|
||
bağlantılı mı bilmiyorum ama birgül isminde çok tanıdığım olmadı ama olanlarla hiç aynı özelliklere sahip değildik.
|
||
|
||
| Merve olanlar nedir anlamadım... 6.sınıftan beri hep 2 Merve var.Hangisi hangisi diye bir hal oluyoruz ![]() Neyse,bence karakterler değişiyor ya.Keşke bütün Merveler ben gibi olsa
|
||
|
||
çevremde çok fazla naz yok ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla nazlar bol tripli kişilerdir
|
||
|
||
berna(!)ların konuşması tam yeni nesil tarzından eminm ![]() isminin içinde naz olanlarda çok nazlı oluyor
|
||
|
||
| pek ilgisi olcağını zannetmiyorum :-\kişiliğe bağlı olan bişey sonuçta | ||
|
||
berna(!)ların konuşması tam yeni nesil tarzından eminm Yok yahu benim kuzenimin ismi Nazlı.Ama hiç naz yapmaz.Aksine yüzsüzdür.Atlar herşeye.Bu tezi çürütme keyfine vardım.Ayrıca Merve ismine çok yorum yapılmış. ![]() isminin içinde naz olanlarda çok nazlı oluyor ![]() ![]() Neşeli,cana yakın filan.Üstüme alınmalımıyım bilmiyorum.
|
||
|
||
benimde kızkardeşimin ismi nazlı (meleğim) ben ona 'naz' diye hitap ediyorum sanırım tekamül ediyor..
|
||
|
||
| ismi gözde olanlar acayip kendini beğenmiş ve uyuz oluyor | ||
|
||
ismi gözde olanlar acayip kendini beğenmiş ve uyuz oluyor Aynen katılıyorum.. ![]() |
||
|
||
ismi gözde olanlar acayip kendini beğenmiş ve uyuz oluyor bende katılıyorum :S
|
||
|
||
ismi gözde olanlar acayip kendini beğenmiş ve uyuz oluyor kesinlikle şu ana kadar hiç gözde sevmedim
|
||
|
||
| Yani gözde isminin anlamına bakacak olursak;nitelikli, üstün tutulan cevabını buluruz. Yani bir nevi konunun başlığını doğrular nitelikte. |
||
|
||
buraklar gercektende acayip geveze ![]() tespitlerinizin cogu dogru gibi geldi... ![]() dogru olabilir yani..bana ilginc geldi.. |
||
|
||
| bu konuda biraz araştırma yapmıştım ilginç şeyler vardı.bence isimler tek başına kişilik üzerinde etkili olamaz.ama etkileri vardır.isimler söylenirken çıkan seste bir tokluk varsa o zaman olgun ve sağlam insanlar ortaya çıkabiliyormuş. örneğin; emirhan,baran.. işte bunun gibi etkileri varmış.geçen yıl sınıfta da bu konuyu tartışmıştık. can,cem gibi kısa isimler de hareketli,konuşkan tipleri oluşturuyormuş. uzun olan isimler ise sürekli kısaltılarak söylendiği için kişi üzerinde bi eksiklik oluşmasına neden oluyormuş.örn; ibrahim=ibo. bu tip kullanımlarda kişi sessiz ve çekingen bir ruh haline sahip olabiliyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum... | ||
|
||
buraklar gercektende acayip geveze evet öyle ![]() tespitlerinizin cogu dogru gibi geldi... ![]() dogru olabilir yani..bana ilginc geldi..
|
||