mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Depresyon

Sayfa: 1 [ 2 ]

*Pollyanna 25.03.2008 22:58:45
depresyon diye bir şey yoktur. Smiley Smiley
hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?..
ilaçlar bir işe yarıyor mu? bu yıkıntıyı aşan ne!? ........

kişiye göre değişir bu kısmı.

Bazısı vardır sözle tedavi uygundur, daha ileri boyutu vardır ilaç kullanılır.

kaygusuz 25.03.2008 23:07:12
yaşamadım daha...

mvo_only4me 25.03.2008 23:12:20
hımm anlaşılan yaşamayan,yaşamadan konuşan bir arkadaşsın..tabiki kendi düşüncen ama depresyon olmadığı için bu kadar hasta,bu kadar o hastalığa karşı ilaç var değil mi?..

evet kisiye göre degisir, benim bildigim genclerle daha cok konusularak tedavi yapiliyor, ilerlemis yaslarada ilac tedavisi uygulaniyor.

*Pollyanna 25.03.2008 23:16:21

evet kisiye göre degisir, benim bildigim genclerle daha cok konusularak tedavi yapiliyor, ilerlemis yaslarada ilac tedavisi uygulaniyor.

Evet ben de aynen böyle biliyorum ama bana direkt olarak ilaç vermişlerdi, ben kullanmak istemedim.İyiki de kullanmamışım (:

mvo_only4me 25.03.2008 23:20:50
bence iyi yapmissin cünkü bazi ilaclarin yan etkisi oluyor, ve genc yastakilerine böyle ilaclar genelde yan etki yapiyormus Huh

ve yan etki yapan ilacin sonunda hani o korku filmindeki deliler olur ya, iste öyle oluyormus insan, yani benim doktorum öyle demisti,  Huh

*Pollyanna 26.03.2008 11:56:56
Evet zaten yan etkilerini bende göstermeye başlamıştı ve ben o şekilde vazgeçtim kullanmaktan.İki katına çıkarmıştı rahatsızlığı ve üstüne mide bulantısı vs. gibi rahatsızlıklar da eklenmişti.

hız 26.03.2008 13:01:08
depresyon diye bir hastalık olmadığına hepinizi temin ederim.bir tür güçsüzlük olabilir sadece bu.aşılamaz bir şey yok görünüyor.fakat akıl için oluşan kalıtsal potansiyel ve gizli hastalıklar önemli görünüyor

merve_mor 26.03.2008 14:06:00

Ben ilaç kullandım.. Sad
Yan etkileri berbat..Anti depresan oldugu için uyku yapıyor,gevşeme oluyor,halsizlik falan..Berbat birşey..Benim gözlerimi bile bozmuştu.. Cry
Neyse ki o haplar bitti..Ve ben yenilerini almadım..(:

burakpurple 26.03.2008 16:04:18
depresyondan kurtulmanınen iyi çözümü, anlatmaktır...

*Pollyanna 28.03.2008 14:36:12
Mervecim evet tam sıraladığın gibi belirtiler, iyi yapmışsın ayrıca tekrar almayarak (:

depresyondan kurtulmanınen iyi çözümü, anlatmaktır...

kesinlikle, ötesi yok. =/

deborah 28.03.2008 14:43:13
1- Hemen her gün ve günün büyük bir kısmında gözlenen çökkün bir duygu-durum hali ( kendini mutsuz,ağlamaklı,kederli hissetme hali)
4- Hemen her gün uykusuzluk hali
6- Hemen her gün halsizlik ,yorgunluk hisleri,daha önceki günler kadar enerjik hissetmeme.
9- Tekrarlayan ölüm düşünceleri Lips Sealed

tam böyleyim işte..kurtulamıyorum da zaten..ben alıştım.

merve_mor 24.06.2008 07:26:51
Sitenin direk yarısı depresyonda zaten. Cheesy
Aynen Zehra'm ya.İnsan zamanla depresyona alışıyor.Kendimi kötü hissetmeyince hayatın anlamı kalmıyor be. Cheesy Grin

deborah 24.06.2008 08:26:56
Alıntı sahibi: merve_mor link=topic=20536.msg215833#msg215833 date=121 :D4288811
Sitenin direk yarısı depresyonda zaten. Cheesy
Aynen Zehra'm ya.İnsan zamanla depresyona alışıyor.Kendimi kötü hissetmeyince hayatın anlamı kalmıyor be. Cheesy Grin
bir de şöyle bir şey var..mesela çok fazla iyisindir o gün,mutlusundur(mutluluk sarhoşu Grin) ama bu sefer de ciddi ciddi kafama takılıyor niye bu kadar mutluyum diye Huh yani yadırgıyorum ya tipe bak Grin en iyisi alışılmışın dışına çıkmamak Grin

Sayfa: 1 [ 2 ]