|
||
1 hafta bekledim ancak bütün arkadaşlarım beni ekti çoook sinirliyim şu an ama yarın kendim alıcam elime tarağımı kendimi çekicem yarın veya pazar atarım bende ![]() iyide zamanı dolmadımı bende ümidi kesmiştim
|
||
|
||
| 1 hafta daha uzatılmıştı.Bu hafta sonu son. | ||
|
||
çektim ve gönderdim mutluyum oleyyy
|
||
|
||
Biz de bugün çektik.Daha yüklüyorum.
|
||
|
||
efendim dün 8 saatlik yorucu çekimden sonra klibimiz hazır!! aslında sahil çekimleri hoş olurdu(bir takım hayallerimiz vardı ) ama olmadı...çok yorulduk ama değdi sanırım değil mi Tanya ?? Sahil çekimleri ve füze süper olacaktı aslında ama elimizde olmayan sebeplerden ötürü hüsrana uğradık =/ neyse sonuçta çok eğlendik ve başardık =) bi de kuşlar ötesydi süper olacaktı aslında ehe ! sizlerde durumlar nasıl ??
|
||
|
||
Biz ev de çektik.Ama güzel oldu gibi.Çok zaman harcadık arka plan için ama deydi çok güzel bi arka planımız oldu.Hatta çekeli 5 saat geçti bozmaya kıyamıyorum. Çekerken baya bi eğlendik ve çektik.Kafasını sallarken arkadaşın boynu tutuldu. Ama şimdi daha iyi.Pek içimesinmedi ama yinede yolluyorum. Aslında evde değilde başka biyerde çekicektik ama şartlar olğunlaşmadığı için evde çekemek zorunda kaldık.
|
||
|
||
| çok merak ediyorum valla çok matrak birşey olacağa benziyor | ||
|
||
efendim dün 8 saatlik yorucu çekimden sonra klibimiz hazır!! aslında sahil çekimleri hoş olurdu(bir takım hayallerimiz vardı ) ama olmadı...çok yorulduk ama değdi sanırım değil mi Tanya ?? Sahil çekimleri ve füze süper olacaktı aslında ama elimizde olmayan sebeplerden ötürü hüsrana uğradık =/ neyse sonuçta çok eğlendik ve başardık =) bi de kuşlar ötesydi süper olacaktı aslında ehe ! sizlerde durumlar nasıl ?? |
||
|
||
ehe sevindimmm kuş ötmüüşş
|
||
|
||
ben gönderemedim çünkü kankamın anneannesi öldü,bu durumda da çekemezdik,başka kişiler vardı onlar da u dönüşü yaptılar tek kaldım. böyle de çekmek istemedim o yüzden iş yattı
|
||
|
||
ben gönderemedim çünkü kankamın anneannesi öldü,bu durumda da çekemezdik,başka kişiler vardı onlar da u dönüşü yaptılar tek kaldım. böyle de çekmek istemedim o yüzden iş yattı ![]() Üzülme. Bak benim arkadaşım bile yok,klip çekebileceğim. ![]() Hiç kimse bana destek de olmadı zaten..Çekemedim
|
||
|
||
şunu soracağım. klip ne zaman hazır olacak? bir de hangi kanalda yayınlanacak?
|
||
|
||
ay hadi ben de sorayım, montaj ne zaman biter??? bir de herkesinkinden bir parça mutlaka olur değil mi?? ya bu arada şunu söyleyeyim, bizimki de komik hatta çok komik ve acınası oldu ama çok eğlendik ve mutluyuz
|
||
|
||
| ne zaman hazır olacak arkadaşlar??? | ||
|
||
ay hadi ben de sorayım, montaj ne zaman biter??? bir de herkesinkinden bir parça mutlaka olur değil mi?? ya bu arada şunu söyleyeyim, bizimki de komik hatta çok komik ve acınası oldu ama çok eğlendik ve mutluyuz trajikomik diyorsun yani ![]() ne güzel
|
||