|
||
hadi arkadaşlar yunanistanı birinci yapmayalım çevrenizdeki herkese söleyin yunanistana oy göndermesinler her sene 12 tam puan yunanistana gidiyor bu sene gitmesin hersene yunanistana 12 gitmiyor. belki ermenistan demek istedin ama ona da 2006da 10 2007de 12 puan verdik. |
||
|
||
ya arkadaşlar eurovision saat kaçta bilen yazarsa sevinirim ;)ayrıca neden hafta sonu anlamadım
|
||
|
||
ya arkadaşlar eurovision saat kaçta bilen yazarsa sevinirim ;)ayrıca neden hafta sonu anlamadım ne güsel hafta sonu ![]() valla heyecandan okula falan gitmezdim
|
||
|
||
| Eurovision Salı 1. yarı final perşembe 2. yarı final ve cumartesi final den oluşuyor. Hepsi sanırım 10 gibi başlıyo. 1 gibi de bitiyor. Sıkı esc fanı olmama karşın belgradın belirleyeceği saati bilmediğimden sanırımlı konuşuyorum. |
||
|
||
| valla ben de eurovision fanıyım doğrusu blog sitesi bile oluşturdum | ||
|
||
| inşallah iyi bi derece yakalayacaz eurovisionda hayırlısıyla | ||
|
||
| Bizzat bende bütün arkadaşlarıma söylerim.Ben zaten oy atıcağım.Onları destekliyorum her konuda. www.eurovision2008.org/ Bu site arkadaşlar |
||
|
||
| Bence diğer şarkılarıda dinledim en güzeli bizim şarkımız > Deli< İnşallah birinci gelir ben de yerimde duramam eğer birinci olurlarsa inşallah
|
||
|
||
Ya bir kere oy gönderiliyor ya o kötü . |
||
|
||
| BİZDEN--AZERBAYCANDAN MORVEÖTESİNE EN YÜKSEK PUAN GELECEK.HER KESE DUYURULSUN | ||
|
||
| Arkadaşlar eurovisiona az kaldı.Lütfen Morumuza destek olalım:) | ||
|
||
doğru sölüyosun az kaldı ben hergün bu siteyi ziyaret ediyorum yeni haberler umuduyla ama ilgi epey azaldı
|
||
|
||
http://www.escnation.com/ da yunanistan bizi gçti 3. olduk...
|
||
|
||
| Bu yıl Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenecek olan 53. Eurovision Şarkı yarışmasında yarışacak olan 43 ülkenin video kliplerini içeren tanıtım programı 18 Mayıs 2008 günü saat 22.35'te TRT-1 ekranlarında yayınlanacak. |
||
|
||
| Arkadaşlar şuanda ogae oylamalarında Türkiye kendi grubunda 3. sırada.. bu escnation un oylamalarını filan fazla dikkate almayın gerçek sonucu yansıtmıyo onlar...Turkler oy veriyo..Sertab kazandığı yıl o ankette sonlardaydı ![]() Bu ARADA PROVALAR BAŞLADI SIRBİSTANDA TURKİYE 2. PROVASINA ÇIKTI..GÜZEL Bİ PERFORMANS YAKALADI BENCE..SIRBİSTANDAKİ FANLAR İLK 10 BELKİ İLK 5 DİYOLAR ŞARKIMIZA AMA KAZANAMAZ ÜMİDİ VAR MALESEF HERKESDE. http://www.youtube.com/user/eurovision BU LİNKTEN PROVALARI DİĞER ÜLKELERİN KLİPLERİNİ VB. ŞEYLERİ İZLEYEBİLİRSİNİZ... AYRICA SIRBİSTANDA MORVEÖTESİ İÇİN TRT BİR TÜRK PARTİSİ DÜZENLİYOR...BAYA GÜZEL GEÇİCEK BİŞEY GİBİ GÖRÜNÜYOR.(BU İLK DEFA MVÖ NE OLUCAK) BOL ŞANSLAR MVÖ..... (yanlış bi koyuya yazdıysam kusura bakmayın taşıyabilirsiniz yazımı) |
||