|
||
| evet öyle olabiliyor... mesela benim şu ana kadar tanıdığım bütün ''büşra''lar çok konuşkan ve deli olmuştur,bir de şu ana kadar 2 ebru tanıdım ikisi de sivridilliydiler |
||
|
||
| ezgim isminde pek fazla duymadım ama ismim karekterime uygun | ||
|
||
| valla bir yorum yapamayacagım cünkü benim ismim öyle herkeste olan bir isim degil ve ögretmenlerimdende melisler cok konusur diye birsey söylemedi | ||
|
||
şöyle bir istatistik yaptım kendi çapımda ..ismi ''i'' harfiyle başlayan insanlar kız-erkek çok çalışkan oluyorlar.örnek veriyim hemen irem,irfan,imren..bende böyle çalışkan kitaptan kafayı kaldırmayan insanlardan hiç hoşlanmam
|
||
|
||
| bencede böyle bir bağlantı azda olsa var .. mesala benim bildiğim ismi mert olan bütün ufaklılklar çok şımarık ..zafer isminde olanlarda genelde içe kapanık... elifler uzlaşmayı seven insanlar...cansular çılgın ve şımarık yani benim gördüklerim genel olarak böyleydi ![]() |
||
|
||
benim şu ana kadar yaptığım bir saptamada ismi "burak" ve tutuğu takım galatasaray olanlar çok zeki oluyor.. adı miray olanlara gelince ben de dahil hepsi çok duygusal... ismi seda olanların hepsi huysuz oluyor.. ve adı zehra olanlar ise çok neşeli
|
||
|
||
benimde tanıdığım tüm tugaylar çok konuşuyor
|
||
|
||
| çok merve tanırım hepsi değişik ama arada bir denk gelir benzerim mesela bizim sınıfta bir merve vardı hiçççç bana çekmemiş o kısa ben uzun ![]() erkek gibi taş gibi ben duygusal ![]() ama burda bir merve tanıdım benim gibi şiir yazmayı seven ve beceren bir kız
|
||
|
||
furkanlar yaramaz oluyor.cerene gelince hiçbir fikrim yok
|
||
|
||
furkanlar yaramaz oluyor.cerene gelince hiçbir fikrim yok furkan'a katılıyorum. çok yaramaz ve konuşkanlar. zaten furkan deyince de zihnimde hiperaktif bir çocuk şekli canlanıyor.![]() yalnız eceler nasıl olur bilmiyorum.hayatımda kendimden başka bir ece tanımadım ![]() bilen varsa yazsın |
||
|
||
| Ece dışarıdan son derece mantıklı,duygusal olmayan gözüken aslında iç dünyası duygusal,kırılgan bir yapıya sahiptirler.Özverilidirler ama yapmacıklıktan ve özenticilikten nefret ederler. Ben çok Ece tanıdım
|
||
|
||
Ece dışarıdan son derece mantıklı,duygusal olmayan gözüken aslında iç dünyası duygusal,kırılgan bir yapıya sahiptirler.Özverilidirler ama yapmacıklıktan ve özenticilikten nefret ederler. ayynı ben! bazen birisinin ettiği lafla alt üst olabilirim ama bunu belli etmem Ben çok Ece tanıdım ![]()
|
||
|
||
| eğer kişi kendini isminin anlamına kaptırmışsa alakası vardır belki ama sanmam çünkü öyle isimler tanıyorum ki anlamları gayet iyi ama kendileri çok farklı bende bir alakası olduğunu sanmıyorum | ||
|
||
bence isimler ve karakterler birbirleriyle bağlantılı ![]() Furkanlar ve Buraklar çok yaramaz ve konuşkandırlar.. Zehralar neşeli olurlar ![]() benim tanıdığım Büşralar hep gıcık tiplidirler ![]() böyle devam eder bunlar valla ![]() ama bir tek Sevdaların nasıl olduğunu çözemedim
|
||
|
||
benim şu ana kadar yaptığım bir saptamada ismi "burak" ve tutuğu takım galatasaray olanlar çok zeki oluyor.. adı miray olanlara gelince ben de dahil hepsi çok duygusal... ismi seda olanların hepsi huysuz oluyor.. ve adı zehra olanlar ise çok neşeli adı ''burak'' ve bjk li olanlar ne oluyor ![]()
|
||