|
||
| evet elimizden geleni yapalım..ne kadar gelecekse.. | ||
|
||
bize oy verebilecek ülkelerden arkadaşlar edinebiliriz. Skype,Netlog,Myspace,Imesh..vs. aracılığıyla mor ve ötesi ve deli hakkında mesajlar gönderelim. Evet buna katılıyorum ben de,zor bir iş değil esasında.
|
||
|
||
| off yarı finalden çıkamacaz galiba | ||
|
||
herseye ragmen benim umudum var, gruptan yana sansimiz olmasada bence basaracaklar
|
||
|
||
3 cü sırada olmamız bizim için bir avantaj bence her ne kadar bulundugumuz grup kötü olsada,insanların aklında sıralamadada yer var...bu kadar karamsar olmayalım..hep destek tam destek...bu gruptan gayet iyi bir başarıyla çıkacağımıza eminim..arkadaşlar sizlerden ricam umut dolu yazılar yazalım bize düşen bu
|
||
|
||
| ya başta olması akılda kalıcı olmasını sağlamaz aksine sonda olursa üstüne daha az şarkı söyleniceği için daha çok akılda kalır. ama önemli olan başta ya da sonda olmasıyla değil şarkının kendisiyle, kendi güzelliğiyle akılda kalıcı olması ki bu konuda da kendimize güveniyoruz sanırım. şöyle içime doğuyo ki sonuçlar morveötesi ile gurur duyacağımız cinsten olucak : ) inş tabi | ||
|
||
| onların başaracağına inanıyorum bütün zorluklara rağmen... | ||
|
||
3. sırada olmak avantajlardan biri ama bütün ümitsizliklere karamsarlıklara rağmen içimde bir umut var elimden geleni yapmaya çalışacağım
|
||
|
||
| sonlarda çıksaydık daha çok akıllarda kalırdık diye düşünüyorum ama bizim şarkımız her şekilde akılda kalır.hakkımız en iyi dereceyi almak.çünkü mor ve ötesi gerçek müzik yapıyor ve umarım bunun farkına avrupa da varır. | ||
|
||
| ARKADAŞLAR SİYASİ ŞARKILAR HEP DİKKAT ÇEKİCİ OLMUŞTUR.motivasyonu yüksek tutalım zor diye birşey yok hiçbir şeyin ne olacağını bilemeyiz | ||
|
||
| evt skype fln onlarla oy toplayabiliriz..............................arkadaşlar moralimizi bozmak yok MOR VE ÖTESİ'ni biz destekliyoruz hiç şansımız yok dersek onlarında moralleri sıfıra iner ayrıca MOR VE ÖTESİ herşeyi başarır........................ | ||
|
||
| kusura bakmayin ama biz almanyadan hollandadan isvicreden neden hep 12 puan aliyoruz? saolsun gurbetciler. bence hic adil bir yol degil. ben sevindim mor ve otesinin bu ulkelerle ayni grupta olmadigindan cunku bu sefer eminim ki muzik kazanir. mor ve ötesinin sarkisini begenen zaten oy yollar, begenmeyen yollamaz. sarkisi gercekten iyi olan kazansin, hak eden kazansin. tabii mor ve otesi hak ediyor ona diyecek biseyim yok zaten, ama lutfen sadece mor ve otesi oldugu icin boyle ucuz yollar denemeyin yok skype'tan ya da her hangi bir siteden. | ||
|
||
| umarım müzik kazanır ülkeler siyasetine kalırsa işimiz zor... | ||
|
||
| muzigin kazanmasi en onemli zaten. biz simdiden almanya gibi ulkelerin destegini bekliyorsak mor ve otesine olan guvenimizi suphe ediyorum dogrusu. | ||
|
||
| Doğrusu iyi bir gruba düşmedik ama bence başlarda olmamız avantaj çünkü önceleri çıkan şarkılar daha akılda kalıyor bence artı bir de şarkınında çok ''deli'' olması avantaj tabi diyer şarkıları bilmiyorum ama yinede ben umutluyum şarkı ve klip zaten yeter 1. olmaya ama malesef bazıları şarkıya göre oy vermiyorlar, eurovisionu kirletiyorlar. | ||