|
||
| simetri hastaligi1. hayatta karsiniza cikabilecek en kotu hastalik cesididir. hasta kisiler etraflarindaki her seyin simetrik olmalarina o kadar takmislardir ki, hayatlari bunlari duzeltmek ile gecer. kesinlikle psikolojik bir takintidir. duvardaki tablolar, saatler; masanin uzerindeki kalemler, defterler, kagitlar duzeltilmesi gereken baslica nesnelerdir. eger duvardaki serit yamuk ise, sinir olarak odayi terk etme hislerini bastiramazlar. bir cok hali modeli simetrik oldugu icin, hali motiflerine dalarak omur bitirirler. bu kisilerin coder olmalari durumunu ise anlatmaya sayfalar yetmez. 2. hem hastayı hem çevresindekileri çileden çıkaran hastalıktır. televizyonda bir programdaki dekor yamuk diye saatlerce televizyonun başında kriz geçiren, programı aramaya çalışan bu hastalıktan müzdarip insanlar da mevcuttur. bir ortamda gözleri etrafı süzer, her şey simetrik düzgün olana kadar sizlerle ilgilenemezler, yüzünüze bakmazlar eğer iki kaşınızın simetrik mi değil mi diye incelemiyorlarsa. |
||
|
||
| şizofreni gibi birşey yaa çok kötü..bilgiler için teşekkürler ... | ||
|
||
şizofrenıyle alakası yok..(kendımde olduğu için zaman zaman direk savunmaya gectım )Biz buna takıntı diyelim |
||
|
||
bende de var o hastalıktan ama öyle aşmış değil yani ama yine de bir şeyi düzeltemediğim zaman acayip sinirleniyorum bu sefer de çevremdekiler yanıyor...
|
||
|
||
arada oluyor bana da.ama alışkanlık halinde değil Allah'tan.
|
||
|
||
Bende var hemde aşırı derece sanırsam.. ![]() Herşeyin eşit olmasını istiyorum..kestiğim birşey falan eşit parçalarda olmazsa kendi kendimi yiyip bitiriyorum.. |
||
|
||
| çok kötü bişey ya offf | ||
|
||
çok kötü bir takıntı gibi bisey bende var ondan biliyorum kimsenin başına gelmesini istemem ![]() |
||
|
||
zor bir durum simetri hastalığı olan öğretmenimiz var sınıfın dağınıklığını yok etmeye çalışırken zil çalıyor
|
||
|
||
bende artık kaptırdım gidiyorum kendimi yolda bile kırmızı taşlara basıcam beyazlara basmıcam;basarsam dönüyorum geriye tabi annem yanımda yoksa ama geri dönmezsem rüyamda kabusum oluyor ya.okulda bile hocalara iillallah dedirtmiştim çıglık falan atıyordum sıralar yamuksa
|
||
|
||
bendede var ama hastalık boyutunda değil ben özellikle abuk sabuk bir t.v örtüsü konmuşsa ve onunda tipi kaymışsa onu hep düzeltirim misafirlikte olsam bile engel olamıyorum kendime bu çok komikmiş :bir ortamda gözleri etrafı süzer, her şey simetrik düzgün olana kadar sizlerle ilgilenemezler, yüzünüze bakmazlar eğer iki kaşınızın simetrik mi değil mi diye incelemiyorlarsa. |
||
|
||
bendede oluyo arada sırada okulda hocalara az çektirmedim bu yüzden
|
||
|
||
arada oluyor bana da.ama alışkanlık halinde değil Allah'tan.
![]() |
||
|
||
Ya bendeki tam simetrimi oluyor bilmem ama cisimleri,eşyaları gordüğüm herşeyi eşit parcalara bolüyorum kafamda.Olmazsa deliriyorum.Baştan bir daha deniyorum.Orneğin televizyonu eş parcalara bolmek gibi....cok kotü ya
|
||
|
||
| banada arada oluyor | ||