|
||
| sevdiğim bir kişi... sanatını da ayrıca severim ve saygı duyarım... (gizem ablama sevgiler...)
|
||
|
||
Haluk Levent benim hayranı olduğum ilk sanatçıdır küçüklüğümden beri,ilk göz ağrım yani
|
||
|
||
| eskıden bende cook severdım.ama şımdı sadece eski şarkılarına hasretlık duyuyorum.kendısını hiç sevmıyorum.hem kendini hemde şarkılarını bozdu son zamanlarda | ||
|
||
| ben haluk levet için; evet belki kendisi rock için çok önemli başarılar elde etmiş,gençliğin önünü açmış ve belkide birçok tabuları doğru insanlar çıktıkça yıkıldığını birçok endişe duyan insanlara göstermiştir.. ancak benim savunduğum bir diğer konu ise ben haluk levent'in şarkılarını ondan dinlemeyi sevmiyorum..bilmiyorum ama bana sesi güzel gelmiyor.. bu bir hakaret değil..sadece bir görüştür... |
||
|
||
| nedense hiç sevemedim haluk leventin müziğini ama tabiki saygım vardır. | ||
|
||
| bende eskiden çok seviyordum ama artık böyle bi değişti ya da ben değiştim bilmiyorum ama açıkçası eski şarkıları çok daha güzel ve şu an dinlemiyorum... | ||
|
||
| çoğu rock sanatçılardan kat kat daha iyi haluklevent | ||
|
||
| bence türkiyede anadolurock dalında en iyi müzik yapan 2 isimden biri | ||
|
||
| yeni albümünü dinleyen var mı tek kelimeyle süper bi albüm olmuş..tut ki çıldırdım ile elfida şarkılarını dinlemenizi tavsiye ediyorum çok güsel şarkılar..... | ||
|
||
bence türkiyede anadolurock dalında en iyi müzik yapan 2 isimden biri anadolu rock alanında sadece 2 isim tanırım biri kıraç ve haluk levent ilk dinledigim şarkısı aşkın mapushane... ve tek taraflı olarak mapushanede'yim |
||
|
||
| 13 yıldır dinlediğim,her konserine gittiğim bir rock sanatçısıdır haluk levent..sadece müzik yapmakla kalmayan,sistemi hep eleştiren hakkında mahkeme kararlarıyla üniversiteye girişine izin verilmeyen duyarlı bir sanatçıdır...ama bence taşıdığı anadolurock sıfatını iyi taşıyamamıştır ve şimdi yaptığı müzik başka bir türdür...eski şarkılarının tadı yok hiçbir şarkısında ve bence artık aşk şarkılarından vazgeçip olgunluk albümleri yapması zamanı gelmiştir di ye düşünüyorum.. |
||
|
||
| eski şarkıları çok güzel | ||
|
||
| türkiye için önemli bir isim. rock müziği türkiyeye tanıtan dinleten ve sevdiren önemli sanatçılardan diyebilirim ama açıkçası hiç dinlemiyorum... | ||
|
||
| çok eskiden bir iki şarkısını dinlerdim şimdi hatrlamıyorum bile iyi şeyler yapıyordur umarım | ||
|
||
| ya hiç seven yokmuş genel olarak bende çıkıntı gibi olucam ama olsun ben genede söyleyeyim küçüklüğümden beri dinlerim evet haklısınız eski parçaları daha güzeldi ama olsun şuan kilere göre ama olsun ya sevdiğim için dinliyorum genede | ||