mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: mor ve ötesi fanları video klip hazırlıyor !

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10

kutlay 29.03.2008 21:08:52
uzadığı çok iyi olmuş zira bu hafta çekecektik ama salak bir arkadaşım demeye bile dilim varmayan insan evladı biz klibi çekmeden sağı solu çekmiş kameranın şarjını bitirmişti Angry

nuwanda 30.03.2008 01:16:09
uzadığı çok iyi olmuş zira bu hafta çekecektik ama salak bir arkadaşım demeye bile dilim varmayan insan evladı biz klibi çekmeden sağı solu çekmiş kameranın şarjını bitirmişti Angry

gülmeden edemeyeceğim Smiley yeniden şarj edin Smiley

SeTa 30.03.2008 20:31:06
Çok sevindim uzadığına!  Roll Eyes  artık cuma günü felan çekerizzz...

ANATOLİA ROCK 31.03.2008 09:03:25
ya uzadı falan ama biz gönderdik ne zaman olacak bu iş nasıl birşey olac[/colorjak çatlayacağım ya Lips Sealed

ANATOLİA ROCK 31.03.2008 09:29:52
Arkadaşlar artık videolarınızı bekliyoruz.

Ek olarak bir haber, Bir adet tv programından video yu yayınlatma sözünü aldık Smiley

yaaa öylemiii hangi kanal pekiii
inşallah izlemez bizimkiler Huh

tanya_1 01.04.2008 13:45:35
öhm. nasıl gidiyor? biz yarın herşeyi halledeceğiz... teknik problemler yaşadık da Wink

merveylem 01.04.2008 18:06:05
öhm. nasıl gidiyor? biz yarın herşeyi halledeceğiz... teknik problemler yaşadık da Wink
bizimde bi takım teknik problemler vardı Grin
bizde yarın çekeceğiz Grin
4 arkadaş üzerinde DELİ nin harfleri yazılı tshirtleri giyeceğiz Grin
ilçemizdeki amfi tiyatro var (zamanında MVÖ de o sahnede konser vermişti Grin Grin Grin).Burada çekeceğiz.
tabi kapıdan atlamayı başarırsak Grin
(belki nakaratta kardeşimi de oynatırım kelebek kanatları ve tacıyla Tongue)

devran-ı dünya 01.04.2008 18:19:46
Bizim de tahmin etiğimiz gibi gitmedi.Sözde geçen cumartesi halledecektik.Ama büyük bir sorunla karşılaştık.Çekemedik.  Sad Yine işimiz cumartesiye kaldı.Bu kez kesin çekiyoruz.  Grin Biz daha değişik bir şeyler düşünüyoruz.Düşündüğümüz gibi olursa güzel olacak gibi.  Grin

merveylem 01.04.2008 18:30:09
Bizim de tahmin etiğimiz gibi gitmedi.Sözde geçen cumartesi halledecektik.Ama büyük bir sorunla karşılaştık.Çekemedik.  Sad Yine işimiz cumartesiye kaldı.Bu kez kesin çekiyoruz.  Grin Biz daha değişik bir şeyler düşünüyoruz.Düşündüğümüz gibi olursa güzel olacak gibi.  Grin

aslında bizim süper planlarımız vardı ama maalesef şartlar izin vermedi (biraz uçuk kaçık şeylerdide)Cry
elimizdekilerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz artık Grin

devran-ı dünya 01.04.2008 18:36:47
Bizimde uçarı fikirlerimiz vardı.Bizde imkan var aslında bizim yapmamız için ama engel olarak ailelerimiz çıkıyor karşımıza.Gerçi çekeceğimizden haberleri yok.Hissetirmeden yapmaya çalışıyoruz.Ama hissediyorlar orası kesin.  Grin Bizde şuan yapacağımız birazcık uçuk ama daha fikirlerimiz değişe bilir.Daha çekmemize çok var.

mvo_naci 01.04.2008 20:32:44
arkadaşlar noldu video işi.....
hazırlanıyor mu???

kutlay 01.04.2008 20:49:46
gülmeden edemeyeceğim Smiley yeniden şarj edin Smiley
dahiyane lakin kamera başka birinin ben başka biriyim benimle klip çekecek kız başka biri internete yükleyecek kişi başka biri ve hepimizin boş zamanı sadece o gün o saatti işte bir de bu hafta deneyeceğiz şansımızı Cheesy

merveylem 02.04.2008 18:54:04
ağlamak istiyorum Cry
bu gün herşey süper başladı taki akıllı arkadaşım kamerayı şarj etmeden getirdiğini anlayana kadar Angry Angry böyle birşey olabilirmi ya Shocked Shocked
Çekim için Amfi tiyatroyunun anahtarlarını alabileceğimizi öğrendik fakat çekemiyoruz diye vazgeçtik.Okula getirdiğimiz eşyalarıda öğle arası geri götürdük eve...
Akşam üzeri okuldan çıktığımızda yolda bi arkadaşımla karşılaştım daha selamlaşmadan kameran varmı diye sordum.Cevap OLUMLU Grin
Hemen istedim yüzsüzce Grin evine gittik kamerayı almaya odane onunda ŞARJI bitmiş  Sad.Kamerayı şarj ettik ama bu seferde kaseti yokmuş bide kaset almaya gittik Sad
Bu arada arkadaşlarımı aradım gelin klibi çekiyoruz diye ama iki kişinin evi uzaktaydı ve ben arayana kadar çoktan servise binmişler yoldalarmış:'( diğer arkadaşım kardeşinin ve kardeşinin bi arkadaşının gelebileceğini söyledi. Grin

Böylece 4 kişiyi tamamladık.(4 kişi olmamız lazımdı çünkü iki kişiyle sadece D ve E harfli tishirtleri giyebilirdik L ve İ ninde giyilmesi gerekliydi)

Doğru amfi tiyatroya gittik bu seferde anahtarı almadığımız için tırmanmak zorunda kaldık.
Sonunda her iş bitmişti klibi çekebilicektik Grin
Bide baktıkki sahnede birsürü eşyalar falan var Cry  Cry
Ve yağmur çiselemeye başladı Cry
Bi şekilde bu klibi çekicektim başka yolu yoktu Angry

Hemen bir tane seyircilerin oturduğu yerde çektik.Pek içime sinmedi onca aksilikten sonra zorla gülmeye çalıştık.
başkada şansım yok mecburen bunu göndericem yada yarın akşam arkadaşım videoyu bilgisayara atmak için bize gelince kendim çekerim bir tane daha.
Ama zaten güzel bölümleri alırlar bu yüzden pek sıkılmıyorum Grin

birde amfi tiyatrodan çıkışımız varki hiç sormayın Grin

İçerideki duvarlar dümdüz çıkamıyoruz.Havada karardı kararacak.
Bir yerden müzik sesi geldi bir baktık amfinin içindeki tuvaletten.Burası dışarıdanda kullanılıyomuş ama kapı kilitli.Epey yumrukladık kapıyı sonra bi adam çıktı bende anahtar yok açamam dedi!tam o sırada tesadüfün böylesi yan taraftaki lunaparkın sahipleri gördü bizi merdiven getirdiler ve bu şekilde indik Grin Grin

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN ÇEKTİK Grin Grin Grin

tanya_1 03.04.2008 21:16:22
efendim dün 8 saatlik yorucu çekimden sonra klibimiz hazır!! aslında sahil çekimleri hoş olurdu(bir takım hayallerimiz vardı Sad) ama olmadı... kaç kişi hazırladı haberi olan??

muse_ES 04.04.2008 19:31:38
1 hafta bekledim ancak bütün arkadaşlarım beni ekti Angry Angryçoook sinirliyim şu an ama yarın kendim alıcam elime tarağımı kendimi çekicem Grin Grin yarın veya pazar atarım bende Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10