|
||
| Kavga etmezseniz ömrünüz kısalıyor... Michigan Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırma, evliliklerinde duygularını bastırıp kızgınlıklarını ifade etmeyen çiftlerin, kızgınlıklarını ifade edip anlaşmazlıklarını çözmeye çalışan çiftlere göre, hayatlarını daha çabuk kaybettiklerini gözler önüne serdi. 17 yıl süren çalışmaya 192 çift katıldı. Michigan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Ernest Harburg, duygularını ve düşüncelerini gizleyen çiftlerin ölüm riskinin, diğer gruptaki kişilere göre iki kat daha fazla olduğunu belirtti. Ernest Harburg, eşinin kendisine verdiği tepkiyi hak ettiğini düşünen kişilerin, eşlerine kızgınlık duygusu hissetmediklerini de sözlerine ekledi. Bu çalışmadan elde edilen verilerin, sadece kendisine haksızlık yapıldığına inanan kişiler için geçerli olduğu belirtildi. |
||
|
||
cabuk ölmek isteyen biri oldugum icin kavga hic etmicem
|
||
|
||
| Ben herşeye küsebilen anormal bir insan olduğum için çabuk ölmem. Sürekli de ya küserim ya kavga ederim evde kalcam sanırım
|
||
|
||
"örümüzün uzaması için kavga etmek gerekiyorsa".. hiç ölmeyeceğim o zaman çünkü çok kavga eden biriyim
|
||
|
||
demekki benimde ömrüm uzun
|
||
|
||
| saçmasapan mesajlar yazmayın lütfen...mesajlar silinmiştir malesef forumda geyik bölümü bulunmamaktadır. geyik yapmak istiyorsanız yüzlerce forum sitesi önerebilirim... |
||
|
||
| insanları birbirine düşürmek için yer arıyorlar | ||
|
||
Kavgadan hoşlanmam....
|
||
|
||
Eğer kavga edipte ömrümü uzatacaksam,bir an önce ölmek istiyorum..
|
||
|
||
Ben kavga etsem de etmesem de stresimi atamıyorum Çok kavga edersem ruh hastası olur çıkarım Bu durumda yaşasam n'olur, yaşamasam nolur
|
||
|
||
ooo demekki mor ve ötesi fan olarak kazık çakıcaz bu dünyaya =)hehe..zaten merak etmeyin siz kavga etmek istemesenizde sizi kavga ettircek bir sürü insan çıkıyor karşınıza..
|
||
|
||
E peki ben ne olucam? Ben genellikle çok kavga ederim ama ufak şeyler için...Asıl olan, beni çok kızdıran şeylerde içime atarım ama çok öfkelenmiş olurum, o zaman kavga etmem çünkü karşımdaki kişi buna değmez... Yani ikisi de birbirini götürüyor Bana bir şey olmuyor, ben yine yaşayacağım kadar yaşayacağım Ne uzun, ne kısa...
|
||
|
||
ooo ben hiç ölmem o zaman
|
||
|
||
| bence gerçekten mantıklı bir açıklama.. | ||
|
||
ooo ben hiç ölmem o zaman ![]() okadar da değil ![]() Sonucta kavga pek iyi sonuclar vermiyor ama bazen gerekiyor tabi. |
||