|
||
| ne alaka anlamadım kadın iki yöne de dönüyor.açtığınızda hangisi denk gelirse artık. başka biryerde baktığımda sağa, burada sola dönüyor. dikkatle bakıp beklediğimde sola dönmeye başlıyor. bildiğin animasyon bizi yiyolar
|
||
|
||
ne alaka anlamadım kadın iki yöne de dönüyor.açtığınızda hangisi denk gelirse artık. başka biryerde baktığımda sağa, burada sola dönüyor. dikkatle bakıp beklediğimde sola dönmeye başlıyor. bildiğin animasyon bizi yiyolar ![]() Haklisin ama benim ilk baktigimda hep saga dönüyordu..
|
||
|
||
| uzun süre bak dikkat et sola dönmeye başlıyor.ama 2-3 dakika sonra falan. | ||
|
||
| Yok 2-3 dakika degil, bir 30 saniye sonra sola dönüyor simdi ama ilk bakmis oldugumda hep saga dönüyordu.. Acaba dahi mi oldum o süre icinde..
|
||
|
||
| önce sağ sonra solu gördüm | ||
|
||
ya arkadaşlar ilginç bir soru olucak ama hangi bayanı
|
||
|
||
ya arkadaşlar ilginç bir soru olucak ama hangi bayanı evet yaa hangi bayanı ![]()
|
||
|
||
| ilk başta sağa döndü sonra yorumu okumadan tekrar baktım sola döndü birzar sonra hep sağa döndü ben hafif dahi oluyorum galiba ama çok az sağa döndü şimdi hep sola yinede başka bir testte beynim matematiğe daha yatkın demişti benim her iki tarafta iyi çalışıyo ama ölçtürdüğümde 109 çıkmıştı az çıktı yaa yalan söyledi o test ...daha yüksektir |
||
|
||
| bende sola dönüyo sağ bi türlü döndüremedim | ||
|
||
sağa dönüyor valla..Allah kahretsin ki dahi değilim..zaten değildimm
|
||
|
||
sola dönüyoo..
|
||
|
||
sola dönüyor işte basbaya yaa
|
||
|
||
sağa dönüyorr abii yok döndüremedim sola ama gözlerimi biraz aşağıya kaydırdığımda oluyor ancaa 8
|
||
|
||
iki yönede dönüyor yahu bu...
|
||
|
||
kadın sola dönüyor.
|
||