|
||
| Bunalım hitleriniz, En iyi ayrılık parçaları, En neşeli şarkılar, Sizi anlatan şarkılar vb. benzeri başlıkları tek bir konuda birleştiriyoruz. Mesajlarımızda parçayı seslendiren grup veya sanatçıyı, parçanın adını, ve parçayı ne zaman vaye niçin dinlediğimizi belirtiyoruz *hüzünlüyken: metro-mevsim sonbahar *ayrılık acısını unutmak için: sertap erener-dağ gibiyim *neşelenmek için: muse-hysteria *şebnem ferah-fırtına : beni anlattığı için gibi... |
||
|
||
| hüzünlüyken: Mor ve Ötesi--> - bir derdim var - daha mutlu olamam -23 Gripin--> -böyle kahpedir dünya - karismasin kimseler Athena--> yalan beni mutlu eden sarkilar: Mor ve Ötesi--> -büyük düsler -güneye giderken -kördügüm - durma öyle - re - serseri - hayat ( bu sarki icimi ferhaltayior zanki, bir huzurlaniyorum) aklima su an gelenler bunlar ![]() |
||
|
||
| Bunalım hitlerim Placebo - Pure Morning Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Avril Lavigne - Im With You Emre Aydın - Unut Gittigin Bir Yerde Mor ve Ötesi - Şirket VEGA - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı En Eğlenceli Şarkılar (Neşelenmek için) ; Green Day - Hepsi Avril Lavigne - He Wasnt The Ceasars - Jerk It Out Brothers - Dieci Cento Mille Faithless - No Roots The sounds - Seven days a week Morrissey - Irish Blood, English Heart Hüzünlüyken ; Avril Lavigne - Tomorrow Mor ve ötesi - Bir Derdim var Çilekeş - Siyah Akşam Saatlerinde ![]() Teoman - Istanbulda sonbahar Teoman - Aşk Kırıntıları Emre Aydın - Belki bir gün özlersin Duman- En Güzel Günüm Gecem Placebo - Hepsi Dinlerken tüylerimi diken diken eden Şarkılar UEFA Champions League Liverpool FC- You'll Never Walk Alone Marilyn Manson - This is the New Shit Hollywood Undead - Knife Called Lust Cradle of Filth - Nymphetamine 30 Seconds to Mars - The Kill Morrissey - Irish Blood, English Heart Mor ve ötesi - Deli Mor ve ötesi - Şirket Duman - Masal Dumal - Manası yok Duman - Yanıbasımda Teoman - ruzgar gulu Vega - Elimde Değil Barış Akarsu - Vurdum En Dibine Kadar Benimde aklıma gelen bunlar daha sonra düzenlerim; |
||
|
||
| melankolikken : gece,balıklar,iki yabancı -teo&şebnem,şebnem ferah-yağmurlar.. karamsarken:uyan,bir derdim var ,küçük sevgilim akşamları : sevda çiçeği motive olmak için : green day'in ,the grouch,american idiot,Church On Sunday,Walking Contradiction,Geek Stink Breath,Scumbag ,Minority !!! isyanım evrensel boyuttaysa : deli,re.. (bilirim ) isyanım kendi içimdeyse serserikarışık bir ruh hali içindeysem yani hem mutlu hem hüzünlü : yaz yaz yaz .. mutluysam : elvis presley-Pretty Woman ,Ricky Martin - Livin' la vida loca,Good Charlotte - Boys and Girls,BONEY m -RASPUTIN, mvö-bir
|
||
|
||
| Hüzünlüysem: Yavuz Çetin Yaşamak İstemem Artık Aranızda Mor Ve Ötesi Bir Derdim Var Benim Küçük Sevgilim Duman Yalnızlık Paylaşılmaz Ah Bal Kırmış Kalbini Gripin- Hiç Gelme Gideceksen Boşver &Emre Aydın= Sensiz İstanbul'a Düşmanım Sinirliyken Yavuz Çetin Yaşamak İstemem Artık Aranızda Mor Ve Ötesi Cambaz Serseri Badem & Özlem Tekin Kalpsiz Duman Özgürlüğün Ülkesi Halimiz Duman Masal Mutluysam Mor Ve Ötesi Daha Mutlu Olamam Gripin Elalem Vitamin İsmail Duman Dönek Hayattan Ümidi Kestiysem Mor Ve Ötesi Dünya Yalan Söylüyor Yavuz Çetin Yaşamak İstemem Artık Aranızda Metallica Nothing Else Matters |
||
|
||
| hüzünlü&melankolik anlarımda: mvö-gece(ghetto),hayat şebo-yağmurlar,bu aşk fazla sana my chemical romance-i dont love you direct-bir milyon baloncuk sinirli anlarımda: her şey... ![]() çok mutlu&normal anlarımda: mor ve ötesi-farketmez her türlü şarkısı şebo:fırtına,yeniden doğup gelsem,okyanus,mevsim sonbahar(teoman düet) almora-shehrazad barış manço-dönence nirvana-smells like teen spirit,in bloom the beatles-i wanna hold your hand hayko cepkin-ölüyorum cradle of filth-sweet dreams(him düet),temptation sakin-denek hayatım direct-bir milyon baloncuk bulutsuzluk özlemi-kütürdet beni atıfet,uçtu uçtu yavuz çetin-yaşamak istemem artık aranızda,sadece senin olmak blur-song2 eminem-lose yourself,my name is,without me green day-holiday korn-got the life,here to stay,twisted transistor rem-losing my religion marlyn manson-sweet dreams,tainted love placebo-meds slayer&cradle of filth-buffy... pentagram-in esir like an eagle,ölümlü 110-gölge,düştüm murat yılmazyıldırım-sevdan bir ateş veeee yol gezer-refika (refika'yı özellikle tavsiye ederim,çok beğeneceksiniz ) |
||
|
||
| Hüzünlüyken:Daha mutlu olamam bir derdim var karismasin kimseler beni mutlu eden sarkilar: parti deli kördügüm aklima suan baska sarki gelmiyor |
||
|
||
| Hüzünlü ve Melankolik vakitlerimde: Düş Sokağı Sakinleri Yaşadıkça-Veremem Sana Acımı Mor ve Ötesi 23 - Hayat - Gece - Balıklar-Past Pilli Bebek Kedi-Siyah Beyaz-Fotoğraf Şebnem Ferah Bu gün-Artık kısa cümleler kuruyorum Yaşar Kurt Ruhum-Korkuyorum anne Mavi Sakal Balta Yakup&Kaan&Batuhan Karanlıkta Mutlu olduğum vakitlerde: Bulutsuzluk Özlemi Hükümsüzdür-Güneşimden Kaç-Uçtu Uçtu Bulutusuzluk Özlemi-Mavi Sakal Olmalı mı olmamalı mı? Mor ve Ötesi Parti-Daha mutlu olamam-Son deneme-Az çok-Bazen Ayben&Aylin Aslım Gelinlik sarhoşluğu Yaşar Kurt Kukla ![]() Yavuz Çetin Ağlamayı Sevmem Ben Mavi Sakal Ne kadar Sinirliyken: Korn ve Lam of god'dan her hangi bir şarkı Mor ve Ötesi Uyan-Cambaz Şebnem Ferah Korkarak yaşıyorsan-Perdeler Apocalyptica-Repressed Duman Rüyanda görsen inanma Olan olmuş bitmiş olaylara sinirlendiğim yada aklıma geldiği zaman:(her gün mutlaka) Bulutsuzluk Özlemi Beynim zonkluyor-Bağdat Kafe-Kaybolan şehir-Seni görmem lazım Cem Karaca Obur Dünya-Ay karanlık-Kavga-Durduramıyacaklar Halkın Coşkun Akan Selini -Hayvan Terli-Bindik Bir Alamete Aylin Aslım-Hayko Cepkin Bir çocuk sevdim Mor ve Ötesi Yardım et-Uyan-1945 Teoman İki çocuk Grup Yorum Eylül Mavi Sakal Balta-Ne kadar -iki yol -Zorla-Başladım Yürümeye Yaşar Kurt Korkuyorum anne |
||
|
||
| ağladığımda; daha mutlu olamam kaçtığımda; bazen, doğru yanlış hayatım yerle bir olduğunda; RE |
||
|
||
| Aileme kızdığımda___Aslı----Kördüğüm Sevmeye başladığımda____Erkin Koray----sevince Hayata isyan ettiğimde___Manga-vega----ver ateşe |
||
|
||
| kış geliyor;gerçek aşkı gördüm. daha mutlu olamam;en mutlu olduğum anlar.... |
||
|
||
| Hüzünlüyken: Demir Demirkan-Kahpe Metallica-The Unforgiven Mor ve Ötesi-Bir Derdim Var Hayata Kızdığım Zaman: Demir Demirkan-Hayat Nedir? Mor ve Ötesi Uyan-Cambaz |
||
|
||
| Hüzünlü yada mutlu daima Mor ve OTESİ yeter bana. | ||
|
||
| mutluysam mor ve ötesinin bütün şarkıları hüzünlüysem anima-yağmurla gelen apocalypticadan(umarım doğru yazmışımdır ) i dont care ya da mor ve ötesi gece-hayat-bir derdim var-re-uyan-bazen ve gül kendine ![]() |
||
|
||
| bir karar alıyorsam öyle yada böyle morveötesinin herhangi bir şarkısı...mutlaka içinde bana verecek cevabı vardır.. hüzünlü olduğumda; yaşar kurt-ruhum şebnem ferah-babam oğlum birşeye hırs yaptığımda; çilekeş-siyah şebnem ferah-okyanus dünyada olup bitene sinirlendiğimde(siyasallığım tuttuğunda ); mor ve ötesi-darbe,1945,doğru yanlış,canlı yayın,(savaşa hiç gerek yok)çilekeş-kürar duman-özgürlüğün ülkesi yaşar kurt-korku,haydi erkekler savaşa |
||