|
||
| mor ve ötesi'nin eurovision öncesi özellikle hayranlarından alacağı destek çok önemli. site yönetimi olarak düşündük, taşındık ve onlar için bir video hazırlama kararı aldık. video site üyelerinin eurovision şarkısına eşlik etmesiyle başlayıp aynı şekilde sona erecek. nasıl mı olacak? Eurovision şarkımız Deli'yi açıp dijital fotoğraf makinesi, kamera veya kaliteli bir webcam aracılığıyla şarkıya baştan sona playback yapıyorsunuz. isterseniz bağırın çünkü sesiniz kayıtta olmayacaktır ![]() Kaydettiğiniz video'yu www.rapidshare.com 'a yükleyip linkini morveotesifan.com@gmail.com a gönderiyorsunuz. Bizler onlarca morveotesifan.com üyesinden gelen videoları alıp montajlayarak tamamının kullanıldığı bir deli videosu hazırlıyoruz. Video'nun başına da eurovision ve mor ve ötesi hakkında güzel bir not yazıyoruz. Tabi tüm bunları yapabilmemiz için medeni cesaretinizi konuşturup videolarınızı kaydederek bize göndermeniz gerekiyor. Anlamadığınız her nokta için bana ve diğer yönetim üyelerine soru sorabilirsiniz. Videoları göndermeniz için son tarih: 30 Mart 2008 Not: Toplanıp bir kaç arkadaş ta şarkıya eşlik ederek kayıt alabilir, hatta bu daha güzel olur
|
||
|
||
acaip manyak bir şey çıkar ortaya yaa fikir babasına teşekkürler kankama mail attım buluşabilirsek yapacağız (güzel çıkmak kaydıyla )
|
||
|
||
| Bekliyoruz videoları ! | ||
|
||
bende cekcem galiba. ama cok kötü olursa gönderemem. hic olmazsa arkadaslari toplar koro halinde söyleriz
|
||
|
||
oo çok harika bir fikir.tek başıma yapamam ama arkadaşlarla yapabiliriz.denemek lazım.
|
||
|
||
evet ya aslında super olur degısık farklı ve mukemmel bırsey cıkar ortaya kesınlıkle yapmalıyız ama benımkı guzel olmaz yaaa
|
||
|
||
süper bir fikir,ne zaman son gün
|
||
|
||
Videoları göndermeniz için son tarih: 30 Mart 2008 Bize ve Mor ve Ötesi'ne yaraşır güzellikte bir iş çıkacağından eminim. ![]() Aslında şehir şehir morfanlar olarak toplanılıp da çekilebilir videolar |
||
|
||
| bugün deneyeceğim nasıl olacak acaba (: ama güzel çıkmazsam göndermem arkadaşları bekliyorum şuan heyecanlandım
|
||
|
||
Çok heyacanlııı ![]() Ellerine sağlık düşünenlerin. |
||
|
||
gercekten cok güzel bir fikir düşünenleri tebrik ediyorum en güzel destek
|
||
|
||
| Agzim acik kaldi valla.. Cok iyi bir fikir.. | ||
|
||
| süper bir fikir..çok güzel destek olur gerçekten de..!! | ||
|
||
göndereceğim sanırım:) ama komik oldu :''( ![]() kolay gelsin.güzel düşünce. |
||
|
||
harika bir fikir umarım yollayabilirim mor fanlarından kötü bir iş çıkmaz gibime geliyor eminim çok güzel olucak.
|
||