Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Simetri Hastalığı

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Sağlık

: Simetri Hastalığı

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: [ 1 ] 2

çisemm 17.03.2008 19:51:02
simetri hastaligi1. hayatta karsiniza cikabilecek en kotu hastalik cesididir. hasta kisiler etraflarindaki her seyin simetrik olmalarina o kadar takmislardir ki, hayatlari bunlari duzeltmek ile gecer. kesinlikle psikolojik bir takintidir.

duvardaki tablolar, saatler; masanin uzerindeki kalemler, defterler, kagitlar duzeltilmesi gereken baslica nesnelerdir. eger duvardaki serit yamuk ise, sinir olarak odayi terk etme hislerini bastiramazlar.

bir cok hali modeli simetrik oldugu icin, hali motiflerine dalarak omur bitirirler.

bu kisilerin coder olmalari durumunu ise anlatmaya sayfalar yetmez.

2. hem hastayı hem çevresindekileri çileden çıkaran hastalıktır. televizyonda bir programdaki dekor yamuk diye saatlerce televizyonun başında kriz geçiren, programı aramaya çalışan bu hastalıktan müzdarip insanlar da mevcuttur.

bir ortamda gözleri etrafı süzer, her şey simetrik düzgün olana kadar sizlerle ilgilenemezler, yüzünüze bakmazlar eğer iki kaşınızın simetrik mi değil mi diye incelemiyorlarsa.

* Nevermind(!) 17.03.2008 19:53:18
şizofreni gibi birşey yaa çok kötü..bilgiler için teşekkürler ...

bir_derdim_var 20.03.2008 15:48:38
şizofrenıyle alakası yok..(kendımde olduğu için zaman zaman direk savunmaya gectım  Grin)
Biz buna takıntı diyelim

20.03.2008 16:22:54
bende de var o hastalıktan ama öyle aşmış değil yani Wink ama yine de bir şeyi düzeltemediğim zaman acayip sinirleniyorum bu sefer de çevremdekiler yanıyor... Embarrassed

Birgül 23.03.2008 13:05:40
arada oluyor bana da.ama alışkanlık halinde değil Allah'tan.  Smiley Wink

merve_mor 23.03.2008 13:08:21
Bende var hemde aşırı derece sanırsam.. Roll Eyes
Herşeyin eşit olmasını istiyorum..kestiğim birşey falan eşit parçalarda olmazsa kendi kendimi yiyip bitiriyorum..

yumurta 23.03.2008 13:08:27
çok kötü bişey ya offf

bercem_93 23.03.2008 16:57:33
çok kötü bir takıntı gibi bisey bende var ondan biliyorum kimsenin başına gelmesini istemem Sad

uyanınartık 26.03.2008 06:46:05
zor bir durum simetri hastalığı olan öğretmenimiz var sınıfın dağınıklığını yok etmeye çalışırken zil çalıyor Grin

nur_hrn_nur 26.03.2008 10:52:48
bende artık kaptırdım gidiyorum kendimi yolda bile kırmızı taşlara basıcam beyazlara basmıcam;basarsam dönüyorum geriye tabi annem yanımda yoksa ama geri dönmezsem rüyamda kabusum oluyor ya.okulda bile hocalara iillallah dedirtmiştim çıglık falan atıyordum sıralar yamuksa Cheesy Cheesy

zafer_bergama23 06.04.2008 15:55:10
bendede var ama hastalık boyutunda değil  Grin ben özellikle abuk sabuk bir t.v örtüsü konmuşsa ve onunda tipi kaymışsa onu hep düzeltirim misafirlikte olsam bile engel olamıyorum kendime

bu çok komikmiş :bir ortamda gözleri etrafı süzer, her şey simetrik düzgün olana kadar sizlerle ilgilenemezler, yüzünüze bakmazlar eğer iki kaşınızın simetrik mi değil mi diye incelemiyorlarsa.  Grin

Ecm.. 06.04.2008 17:11:56
bendede oluyo arada sırada okulda hocalara az çektirmedim bu yüzden Grin Grin Grin

delii 17.06.2008 21:56:58
arada oluyor bana da.ama alışkanlık halinde değil Allah'tan.  Smiley Wink

E.Ü 22.06.2008 16:00:14
Ya bendeki tam simetrimi oluyor bilmem ama cisimleri,eşyaları gordüğüm herşeyi eşit parcalara bolüyorum kafamda.Olmazsa deliriyorum.Baştan bir daha deniyorum.Orneğin televizyonu eş parcalara bolmek gibi....cok kotü ya Angry Grin

ÖZUGE 14.07.2008 19:58:23
banada arada oluyor

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: [ 1 ] 2

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468