mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: 30 Mart Pazar-Pentagram Konseri'nde konuklar Kerem Özyeğen ve Ozan Tügen

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

kaygusuz 30.03.2008 12:28:13
giden olursa lütfen fotoğraf ve video bekliyoruz.

burki 02.04.2008 16:06:39
Bazı kendini bilmez aptal seyirciler Kerem Özyeğen'e "popçular dışarı" şeklinde bağırmışlar. Pentagramın kendi fan sitesinde konuşulan bu konuyu arkadaşlarımdan duydum ve yazmak istedim.konserde ayrıca (bu hiç umrumda olmasa da) Hayko Cepkin de yuhlanmış. yazık diyorum sadece Angry

alttaki mesaj Pentagram Fan Sitesi puratu.org'den alıntıdır
yorum yapacak pek bişey kalmamış aslında harikaydı konser ogün abi(yine) ve şebo çok iyiydi haykoya ölümlü pek yakışmamıştı ama olsun yine de iyiydi.konserin tek kötü tarafı haykonun yuhlanması ve kerem özyeğene popçular dışarı diye bağırılmasıydı.pentagram dinleyicileri arasında bile böyle aptal tiplerin olması üzücü tabi 4 şubatta ogün abiye yapılmıştı aynısı bu kez ise ogün abi çıkarken ortalık yıkılıyordu.bu arada welcom the end konusunda denize katılıyorum ben de çok istiyordum çalınmasını ve sonunda çaldılar

morvemervesi 02.04.2008 18:16:49
yani pentegram dinleyicileri bu kadarda ''CAHİL'' olamaz... kulaklarıma inanamıyorum...
''PES'' doğrusu !!!
özellikle keremim için söyledikleri cehaletlerini bariz bir şekilde ortaya koyuyor !!!

burakpurple 02.04.2008 19:46:12
aptallar heryerde tabikide...

ebru_mwo 02.04.2008 19:50:35
Bu salaklar pentagram dinleyicisi olamaz Angry..aşırı derecede sinir oldum...bu kadarıda olamaz yaa

mvo_naci 02.04.2008 20:05:08
evet video ve fotolarınızı bekliyoruz

deliiz 02.04.2008 21:18:47
yazık diyorum o yorumu yapanlara Lips Sealed
ya konsere kerözün gidiceğini bilseydim gitmezmiydim halbuki cenk abim o  kadarda çağırmıştı demek süprizdi ya Undecided)
neyse napalım artık bi dahaki sefere kaldı Undecided

cerenimo 02.04.2008 21:34:30
nasıl bir konserdir o öyle ya Shocked
çok kötü olmuş kaçırdığım Sad

*Pollyanna 03.04.2008 11:02:45
Rezillik ya ! sinir olmaya bile değmez aslında ama neyse..

miralay 03.04.2008 11:46:13
Bazı kendini bilmez aptal seyirciler Kerem Özyeğen'e "popçular dışarı" şeklinde bağırmışlar. Pentagramın kendi fan sitesinde konuşulan bu konuyu arkadaşlarımdan duydum ve yazmak istedim.konserde ayrıca (bu hiç umrumda olmasa da) Hayko Cepkin de yuhlanmış. yazık diyorum sadece Angry

alttaki mesaj Pentagram Fan Sitesi puratu.org'den alıntıdır
yorum yapacak pek bişey kalmamış aslında harikaydı konser ogün abi(yine) ve şebo çok iyiydi haykoya ölümlü pek yakışmamıştı ama olsun yine de iyiydi.konserin tek kötü tarafı haykonun yuhlanması ve kerem özyeğene popçular dışarı diye bağırılmasıydı.pentagram dinleyicileri arasında bile böyle aptal tiplerin olması üzücü tabi 4 şubatta ogün abiye yapılmıştı aynısı bu kez ise ogün abi çıkarken ortalık yıkılıyordu.bu arada welcom the end konusunda denize katılıyorum ben de çok istiyordum çalınmasını ve sonunda çaldılar
koskoca yirmi küsür yıllık pentegram dinliyicisinin böyle bir çocukluk yapmış olması çok komik doğrusu  Cheesy
sadece gülüyorum eminim kerem de gülmüştür  Cool
aslında kerem ne rak yapıyor nede pop arabesk yapıyor arabesk Cheesy Cheesy Cheesy

kaygusuz 03.04.2008 17:04:19
kerem abinin o anda ne hissetiklerini şuan o kadar çok merak ediyorum ki.(heralde oralı bile olmamıştır.)bizlerde pentagram dinleyicileriyiz bence yakışı kalmamış ayıp etmişler hem keremimize hemde haykoya...

devran-ı dünya 03.04.2008 17:25:48
Söylenenleri üstüne alındığını sanmıyorum.Zaten o kelimeleri sarfedenler konseri izlemek için orda bulunmak için gelenlerdendir.Çünkü hiçbir Pentagram dinleyicisi böyle dengesizlik yapmaz.

*Pollyanna 03.04.2008 17:32:02
Takmamıştır bile bence.

kaygusuz 03.04.2008 17:35:19
Takmamıştır bile bence.
sana katılıyorum melis..

yazgülü gürer 03.04.2008 17:35:28
bence de taktığını hiç zannetmiyorum onlar sevmesin biz kerem abime yeterizde artarız bile Cheesy ...............................

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4