|
||
| Biyografi Ülkemizin en uzun soluklu Rock gruplarından biri olan KESMEŞEKER, 15 yıllık tarihlerine 7 stüdyo albümü sığdırmıştır. “Dipten ve Derinden”, “Aşk ve Para”, “Tut Beni Düşmeden”, “İnsülin”, “İçinde İçindekiler Vardır” ve “İzin Vermedi Yalnızlık (Cenk Taner)” gibi birbirinden başarılı albümlerle Türk rock dinleyicileri arasında önemli bir yere sahip olan KESMEŞEKER, 3 yıllık sessizliğini Aralık 2004’te çıkardıkları “Kum” isimli albümleriyle bozdu. Grubun değişmeyen elemanı, bestecisi ve söz yazarı Cenk Taner’in liderliğinde müzik hayatına devam eden grup, bas gitarda KARGO grubundan Mehmet Şenol Şişli, gitarda MAVİ SAKAL grubundan Kaan Altan ve davulda da VEGA grubundan Timur Kurşunoğlu ile güçlendirmiş durumda. KESMEŞEKER Albümleri: Dipten ve Derinden - 1991 Aşk ve Para - 1993 Tut Beni Düşmeden - 1995 İnsülin - 1998 İçinde İçindekiler Vardır - 1999 İzin Vermedi Yalnızlık (Cenk Taner) - 2001 Kum - 2004 bence fena grup değil fikirleriniz? |
||
|
||
duydum ama hiç dinlemedim.
|
||
|
||
bence biraz sıkıcı
|
||
|
||
| sevmedim.. pek bi artıları yok | ||
|
||
| bi tek "ne zaman gitti tren" şarkılarını biliyorum...iyi bir grup ama çok dinlemeye gelmiyo bence... | ||
|
||
| sıkıcı! | ||
|
||
| bi iki kere dinledim zevk alamadım | ||
|
||
sözleri anlamılı
|
||
|
||
| Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi grubudur .(bence tabi) Cenk Taner Türkiye'nin en iyi söz yazarıdır.Herkesin anlaması beklenemez zaten pek tanınmamaları da artı yönleridir bizlere hastır müzikleri =) | ||
|
||
| yeni nesil anlamıyor sanırım cenk abiyi... mşş de geldi gruba daha da güzel oldu..anlayana tabii muzik.. insülinle buluştuk ilk..sene kaçtı bilmem ama ortada 7 albüm var ..ve şimdi ben best of vari birşey gelecek ümidindeyim.. en azından kesmeşeker.org'da böyle bir durum mevcut.. feridun bey,acıların kralı,iişte güneş, oldedin bak oldum, konyadan hindistana, tut beni düşmeden,kalbi kırıklar bankası,deve, gerçekten özleyince ...say say bitmez benim için bu şarkıların devamı... hepsinin bir yerde bir anısı vardır neredeyse.. |
||
|
||
| tek kişiyim ben hala.... | ||
|
||
| ben sadece yaşıyorum ölüyorum şarkılarını dinledim ve beğendim hoş bi şarkı bence | ||
|
||
| baya bir şarkısını dinledim ama pek değişik, ilgi çeken bir tarafları yok ama kötü değiller.. | ||
|
||
| en sevdiğim şarkıları tut beni düşmeden ve yağmur yağ üstümüze.ses tonu çok farklı geldi bana.hoşuma gitti | ||
|
||
| ben hiç duymamıştım | ||