|
||
berna(!)ların konuşması tam yeni nesil tarzından eminm Yok yahu benim kuzenimin ismi Nazlı.Ama hiç naz yapmaz.Aksine yüzsüzdür.Atlar herşeye.Bu tezi çürütme keyfine vardım.Ayrıca Merve ismine çok yorum yapılmış. ![]() isminin içinde naz olanlarda çok nazlı oluyor ![]() ![]() Neşeli,cana yakın filan.Üstüme alınmalımıyım bilmiyorum. ![]() Al Merve'cim al
|
||
|
||
| rastlantı bence ama tuğçe ismi hakkında ne düşünüyorsunuz aşırı gevezeyimdir tanıdığınız tuğçeler nasıl merak ettim bak şimdi lütfen söyleyin çoookta meraklıyım |
||
|
||
rastlantı bence ama tuğçe ismi hakkında ne düşünüyorsunuz aşırı gevezeyimdir tanıdığınız tuğçeler nasıl merak ettim bak şimdi lütfen söyleyin çoookta meraklıyım Hayret ya benim hiç Tuğçe diye tanıdığım yoktu he ![]() yeni fark ettim
|
||
|
||
| birde emirlerde çoook inatçıdır tanıdıklarımın ve duyduklarımın hepsi öyle en yakın kardeşim felaket hayatımdan birtek o bıkmamı sağladı sizin tanıdıklarınızda mı öyle?!! |
||
|
||
| benimde yok kendimden başka bende merak ediyorum yaa ismimden mi?!!gevzelik bu kadar çoook?!! lütfen çooook merak ediyorum yaa... |
||
|
||
benim adım cansu eger bağlantılı ise derde derman cana can katarım
|
||
|
||
Büyük bir olasıkla birbirne bağlantılı,benim de kendi ismim de fazla insan yok "Ziya" ben nerde Ziya duysam %90 Dç.Dr oluyor evet evet çoğu Dç.Dr oluyor isterseniz siz de aklınızda bulundurun Ziya ismini bi yerden duyarsanız geneli Dç.Dr ![]() ya süheylalar nasıl birşey oluyor kendimden başka hiç süheyla tanımadımda
|
||
|
||
aslı ismindekiler nasıl oluyoR kankamdır tanıdığım en iyi insandır ama aşırı derecede asi başına buyruk bi de inatçı mı inatçıdır hiç susmaz çok neşelidir. yasemin ismindekiler nasıl olurlar çok merak ettim şimdi
|
||
|
||
Bir de isimlerin kişiye uyması söz konusu ya da bilmem biz mi uyduruyoruz zorla..
|
||
|
||
| Can,Alican,Uğurcan.. gibi Can'lı isimler her zaman en iyi anlaştığım insanlar olmuştur.. çok da komik olurlar bu isme sahip olanlar
|
||
|
||
| bence kesınlıkle bıR baglantı yok | ||
|
||
Gökçe'lere ve Selin'lere karşı her zaman bir sempatim olmuştur
|
||
|
||
birsey soracagim lale'ler nasil olur?
|
||
|
||
birsey soracagim lale'ler nasil olur? ![]() hiç lale tanımadım bilmiyorum
|
||
|
||
| ömrüm boyunca hilal'leri sevmedim. dilan'lar,emine 'ler ve merve'ler her zaman çok şekerdirler
|
||