|
||
| en sevdiğim rock gruplarından biri. Türkiye'nin kült gruplarından biri, kadıköy sound'u dendiği an akla ilk Kesmeşeker gelir. dipten ve derinden, insülin, içinde içindekiler var... albümleri muhteşemdir. |
||
|
||
| ''işte güneş hiç batmadı ki...hiç solmadı ki.ne reklamı vardı,nede bir klibi'' çok güzel şarkı sözleri yazan ve bi o kadar da dinlendirici bize pusulu 90 ların rock tarihinden vuruşlar yapan leziz ve sahne performansı süper grup | ||
|
||
süperler ;Dseviyorum bunlarıda yaAŞkım ol ya dostum ol:D
|
||
|
||
| Bu iş çok tuhafıma gidiyor.. Şöyle ki: elemanlar 7 albüm yapmış, buna bile saygı yok.. İnsan fikrinin söylenmesinden yanayımda.. İşin tuhafı popüler muziğin koynundan düşen sizler, güzide gruplarımızı eleştirme hakkını veya bir sözle (beğenmedime eyvallah) pek bir artıları yok diyenler var.. Tuhafıma giden, bir şarkısını dinleyip kestirme cevaplar bunlar.. Grubu tanımadan laf safsatası yapılmaması taraftarıyım.. Grup üyeleri Cenk Taner : Bütün albümlerde tek değişmeyen kişi.. Solo albümü de mevcuttur. 1 adet kitabı mevcut Mehmet Şenol Şişli: Kargo'dan hatırlarsınız.. İki tane kitabı vardır.. Eğlencelidir sahnede.. Kaan Altan : Mavisakal'dan biliriz..sıkıdır.. Bu isimler bile sizin yaşamınızdan büyüktür.. ! Kaptan dinleyenlerine "uçsuz bucaksız azınlık" der.. Kaptan söyler tayfa uyar.. 10 mart'ta odtü'de izledim.. Her zaman iyidir Kesmeşeker..!! |
||
|
||
süper süper süper!!! ![]() o özlediğim kokuyu, rengi, düşleri bulup getirdiler bana belki de onlara bir teşekkür borçluyum tabii akabinde çocukluk acılarımın buladığı korkuları da... sarhoş gibi hissediyor insan bazen kendini, dinlerken aslında çok şey var söylenecek kesmeşeker için fakat şuna şaşırdığımı ve açıkçası kınadığımı itiraf edeceğim, 1.sayfadaki şeyden(adı konulamayanlar için kullanılan "şey") yani bir insan mor ve ötesi dinler hayranıyım der ve onlar için açılmış bir foruma üye olur ardından da "kesmeşeker" için bu kadar iğrenç yorumlar da nasıl bulunur bunun saygı duyulacak pek bir tarafı yok açıkçası "sıkıcı", beğenmedim".... böyle bir gruba böyle bir yorum yakışömıyor ve sizlere de hiç yakıştıramıyorum. |
||