|
||
| evet benimde çok oluyor ama çözemedim | ||
|
||
| çok oluyor bana deja vu ya.tuhaf oluyorum. | ||
|
||
Çözülürse çok memnun olurum ![]() Bugün tekrar deja vu oldum. |
||
|
||
Çözülsün valla artık.Dejavu yaşamaktan bıktım.
|
||
|
||
:-\sanki bana hiç deja vu olmadı gibi ya da ben mi hatırlamıyorum acaba??
|
||
|
||
| insan beyni çok hızlı çalıştığı için olayları tamamlar ve o anı daha önce yaşamış gibi olursun diye açıklıyor annem deja vu yu (psikoloji okumuştur kendileri) yorgun olduğumuz zamanlarda ya da zihnimizin karışık olduğu anlarda daha sık olurmuş | ||
|
||
Dejavuyu çözsünler..bak sonra ne oluyor
|
||
|
||
hic yaşamaz mıyız yaa....
|
||
|
||
hep başıma geliyor bu olay bıktım artık sanki ben bu anı daha önce yaşamıştım demekten Ayynen ya bıktm
![]() |
||
|
||
hep başıma geliyor bu olay bıktım artık sanki ben bu anı daha önce yaşamıştım demekten Ayynen ya bıktm![]() bende öyleyim..kurtulmak istiyorum bu durumdan.. |
||
|
||
Alıntı bana da olur hep öyle...hatta bir kere okulun merdivenlerinden sağ taraftan duvara sürüne sürüne çıkarken o anı daha önce iki kere yaşadığıma dair bir düşünce hissettim. şaşırdım doğrusu ben de... 2 değil 3... bir de rüyalarımın bazılarında rüyada olduğumun farkında oluyorum,ilginç Bana da aynı şeyler oluyo tam beni anlatmışsın. Hatta bir keresinde rüyamda bir kadınla konuşuyordum , ona bir rüyada olduğumu söylüyodum ama -hayır bu gerçek- diyordu Delirdik heralde
|
||
|
||
| Arkadaşlar dejavudan niye kurtulmak istediğinizi anlayamıyorum. Eğer olayı yaşadıktan sonra konsantre olup kendinizi zorlarsanız gelecekten kareler gözünüzde canlanabılır. Din dejavunun açıklamasını şu şekilde yapıyor. Bizler doğmadan önce herbirimize hayatımız izlettirilmiştir. Bu yaşamı yaşamayı kabul ettikten sonra izlediklerimiz unutturulmuş,dünyaya gönderilmişizdir. Zaman zaman bazı yerlerini anımsıyoruz,hatta daha sonra olacakları bilebiliyoruz. Fakat bunlar çok önemli olaylar değil küçük olaylar oluyor. Hatırlayıp hatırlamamak bizim elimizde bir bakıma.. |
||
|
||
| Eğer gerçekten de önceki hayattan kesitlerse,görmemiz mantıklı olabilir. | ||
|
||
ben her zaman yaşıyorum çok zevkli bişi
|
||
|
||
| gördüğüm şeyi tekrar görmek hoş oluyor.. | ||