|
||
| http://saglik.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,252789&id=5651 | ||
|
||
| Kendinizi yiyip bitiriyorsunuz! Aşırı kıskanç bir kişiliğe sahip olduğunuz kesin. Ancak bu duygudan bir an önce kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile. Çünkü hem siz hem de sevdikleriniz kıskançlığınız nedeniyle zarar görüyorsunuz. Kendinize olan güveninizi sağlamlaştırmanın yolunu bulduğunuzda kıskançlık duygunuzu da törpülemeye başlayacaksınız. Kıskançlığın sizi esir almasına izin vermeyin.Ayrıca, kıskançlığın size azim katabildiği düzeyde yararlı bir duygu olduğunu unutmayın ve etrafınızda ki güzelliklerin keyfini çıkarın! Biliyordum iste.. Dogru bir sonuc.. ![]() Kendinize olan güveninizi sağlamlaştırmanın yolunu bulduğunuzda kıskançlık duygunuzu da törpülemeye başlayacaksınız. Bu kisim yanlis.. Kendime cok güvenirim ben.. Ama kiskanclik ayri mesele.. |
||
|
||
| Kıskançlık da bazen iyidir! Kıskançlık duygusunu neredeyse hiç bilmiyorsunuz. Deli gibi aşık olduğunuz sevgilinizi bile bir gün bile kıskanmamış olmanıza kendiniz bile şaşırıyor olmalısınız! Çevrenizdekilerin üstün başarıları, huzurlu ve dengeli yaşamları umurunuzda bile değil. Belki aşırı kıskanç bir kişiliğiniz olmadığı için şükretmelisiniz ancak etrafınızda ki başarı ve güzelliklere bakıp örnek almadan yaşamanız da sizin için pek sağlıklı görünmüyor. Yaşamınızı başarılı ve renkli kılacak azim hırsa kavuşmak için çevrenize daha dikkatli bakmaya ne dersiniz? Aha iste aynı ben.. Abi diyorum kıskanclık denen seyden yok bende..Domuz gibiyim ya.. Bi insan ancak bu kadar geniş olabilir..
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek! abi benim kıskançlığım azmime azim katıyormuş test edildi onaylandı
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek!
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek! Vay be!Hiç farkında değilim Kafadan da atmadım cevapları ama... Ben kendimi tanımıyorum sanırım
|
||
|
||
| Kıskançlık da bazen iyidir! Kıskançlık duygusunu neredeyse hiç bilmiyorsunuz. Deli gibi aşık olduğunuz sevgilinizi bile bir gün bile kıskanmamış olmanıza kendiniz bile şaşırıyor olmalısınız! Çevrenizdekilerin üstün başarıları, huzurlu ve dengeli yaşamları umurunuzda bile değil. Belki aşırı kıskanç bir kişiliğiniz olmadığı için şükretmelisiniz ancak etrafınızda ki başarı ve güzelliklere bakıp örnek almadan yaşamanız da sizin için pek sağlıklı görünmüyor. Yaşamınızı başarılı ve renkli kılacak azim hırsa kavuşmak için çevrenize daha dikkatli bakmaya ne dersiniz?
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek! tam beni anlatıyor yav bu kadar olur
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek! vay be benim bu kiskancligimin bana bu kadar seyler kattigini hic düsünmezdim
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! iyi bir sey cikti testi yaptim. biraz kiskancim ![]() |
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek! bende tam bunu anlatıcaktım sağolsun test edildi onaylandı
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! Evet, kıskançlık çok iyidir diyemeyiz tabiî ki. Fakat her insan biraz kıskançtır. Önemli olan kıskançlık duygunuzu iyi yönde kullanabilmenizdir. Siz tam da bunu yapıyorsunuz. Kıskançlık duygunuz siz de umutsuzluk ve sinir krizlerine yol açmak yerine azminize azim katıyor. Çevrenizde ki başarıları, güzellikleri takdir ediyor ve bir an önce kendinizi de orada görmek için çabalamaya adım atıyorsunuz. Kıskançlığınızın yaşamınıza katmış olduğu artıların sayısı oldukça yüksek ben buyum işte
|
||
|
||
| Azminiz kıskançlık duygunuzdan geliyor! evet iyi bir sonuç
|
||
|
||
hiç kıskanç olmayan bi ebru_mwo bide ben mi varım şimdi.. ne kıskanç siteyiz yaf..
|
||
|
||
Merve ona bakarsanda sadece ben kiskancliktan kendini yiyip bitirenim..
|
||