|
||
| cok iyi 4. yüz yüzzde 10 ama dahaiyi olmalben oyumu verdim |
||
|
||
| 2. sitede 2. ciyiz ve yüzde 13 çok iyi gidiyıruz arklar | ||
|
||
| hadi arkadaşlar yunanistanı birinci yapmayalım çevrenizdeki herkese söleyin yunanistana oy göndermesinler her sene 12 tam puan yunanistana gidiyor bu sene gitmesin | ||
|
||
gururumuzsunuz mvö iyi bir derece alacağınıza yürekten inanıyorum. ![]() aynen ...........
|
||
|
||
biz deliler her yeri saracağız ...avrupa bekle biziii deli geliyooo
|
||
|
||
| süper bir şarkı olmuş..bayıldım ben.klibi de ayrı bi güzel.osmanlı ucubelerini kullanmaları da çok anlamlı annem iyi akıl etmişler dedi:) bence başarılı olcaklar ama eurovision bu devletler arası ilişkilere fln bakıyo çoğu zaman malesef.. | ||
|
||
İsveç'te bu yarışmada iyi sonuç alır bence.Ama Mor ve ötesi Türkiye 1.olacak eminim.
|
||
|
||
yüzde 12 oldu hiç fene değil
|
||
|
||
3. sıradayız ama 1 oLsa ![]() hergün oy basıcam:D |
||
|
||
| 3. sıradayız | ||
|
||
eğer eurovisionda 1. olursak sonraki sabah neler olur çok merak ediyorum.dersleri dinleyemem,yerimde duramam,o kadar sevinirimki..ağzım hep kulaklarımda olur.bunları düşünürken bile yerimde duramıyorum.
|
||
|
||
eurovisiona az kaldı içim içimi yiyor!..
|
||
|
||
biraz önce baktım %12 süper gidiyoruz!!3. sıradayız hergün oy atıcamm
|
||
|
||
| 3. sıradayız herkese yolluyorum =) | ||
|
||
eğer eurovisionda 1. olursak sonraki sabah neler olur çok merak ediyorum.dersleri dinleyemem,yerimde duramam,o kadar sevinirimki..ağzım hep kulaklarımda olur.bunları düşünürken bile yerimde duramıyorum. ![]() Merak etme dersleri dinlemene gerek kalmaz çünkü eurovision finali cumartesi. Yani ertesi gün okul yok. tabi sizin pazar günü ders yoksa
|
||