mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Sağlık

Konu: Kıskanç mısınız?

Sayfa: [ 1 ] 2 3

rumeysa 14.03.2008 14:36:25
http://saglik.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,252789&id=5651

rumeysa 14.03.2008 14:37:43
Kendinizi yiyip bitiriyorsunuz!

Aşırı kıskanç bir kişiliğe sahip olduğunuz kesin. Ancak bu duygudan bir an önce kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile. Çünkü hem siz hem de sevdikleriniz kıskançlığınız nedeniyle zarar görüyorsunuz. Kendinize olan güveninizi sağlamlaştırmanın yolunu bulduğunuzda kıskançlık duygunuzu da törpülemeye başlayacaksınız. Kıskançlığın sizi esir almasına izin vermeyin.Ayrıca, kıskançlığın size azim katabildiği düzeyde yararlı bir duygu olduğunu unutmayın ve etrafınızda ki güzelliklerin keyfini çıkarın!

Biliyordum iste.. Dogru bir sonuc.. Grin

Kendinize olan güveninizi sağlamlaştırmanın yolunu bulduğunuzda kıskançlık duygunuzu da törpülemeye başlayacaksınız. Bu kisim yanlis.. Kendime cok güvenirim ben..
Ama kiskanclik ayri mesele..

merve_mor 14.03.2008 15:03:15
Kıskançlık da bazen iyidir!

Kıskançlık duygusunu neredeyse hiç bilmiyorsunuz. Deli gibi aşık olduğunuz sevgilinizi bile bir gün bile kıskanmamış olmanıza kendiniz bile şaşırıyor olmalısınız! Çevrenizdekilerin üstün başarıları, huzurlu ve dengeli yaşamları umurunuzda bile değil. Belki aşırı kıskanç bir kişiliğiniz olmadığı için şükretmelisiniz ancak etrafınızda ki başarı ve güzelliklere bakıp örnek almadan yaşamanız da sizin için pek sağlıklı görünmüyor. Yaşamınızı başarılı ve renkli kılacak azim hırsa kavuşmak için çevrenize daha dikkatli bakmaya ne dersiniz?

Aha iste aynı ben.. Grin Abi diyorum kıskanclık denen seyden yok bende..Domuz gibiyim ya.. Grin
Bi insan ancak bu kadar geniş olabilir.. Grin

deborah 14.03.2008 18:00:03
Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor!

Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek!

abi benim kıskançlığım azmime azim katıyormuş test edildi onaylandı Cool

-Bir Derdim Var- 14.03.2008 18:42:57

Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek!

Grin

deli_tyum 17.03.2008 17:49:15

Vay be!Hiç farkında değilim Cheesy Kafadan da atmadım cevapları ama... Ben kendimi tanımıyorum sanırım Grin

ebru_mwo 17.03.2008 17:55:38
Kıskançlık da bazen iyidir!

Kıskançlık duygusunu neredeyse hiç bilmiyorsunuz. Deli gibi aşık olduğunuz sevgilinizi bile bir gün bile kıskanmamış olmanıza kendiniz bile şaşırıyor olmalısınız! Çevrenizdekilerin üstün başarıları, huzurlu ve dengeli yaşamları umurunuzda bile değil. Belki aşırı kıskanç bir kişiliğiniz olmadığı için şükretmelisiniz ancak etrafınızda ki başarı ve güzelliklere bakıp örnek almadan yaşamanız da sizin için pek sağlıklı görünmüyor. Yaşamınızı başarılı ve renkli kılacak azim hırsa kavuşmak için çevrenize daha dikkatli bakmaya ne dersiniz?
 Shocked Wink Smiley

zencefil.mof 17.03.2008 18:15:15

tam beni anlatıyor yav bu kadar olur  Cool Grin

mvo_only4me 17.03.2008 23:44:03

vay be benim bu kiskancligimin bana bu kadar seyler kattigini hic düsünmezdim Cool

Asi_GuzeL 17.03.2008 23:53:21

iyi bir sey cikti testi yaptim. biraz kiskancim Cheesy

sevimli_ay 18.03.2008 00:18:02

bende tam bunu anlatıcaktım  Tongue Tongue sağolsun test edildi onaylandı  Grin

bir_derdim_var 19.03.2008 23:11:15

Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek

ben buyum işte Sad

uyanınartık 21.03.2008 06:48:25
evet iyi bir sonuç Cheesy

merve_mor 21.03.2008 14:49:11
hiç kıskanç olmayan bi ebru_mwo   bide ben mi varım şimdi.. Grin ne kıskanç siteyiz yaf.. Grin

rumeysa 21.03.2008 17:55:00
Merve ona bakarsanda sadece ben kiskancliktan kendini yiyip bitirenim.. Sad Grin

Sayfa: [ 1 ] 2 3