|
||
| Fikir süper de ben bu işe cesaret edemem:/ama arkadaşların güzel iş çıkaracağından eminim:) | ||
|
||
kıyafet, mikrofon bulursam çekerim
|
||
|
||
| Arkadaşlar mikrofona ihtiyacınız yok. Ağzınızı oynatacaksınız. | ||
|
||
Huni olsa ![]() Herkesin kafasında birer huni
|
||
|
||
Huni olsa bide deli gömleği giyelim ![]() Herkesin kafasında birer huni ![]()
|
||
|
||
Huni olsa bide deli gömleği giyelim ![]() Herkesin kafasında birer huni ![]() Neden olmasın ![]() Hatta f,nallerde bile bu klibi göstersinler İyi birşey çıkacaktır,eminim (Abarttım mı ne )
|
||
|
||
Huni koymak süper fikir
|
||
|
||
öyle olmaz ama belki bi ihtmal şöyle olabilir; konserlerde delinin görseli olarak bu klibi kullanabilirler...neden olmasın
|
||
|
||
Huni koymak süper fikir ![]() Teşekkür ederim,fikir güzel olunca...
|
||
|
||
| bende çekmek istiyorum ama kendime güvenmiyorum.. kendime güvenim gelirse..neden olmasın? bence çok güzel şeyler çıkacak sitemizden..(: |
||
|
||
Yahu videonun tamamında siz görünmeyeceksiniz ki belirli bir kısmında siz olacaksınız utanacak birşey yok ![]() |
||
|
||
kötü mötü önemli değil konu inandığın şeye destek olunca(hele de morlara) herşey yapılır yahu... acayip gaza geldim kesinlikle olur bu iş çok eğlenceli olacak... ayrıca kimden çekinelim yabancı mı var aramızda??
|
||
|
||
süper bir fikirmiş yaa ben de yeni gördüm. gerçekten süper birşey çıkacak bence ortaya. haber verdiğiniz için teşekkürler. ben de arkadaşlarla bir şeyler ayarlamaya çalışacağım. ![]() Arkadaşlar lütfen dilimizi düzgün kullanalım.Yeni sözcükler üretmeyelim. |
||
|
||
valla duyunca çok şaşırdım ve heyecanlandım ama MORlara güveniyorum çok güzel olcak eminim benimde aklımdan birşeyler geçiyor ama emin değilim eğer güzel olursa yollarım zaten
|
||
|
||
ya muhtesem bı fıkır bu..... ![]() ama yapabılırmıyım bılmıyorum ![]() ayrıca delı gomlegı gıymek fıkrı de hıc fena degıl bı de hunısı var tabi ....
|
||