|
||
ya çok az zamn kaldı çok heyecanlıyım...aksilik 23 mayısta biyoloji yazılım var sanırım izleyemeyeceğim,ama aklım hep orda olacak
|
||
|
||
Ermesintan'da yaşayan Türkler'i hesaba katmadık yalnız.. ![]() Ya da onlar da bizim gibi yapıyorlar, yoksa Ermenistan'dan oy olayı biraz ilginç.. |
||
|
||
orda türk yaşamıyo bildiğim kadarıyla bizde ermeni varda orda türkü yaşatmazlar herhalde
|
||
|
||
| Valla ben bilmem, benimki sadece bir tahmindi.. neyse konuya dönelim biz
|
||
|
||
| aynı gidiyo oylar çokaz kaldı 1.liğe arayı ilk defa bu kadar kapatabildik... | ||
|
||
| arkadaşlar ikili konuşmalar yapıp devamlı oy attığınızı, şu sırada olduğumuzu vb. yazmayın lütfen. ilgilenenler zaten kendileri bakabilirler. başlığa cevap kalabalığı dışında pek bir katkısı yok. buyrun devam edelim, bilmeyenlere iletelim anketi.. |
||
|
||
eet arkadaslar dewam aynen su an 2. ciissss ... ama önümüsdekilere bakın yha lanet olsun....
|
||
|
||
şuanda 2. yiz bnde paso msndekilere yolladm linki en kötü 3.olurz oylamada şarkımzda güzel ztn bnce bu yıl eurovision da 1.olurz olamassak da artk şike war dicem
|
||
|
||
sitede oylama bitmiş heralde 4.bitirmişiz... |
||
|
||
bugün yarı final... inşallah finale de kalıcaz, diğer şarkıların bazılarınıda dinledim olumlu bişi diemiorum bile dualarımız sizinle mor kardeşler umarım geçen sene bize oy wermeyen ülkeler akıllanmıştır, hep birbirlerini kolluolar özellikle şunuda belirtiorum bize oy wermeyen san marinoyu kınıorum siz kimsiniz ki Türkiye ye ve hadi onu geçtim Mor Ve Ötesi' ne oy wermiosunuz gidin dandik ülkenize bakın her sene avrupa kupalarında sonuncu olup sıfır puan çekip gelen geçenden 7-8 den aşaı gol yemiosunuz forever Purple And Beyond
|
||
|
||
ya ben de yeni gördüm ama hemen oyumu attım ![]() |
||
|
||
siteye 1 den cok oy atabiliyor myz
|
||
|
||
| hayır ya oylama bitmemis ben attım |
||
|
||
ya 1 kere oy atabildim baska gitmiyo
|
||
|
||
| bi an tırstım ya zarflarda bi türlü cıkamadk dedim şuraya bak portugal i almşlar biz yokz flan sonadan adam ''oooww '' falan diince heh dedim kesin bizizdir:D ki nitekim öle oldu finali bekliorum sabrszlkla | ||