|
||
| harika bir sesi var ve müziğe yaklaşımı çok güzel | ||
|
||
| björk ft. tricky black coffee favorim seside süper hatunun | ||
|
||
mükemmel bir sese sahip olan tanrıça diye adlandırabileceğimiz eşine rastlanamaz varlık sesi kadar oyunculuğuda süper karanlıkda dans filminin başından sonuna kadar ağlamıştım
|
||
|
||
| Sesi dehşet bu kadının hayran kalıorm ayrıca joga şarkısının muhteşem bi parça olduğuna inanıorm tavsie ederm.. | ||
|
||
| bu kadın öldürür adamı yaa çok iyi sesi var çok seviyorum. | ||
|
||
| bana 'uzay müziği yapıyor bu hatun' dedirttiren şahıs. | ||
|
||
| bazen savuruyor ordan oraya, bazen yerinize çakılıp kalıyorsunuz. "oha noluyoruz lan" diyorsunuz ama her halükarda. öyle bi şey işte... | ||
|
||
| müzikteki duruşu çok orjinal geliyor bana...buz gibi soğuk yapar ama insanın içini ısıtır...aşığım ona. | ||
|
||
| it's oh so quiet ve all is full of love şarkıları çoook güzel olan kendi side çoook sempatik ve şeker olan bi insandır yani ben çok seviyorum björk ü | ||
|
||
yeni albümü yine harika olmuş! favorilerim wanderlust ve the dull flame of desire, biraz homogenic dönemini anımsattılar bana.
|
||
|
||
| sesine hayranım onun bence çook başarılı | ||
|
||
| Kimseyi taklit etmeyip kendine has özgün bir sanatçı. Sesini enstrüman olarak kullanmasıda ne kadar kaliteli bi müzisyen oldugunun göstergesi. | ||
|
||
| yeni albümü volta, medulla^dan daha bir farklı görünüyor.. özlemiştik.. |
||
|
||
| kliplerinde yüzünü nasıl cesaretle kullandığına hala inanamıyorum süper bi egosu olan insan ! sesine de laf yok tori amos number1 tabi ki tek geçerim! | ||
|
||
| Björk tarih : 03.08.2008 21:00:00 mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena bilet fiyatları1.Kategori: 90,00 YTL ön bilgi- Avantajlı bilet satış dönemi bitmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. - Normal bilet satış dönemi devam etmektedir. - Etkinlik ayaktadır. - Etkinlik mekanına fotoğraf makinesi,kamera,ses kayıt cihazı vb.alınmayacaktır. etkinlik hakkında bilgiDünyanın en başarılı bayan vokallerinden, İzlandalı sanatçı BJÖRK, son albümü Volta'nın Dünya Turnesi kapsamında 3 Ağustos'ta İstanbul'da! Bu konser kaçar mı ya?Fiyat da çok uygun |
||