|
||
| sağa dönüyor sola döndüğü yok ki anlamıram nasıl siz onun sola döndüğünü gordüz =D her kes akıllı bir ben deli =D |
||
|
||
başım döndü... Bende öyle düşündüm aynen sağ taraf:)
gölgesiyle her iki yönde dönüyor... ama ilk tepkim sağ... |
||
|
||
evet yaa önce sola dönüyordu sonra uzun uzun bakınca sağa döğünüyor gibi geldi sonra tekrar baktım sola dönüyor ::)galiba benim başım dönüyor
|
||
|
||
Ben de iki tarafa doğru döndüğünü görebildim ama ilk gördüğüm sağa doğru döndüğüydü.Sonra sola doğru da döndüğünü fark edince çok şaşırdım çok ilgiç!!!
|
||
|
||
sağ dönüyor midem bulandı kadının dönmesini seyretmekten
|
||
|
||
sola dönüyor görüyorum ama dahilik bu kadar kolay mı
|
||
|
||
İlk saat yönünde gördüm, sonra da denildiği gibi odaklandım ve hemen sola dönmeye başladı..Ama yok ben dahi olamam
|
||
|
||
ilk gördüğümde saat yönünde döndü sonra tersine dönmeye başladı ama dahi bir insan değlimdir
|
||
|
||
| iki yönede dönüyor gölgesine bakın o sırada dönüyo | ||
|
||
orda bayan yok ama ya ?
|
||
|
||
| dahilik falan değil ya..önce saat yönün tersinde dönüyor.bir müddet sonra saat yönünde dönüyor..daha sonra tekrar saat yönünün tersinde dönüyor..habire değiştirip duruyor.odaklanmayla alakası yok yani. | ||
|
||
| bence tamamen odaklanmayla alaksı var ;Dya ben havada dönen ayağın gölgesine odaklanıyorum döndürebiliyorum..bazen yarım tur döndürebiliyorum bazen de birkaç tur!!çok ilginç..yani bi yerlere odaklanmanız lazım diye düşünüyorum :Pgölge ya da dönen ayağa | ||
|
||
Sola donüyor bu kadın sağa dondüremedim.
|
||
|
||
iki yönede dönüyor. ama başım döndü yani ona bakarken.
|
||
|
||
| iki yöne de dönüyor | ||