Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
deja vun'nun sırrı çözülüyor!!

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Felsefe

: deja vun'nun sırrı çözülüyor!!

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ]

gotHic aNgeL 11.06.2008 13:39:37
ya eğer gelecekten kareler aklımıza gelebiliyorsa güzel birşey. ama o kadar deja-vu yaşamama rağmen gelecek hakkında hiçbişey görmedim.

firat027 11.06.2008 13:43:38
Dejavuyu çözsünler..bak sonra ne oluyor  Grin Grin

ne oluyor merak ettım

delii 13.06.2008 17:24:35
bana oluo bazen boyle seyler ama cok rahatsız edıcı bence söylüyorum dalga geçiyorlarr Angry

silverknsy 13.06.2008 17:26:15
hergün yaşıyorum sanki aynı olayları

seliiin 20.06.2008 09:37:45
bana da oluyor geçen bi sınava girdim ve sanki o anda o kağıtları dağıtan öğretmen arkadaşlarım hepsini daha önce yaşamıştım hatta optiğe kodlama yaparken kalemimin ucu kırılmıştı yine aynı şey oldu  Huh  Roll Eyes  Undecided

seliiin 20.06.2008 09:40:03
tırsıyom yaaa  Shocked  Embarrassed

CaNdAn 20.06.2008 10:26:38
bana sadece bi kere oldu.  Grin İlk ve tek.Çok şaşırmıştım ama rüyamda mı görmüştüm diye düşünmüştüm  Huh

ay_sebo 20.06.2008 16:40:24
ben bir yerden okuduğum kadarıyla dejavuyu şöyle anlatıyor..hayatımızın her döneminde 2 gözümüze görüntüler aynı anda düşmüyor.bir gözümüz saniyenin çok daha küçük belki binde biri kadar zaman sonra görüntüyü kaydediyor.beyne aynı görüntü 2 kez düştüğü için biz bunu sanki 2 kez yaşyormuş gibi oluyoruz..
aslında bu mantıklı geliyor bana fakat benim başıma gelen bu dejavu açıklayamadığm bi nedenle sanki bu açıklamadan çok ters düşüyor.bilmiyorum belki hata bendedir. bi keresinde sınıfta ders dinliyoruz.hoca benim yanımdan geçerken bir arkadaş ayağa kalkıp birşeyler söylüyor..ve o an bana o kadar tanıdık geliyor ki.aynı hoca yanımdan geçiyor ve aynı arkadaşım ayağa kalkıp bişey diyor.ama emindim o anın daha önce yaşandığına.belki de büyük bir yanılgıdır bilmiyorum.bu benim başıma küçükken gelmişti artık gelmiyor..

mornil 22.06.2008 10:39:55
dejavu banada oluyor okuduğum kadarıyla insanlar dünyaya gelmeden önce hayatları film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyormuş insanlarda o anı yaşayınca önceden gördükleri için iki kez yaşamış gibi oluyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi

Muser* 22.06.2008 10:42:52
hep başıma geliyor bu olay bıktım artık sanki ben bu anı daha önce yaşamıştım demekten Angry
Bende..

gallows 27.06.2008 22:15:31
banada çok fazla oluyo son günlerdede çok hatta ve hatta bu anı yaşamıştım dersiniz ya dejavunun içinde bu anı yaşamıştım dediğimi hatırlıyorm yani dejavu içinde dejavu...

esu 30.08.2008 18:19:43
Bence dejavu dediğimiz şey bizim önceden rüyamızda görüp de sonradan gerçekte de yaşabildiğimiz olaylar...Yani bu yüzden yaşadığımız bazı anlar bize tanıdık geliyor...

+++KoRn+++ 30.08.2008 18:21:14
ya eğer gelecekten kareler aklımıza gelebiliyorsa güzel birşey. ama o kadar deja-vu yaşamama rağmen gelecek hakkında hiçbişey görmedim.
gelecekten ziyade daha önce yaşanmış olayları görmek bu..

ayıp_olmaz_mı 30.08.2008 18:50:01
bir de hani insan rüyasında rüya gördüğünü görür ya bende o tam üç kademeli oluyor bir rüya içinde bir rüya daha sonra ondada bir rüya görüyorum  Undecided  Cheesy deja vu mu nesin rahat bırak beni yahu 

ayy bana çok oluyor ondan ya Grin bikeresinde ruyamda gitarımın kırıldığını gördüm ağladım filan sonra baktım uyandım oh be ruyaymış dedim sonra birisi geldi ya pardon senin gitarı biz kırdık dedi anaa ruya değilmiş dedim sonra gene uyandım oh be o da ruyaymış dedim sonra annem kızım noluyo gitar almaya gitmicekmiyiz dedi Grin bende niye benim gitarım var dediğimde kırıldı ya demezmi Grin Grin sonra bi kere daha uyandım yine oh be ruyaymış dedim ama harbiden de ruyaydı bu sefer Grin gece gece kalktım korkumdan gittim baktım ama gitarım yerli yerinde duruyordu Grin Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468