|
||
Bu salaklar pentagram dinleyicisi olamaz ben onların pentagram dinleyicisi olduklarına inanmıyorum. ..aşırı derecede sinir oldum...bu kadarıda olamaz yaa muhakkak tozcudur onlar şöyle anlamayın! hani tozcu olanlar pentagram dinlemez diye bir sonuç çıkarmayın sadece o lafı söylerken o beyaz şeyin etkisindedirlerdir heralde. ama neden böyle yaptıklarını anlamış değilim kıskanıyorlar mı ne bizi?
|
||
|
||
Bu salaklar pentagram dinleyicisi olamaz ben onların pentagram dinleyicisi olduklarına inanmıyorum. ..aşırı derecede sinir oldum...bu kadarıda olamaz yaa muhakkak tozcudur onlar şöyle anlamayın! hani tozcu olanlar pentagram dinlemez diye bir sonuç çıkarmayın sadece o lafı söylerken o beyaz şeyin etkisindedirlerdir heralde. ama neden böyle yaptıklarını anlamış değilim kıskanıyorlar mı ne bizi? ![]() kıskanıyor olabilirler .........................
|
||
|
||
bu tür hareketleri yapanlar kendilerini bir yere ait hissedemeyen şuursuz gençlik galiba... ama mazur görelim çünkü sataşmak gibi olmasın, metal müzik dışına (yoksa onlar için tarz mı demeliydim!!) kendini kapatan ve aslında kardeş olan diğer müzikleri kendi çapında aşağılayan insanlar etreflarındaki tek yeryüzündeki metal grubu olarak görüp, ilahi bir güç gibi algılayıp pentagram gibi naçizane bir grubumuzun 'fan'ı olma sıfatına kendini eriştirip, diğer naçizane gruplarımızın -ama rock olsun ama metal olsun - üyelerine bu tip laflar atabilirler. ki bence ne pentagram önemser ne popçu sıfatı alan müzisyenler önemser... pek mühim değil çünkü onlar da kim ki kerem özyeğen, ozan tügen, pentagram birleştikten sonra... ( ayrıca bildiğim kadarıyla pentagramın eski bir konserinin sloganıydı çok da cahil görünmeyeyim )
|
||
|
||
( ayrıca bildiğim kadarıyla pentagramın eski bir konserinin sloganıydı çok da cahil görünmeyeyim )levent yüksel ve sertap erener'e atılmış bir slogandı ve Pentagram da seyircisinin arkasında oldu ve bunun albümünü bile çıkardı
|
||
|
||
doğru ya 4. albüm müydü neydi
|
||
|
||
| Evet 1998 yılında çıkmış olan albüm. | ||
|
||
( ayrıca bildiğim kadarıyla pentagramın eski bir konserinin sloganıydı çok da cahil görünmeyeyim )levent yüksel ve sertap erener'e atılmış bir slogandı ve Pentagram da seyircisinin arkasında oldu ve bunun albümünü bile çıkardı BU İSMİN ALBÜM ADI OLMASINI ÖNERMİŞAlbümü mikslemek üzere İskender Paydaş'ın stüdyosunda çalışırken stüdyoda bulunan ve sloganı duyan Kaan Tangöze bu ismin albüme çok yakışıcağını söylemiş ve sonuç bu... |
||
|
||
| kerem özyeğen'e 'popçular doşarı' ha? sadece gülüyorum çünkü çok saçmalamışlar kaç yıllık pentagram dinleyicisinin böyle bir saçmalık yapması kadar komik bir şey olamaz üstelik ogün sanlısoy ve hayko cepkin' de nasiplerini almışlar sadece çok komik
|
||
|
||
| pop-rock-metal ayırımı yapamayan bünyeler.. cahillik işte, bırakın gitsin
|
||
|
||
| kerem özyeğen konser'de coşmuştur eminim.en iyi cevabı keremöz vermiştir onlara gitarıyla. | ||
|
||
kerem özyeğen konser'de coşmuştur eminim.en iyi cevabı keremöz vermiştir onlara gitarıyla. Orası kesin ama algılama seviyeleri ne kadar müsade ettiyse artık.. |
||
|
||
| resmen saçmalamışlar yada onu söyleyen kişiler müzikten anlamıyorlar. kerem özyeğen konser'de coşmuştur eminim.en iyi cevabı keremöz vermiştir onlara gitarıyla. aynen ismail kerem özyeğen gitarıyla onlara güzel bir cevap vermiştir.
|
||
|
||
yani pentegram dinleyicileri bu kadarda ''CAHİL'' olamaz... kulaklarıma inanamıyorum... ''PES'' doğrusu !!! özellikle keremim için söyledikleri cehaletlerini bariz bir şekilde ortaya koyuyor !!! KEREM'in kendini kimseye ispatlaya ihtiyacı yok zaten |
||
|
||
yani pentegram dinleyicileri bu kadarda ''CAHİL'' olamaz... kulaklarıma inanamıyorum... canım merve ablişim çok haklısın!birde şunu unutmamak lazım.kerem abiyi çekemiyorlar....
''PES'' doğrusu !!! özellikle keremim için söyledikleri cehaletlerini bariz bir şekilde ortaya koyuyor !!! |
||
|
||
| arkadaşlar video kayıt falan var mı? öz.keremöz ün olduğu kısımlar varsa seviniriz..mvöfan olarak...... |
||