|
||
| 30 Mart Pazar Bostancı Gösteri Merkezi ilk 1000 bilet : 20 ytl ( dvd hediyeli) fiyat: 28,50 ytl konuk müzisyenler Şebnem Ferah,Hayko Cepkin,Ogün Sanlısoy,Aykan İlkan,Buket Doran,İlhan Barutçu,Ozan Tügen ve Kerem Özyeğen http://www.biletix.com/event.htm?id=JBGM2 |
||
|
||
Aykan,Şebo,Buket,Kerem,Ozan.....Kaçar mı yaa kahretsin ![]() Gidenlerden bol video,fotoğraf istiyoruz. Haber için sağol Burak
|
||
|
||
| istanbullular yaşadı.harika bir konser olur.gidenlere iyi eğlenceler,zaten eğlenmemek mümkün mü bu konserde? | ||
|
||
offf konseree bakk...gidenlere iyi eğlenceler
|
||
|
||
süpeeerr!.. orada bulunmak isterdim doğrusu
|
||
|
||
| of neden hep böyle konserler istanbulda | ||
|
||
off süper yaa ama gıdemıcem ![]() gıdebılecek arkadaslar gıdemeyenlerın yerıne de bol bol eğlensin
|
||
|
||
of neden hep böyle konserler istanbulda çünkü adı üstünde malesef istanbul burası hem millet "istanbul'un taşı toprağı altındır" diye tası tarağı toplayıp gelmiyor mu? istanbul da genç nüfus ve konsere giden nüfus fazla olduğundan böyle şeyler hepp istanbul da olacak gibi.. türkiye turnesine çıkar gruplar ama böyle toplu şölenler birkaç büyük şehir için bile çok zor oluyor.. hem organizasyon hem sahne hem şu hem bu.. hem de her sanatçıyı bi tarihte toplamak zordur kaprislidir onlar=) |
||
|
||
istanbuldaki arkadaşım benim içinde bilet almış eğer gidebilirsem (ama bu düşük bi ihtimal) sizin için bol bol fotoğraf çekerim
|
||
|
||
offf süper...inş gidebilirim ama sanmıyorumm (..keşke daha önce haberim olsaydı neyse gidenlere bol eglenceler bol bol fotograf istiyoruz
|
||
|
||
kesinlikle gitmeye çalışacağıma emin olabilirsiniz bu konser kaçmaz değil mi
|
||
|
||
yaaaa bende çok gitmek isterdim ama olmazz yaa işlerim var olamaz ağlamak istiyorum
|
||
|
||
pentagram kerem ve ozan.. ne denilebilir ki gidenlere iyi eğlenceler
|
||
|
||
forumumuzdan kimse bu konsere gitmiyor gibi
|
||