Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
İsimler ve karekterler, Bağlantılı mı?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: İsimler ve karekterler, Bağlantılı mı?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

30.03.2008 18:27:01
evet öyle olabiliyor... mesela benim şu ana kadar tanıdığım bütün ''büşra''lar çok konuşkan ve deli olmuştur,bir de şu ana kadar 2 ebru tanıdım ikisi de sivridilliydiler

ezgim 30.03.2008 18:34:10
ezgim isminde pek fazla duymadım ama ismim karekterime uygun

melismor 30.03.2008 19:22:25
valla bir yorum yapamayacagım cünkü benim ismim öyle herkeste olan bir isim degil ve ögretmenlerimdende melisler cok konusur diye birsey söylemedi

deborah 30.03.2008 20:17:35
şöyle bir istatistik yaptım kendi çapımda Cheesy..ismi ''i'' harfiyle başlayan insanlar kız-erkek çok çalışkan oluyorlar.örnek veriyim hemen irem,irfan,imren..bende böyle çalışkan kitaptan kafayı kaldırmayan insanlardan hiç hoşlanmam Angry Grin

zafer_bergama23 30.03.2008 20:32:33
bencede böyle bir bağlantı azda olsa var .. mesala benim bildiğim ismi mert olan bütün ufaklılklar çok şımarık ..zafer isminde olanlarda genelde içe kapanık...
elifler uzlaşmayı seven insanlar...cansular  çılgın ve şımarık yani benim gördüklerim genel olarak böyleydi  Grin

derin miray 30.03.2008 20:44:54
benim şu ana kadar yaptığım bir saptamada ismi "burak" ve tutuğu takım galatasaray olanlar çok zeki oluyor.. adı miray olanlara gelince ben de dahil hepsi çok duygusal... ismi seda olanların hepsi huysuz oluyor.. ve adı zehra olanlar ise çok neşeli Smiley

AnOrMaL 06.04.2008 18:29:41
benimde tanıdığım tüm tugaylar çok konuşuyor Grin

r.calisir@hotmail.com 12.04.2008 11:46:28
çok merve tanırım hepsi değişik ama arada bir denk gelir benzerim
mesela bizim sınıfta bir merve vardı hiçççç bana çekmemiş o kısa ben uzun Grin
erkek gibi taş gibi ben duygusal Grin
ama burda bir merve tanıdım benim gibi şiir yazmayı seven ve beceren bir kız Grin

MvO_CrN 12.04.2008 16:20:02
furkanlar yaramaz oluyor.cerene gelince hiçbir fikrim yok Grin

13.04.2008 18:22:16
furkanlar yaramaz oluyor.cerene gelince hiçbir fikrim yok Grin
furkan'a katılıyorum. çok yaramaz ve konuşkanlar. zaten furkan deyince de zihnimde hiperaktif bir çocuk şekli canlanıyor.
yalnız eceler nasıl olur bilmiyorum.hayatımda kendimden başka bir ece tanımadım Grin
bilen varsa yazsın

bir_derdim_var 13.04.2008 18:24:40
Ece dışarıdan son derece mantıklı,duygusal olmayan gözüken aslında iç dünyası duygusal,kırılgan bir yapıya sahiptirler.Özverilidirler ama yapmacıklıktan ve özenticilikten nefret ederler.
Ben çok Ece tanıdım  Smiley

13.04.2008 18:28:30
Ece dışarıdan son derece mantıklı,duygusal olmayan gözüken aslında iç dünyası duygusal,kırılgan bir yapıya sahiptirler.Özverilidirler ama yapmacıklıktan ve özenticilikten nefret ederler.
Ben çok Ece tanıdım  Smiley

ayynı ben! bazen birisinin ettiği lafla alt üst olabilirim ama bunu belli etmem Wink

black girl 15.04.2008 18:22:22
eğer kişi kendini isminin anlamına kaptırmışsa alakası vardır belki ama sanmam çünkü öyle isimler tanıyorum ki anlamları gayet iyi ama kendileri çok farklı bende bir alakası olduğunu sanmıyorum

zencefil.mof 15.04.2008 18:52:58
bence isimler ve karakterler birbirleriyle bağlantılı Smiley
Furkanlar ve Buraklar  çok yaramaz ve konuşkandırlar..
Zehralar neşeli olurlar Smiley
benim tanıdığım Büşralar hep gıcık tiplidirler Smiley

böyle devam eder bunlar valla Smiley
ama bir tek Sevdaların nasıl olduğunu çözemedim Smiley Smiley

burakpurple 15.04.2008 20:17:23
benim şu ana kadar yaptığım bir saptamada ismi "burak" ve tutuğu takım galatasaray olanlar çok zeki oluyor.. adı miray olanlara gelince ben de dahil hepsi çok duygusal... ismi seda olanların hepsi huysuz oluyor.. ve adı zehra olanlar ise çok neşeli Smiley
adı ''burak'' ve bjk li olanlar ne oluyor  Lips Sealed

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468