|
||
depresyon diye bir şey yoktur. hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?.. ![]() kişiye göre değişir bu kısmı. Bazısı vardır sözle tedavi uygundur, daha ileri boyutu vardır ilaç kullanılır. |
||
|
||
| yaşamadım daha... | ||
|
||
depresyon diye bir şey yoktur. hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?.. ![]() kişiye göre değişir bu kısmı. Bazısı vardır sözle tedavi uygundur, daha ileri boyutu vardır ilaç kullanılır. evet kisiye göre degisir, benim bildigim genclerle daha cok konusularak tedavi yapiliyor, ilerlemis yaslarada ilac tedavisi uygulaniyor. |
||
|
||
depresyon diye bir şey yoktur. hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?.. ![]() kişiye göre değişir bu kısmı. Bazısı vardır sözle tedavi uygundur, daha ileri boyutu vardır ilaç kullanılır. evet kisiye göre degisir, benim bildigim genclerle daha cok konusularak tedavi yapiliyor, ilerlemis yaslarada ilac tedavisi uygulaniyor. Evet ben de aynen böyle biliyorum ama bana direkt olarak ilaç vermişlerdi, ben kullanmak istemedim.İyiki de kullanmamışım (: |
||
|
||
bence iyi yapmissin cünkü bazi ilaclarin yan etkisi oluyor, ve genc yastakilerine böyle ilaclar genelde yan etki yapiyormus ![]() ve yan etki yapan ilacin sonunda hani o korku filmindeki deliler olur ya, iste öyle oluyormus insan, yani benim doktorum öyle demisti,
|
||
|
||
| Evet zaten yan etkilerini bende göstermeye başlamıştı ve ben o şekilde vazgeçtim kullanmaktan.İki katına çıkarmıştı rahatsızlığı ve üstüne mide bulantısı vs. gibi rahatsızlıklar da eklenmişti. |
||
|
||
| depresyon diye bir hastalık olmadığına hepinizi temin ederim.bir tür güçsüzlük olabilir sadece bu.aşılamaz bir şey yok görünüyor.fakat akıl için oluşan kalıtsal potansiyel ve gizli hastalıklar önemli görünüyor | ||
|
||
depresyon diye bir şey yoktur. hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?.. ![]() kişiye göre değişir bu kısmı. Bazısı vardır sözle tedavi uygundur, daha ileri boyutu vardır ilaç kullanılır. ![]() Yan etkileri berbat..Anti depresan oldugu için uyku yapıyor,gevşeme oluyor,halsizlik falan..Berbat birşey..Benim gözlerimi bile bozmuştu.. ![]() Neyse ki o haplar bitti..Ve ben yenilerini almadım..(: |
||
|
||
| depresyondan kurtulmanınen iyi çözümü, anlatmaktır... | ||
|
||
| Mervecim evet tam sıraladığın gibi belirtiler, iyi yapmışsın ayrıca tekrar almayarak (: depresyondan kurtulmanınen iyi çözümü, anlatmaktır... kesinlikle, ötesi yok. =/ |
||
|
||
| 1- Hemen her gün ve günün büyük bir kısmında gözlenen çökkün bir duygu-durum hali ( kendini mutsuz,ağlamaklı,kederli hissetme hali) 4- Hemen her gün uykusuzluk hali 6- Hemen her gün halsizlik ,yorgunluk hisleri,daha önceki günler kadar enerjik hissetmeme. 9- Tekrarlayan ölüm düşünceleri tam böyleyim işte..kurtulamıyorum da zaten..ben alıştım. |
||
|
||
Sitenin direk yarısı depresyonda zaten. ![]() Aynen Zehra'm ya.İnsan zamanla depresyona alışıyor.Kendimi kötü hissetmeyince hayatın anlamı kalmıyor be.
|
||
|
||
Alıntı sahibi: merve_mor link=topic=20536.msg215833#msg215833 date=121 :D4288811 Sitenin direk yarısı depresyonda zaten. bir de şöyle bir şey var..mesela çok fazla iyisindir o gün,mutlusundur(mutluluk sarhoşu ![]() Aynen Zehra'm ya.İnsan zamanla depresyona alışıyor.Kendimi kötü hissetmeyince hayatın anlamı kalmıyor be. ![]() ) ama bu sefer de ciddi ciddi kafama takılıyor niye bu kadar mutluyum diye yani yadırgıyorum ya tipe bak en iyisi alışılmışın dışına çıkmamak
|
||