|
||
| Arkadaşlar bir kaç kez mesaj olarak yazmama karşın beni dikkate alan olmadığını görüyorum. Tamam amaç Mor ve Ötesine destek de bunu saçm sapan topu topu 3000 oy toplşayan ve bunun 1500ünün bize ait olduğu anketlerde ne kadar gösterebiliriz ki. Bir esc fanı olarak da bu tarz sadece anket amaçlı oylamaların pek dikkati çekmediğini biliyorum. Bu yüzden bu işi ciddi manada yapan bi site olan escnationda oy vermenizi öneririm. Bu site güvenilirlik ve görünebilirlik açısından daha göz önünde bi site. Ve yoğun olarak skoreboardlar ve oylamalar için açılmış bir site Siz de Mor ve Ötesinin oylamada 1. gözüküp ilgiyi üzerine toplamasını istiyorsanız aşağıdaki linkten oy verebilirsiniz: http://www.tummiweb.com/escnation/poll/ yanlız üye olurken ülkenizi türkiye dışında bi ülke seçmelisiniz türkiyeye oy verebilmek için + oy verirken 12 nizi türkiyeye verdikten sonra kalan oylarınızı favori olmayan ülkelere verirseniz rakiplerimizi puansız bırakırız ve zirveye otururuz bu ülkeler şunlar olabilir: moldova litvanya finlandiya belarus danimarka estonya karadağ letonya san marino ispanya birleşik krallık romanya malta gürcistan Hadi oylar Mor ve ötesine oylar Türkiyeye.... |
||
|
||
ben o siteye tam üç kere farklı mail adreslerinden oy verdim. diğer fanların da buna önem vermelerini istiyorum. gördüğüm her ankete oy veriyorum ve arkadaşlarımı da mail le haberdar ediyorum. daha ne yapayım
|
||
|
||
| bende oy verdim | ||
|
||
| sağol canım mutlaka oy vereceğim | ||
|
||
bende oy verdımmmmm
|
||
|
||
ben de oy verdim...
|
||
|
||
| ben de verdim... üç kez...anca üç kişiyi alet edebildim amacıma.... çünkü her seferinde bir e-posta adresi istiyo site............. |
||
|
||
tamamdır
|
||
|
||
bende bütün kalbimle yanlarındayım ve de oyunmu verdim
|
||
|
||
ben de bütün adreslerimden oy verdim
|
||
|
||
| Bende oy verdim inşallah birinci oluruz. | ||
|
||
| inşallah oluruz ya bu çok güzel şarkı bazıları sevmemiş olabilir ama neyse | ||
|
||
| nasıl oy vereceğiz arkadaşlar ingilizce olduğu için anlamadım bi tarif eder misiniz acaba?? Dilimizi düzgün kullanalım.Gereksin kısaltmalar yapmayalım lütfen. |
||
|
||
| Açılan sayfada Register Here'a tıklayıp üye oluyoruz.(Yalnız üye olurken ülkeyi Türkiye'den başka seçmemiz gerekiyor Deli'ye oy verebilmek için) Zaten sonra girebileceğimiz tek bir yer var.Oraya girip oyumuzu veriyoruz |
||
|
||
| Bende verdimm... | ||