|
||
arkadaslar biri kesin birsey diyebilir mi , simdi sürec bir hafta uzadi mi uzamadi mi.insallah uzamistir , cünkü arkadasimla cumartesi ancak cekecegiz videoyu , bir günde yüklemeyi becerir miyim bilmiyorum eminimki herkes harika bir klip hazirlamistir , mor fanlarindan baska ne beklenir ki !! ilifat hepimize
|
||
|
||
| son gönderme tarihini uzatabilir misiniz acaba? | ||
|
||
bir hafta daha uzadı demi? ![]() lütfen uzasın! |
||
|
||
| çok mesaj olunca dikkat çeker diye tekrar soruyorum; süre uzadı mı?? uzamadıysa ben de gönderemeyeceğim... | ||
|
||
1 hafta da uzatırız
Siz yapın yapacağınızı. |
||
|
||
eğer süre uzatıldıysa ben haftaya göndericem pis arkadaşlarımdan hiçbiri gelmiyor
|
||
|
||
| bir hafta uzamaszsa kusura bakmayın ben gönderemem,ancak öbür c.tesi veya pazar | ||
|
||
| ben gönderdimmmmmm:D | ||
|
||
1 hafta da uzatırız Siz yapın yapacağınızı. |
||
|
||
kesin birşey (hem de 3 kez) duymak çok güzel ... biz de yakında halledeceğiz...
|
||
|
||
| hehe ben yolladim hemen video'yu ilk gunden. merakla bekliyorum nasıl bir şey olacak (: | ||
|
||
Biz bu gün çekiceğiz daha.Beklediğimiz kadar güzel olur inşallah.Çekenlere çekecek olanlara şimdiden kolay gelsin...
|
||
|
||
| Süpermiş doğrusu... İnşalla benim yaşım küçük. Arkadaşımın da. Ya da 3 arkadaş birden çekeceğiz. Ama elimizde klasik gitarlarla:D N'apalım ama elektromuz yok... Tabi garip dans da edeceğiz deli gibi olacağız DELİ! | ||
|
||
ohh iyiki uzadi artik bende gönderebilecegim insallah herkese kolaygelsinn
|
||
|
||
Ama ben tekim ya Neyse,kendim coşacağım artık
|
||