|
||
| Belkide gitar çalımını beğenmediler...Oda olabilir.Kerem in blues ve doğaçlama altyapılı bir tekniği var.Pentagram gitaristleri ise heavy metal ve melodika.Harmonikler,riffler,bendler,tappingler vs vs.... Pentagramın parçalarını veya parçasını nasıl çaldığını bilemediğim için,fazla yorum yapamacağım ama en mantıklıca sebep bu geliyor... Ama ayıp etmişler...Kerem Özyeğen de mor ve ötesindeki gibi çaldıysa o daha çok ayıp etmiş. |
||
|
||
Belkide gitar çalımını beğenmediler...Oda olabilir.Kerem in blues ve doğaçlama altyapılı bir tekniği var.Pentagram gitaristleri ise heavy metal ve melodika.Harmonikler,riffler,bendler,tappingler vs vs.... Pentagramın parçalarını veya parçasını nasıl çaldığını bilemediğim için,fazla yorum yapamacağım ama en mantıklıca sebep bu geliyor... Ama ayıp etmişler...Kerem Özyeğen de mor ve ötesindeki gibi çaldıysa o daha çok ayıp etmiş. onu diyen insanların teknikten anladığını düşünmüyorum. Kerem abi de oraya çıktıysa mor ve ötesindeki gibi değildir heralde eğer öyle olsa çıkmazdı oraya.
|
||
|
||
Belkide gitar çalımını beğenmediler...Oda olabilir.Kerem in blues ve doğaçlama altyapılı bir tekniği var.Pentagram gitaristleri ise heavy metal ve melodika.Harmonikler,riffler,bendler,tappingler vs vs.... Pentagramın parçalarını veya parçasını nasıl çaldığını bilemediğim için,fazla yorum yapamacağım ama en mantıklıca sebep bu geliyor... Ama ayıp etmişler...Kerem Özyeğen de mor ve ötesindeki gibi çaldıysa o daha çok ayıp etmiş. onu diyen insanların teknikten anladığını düşünmüyorum. Kerem abi de oraya çıktıysa mor ve ötesindeki gibi değildir heralde eğer öyle olsa çıkmazdı oraya.Katılıyorum Burak'a..Yani ne olursa olsun, mor ve ötesi'ndeki gibi çalmış bile olsa 'pop' kavramı içine alınamaz değil mi ? |
||
|
||
| Nasıl Santana,Metallica ile çaldığında ne kadar süper bir gitarist olsada gerek kendi tekniği gerekte kendi soundu ile olumlu tepki almamıştır. Konseri izlemediğim için fazla birşey demiyeceğim.Ama Metin Turkcan ın yanında çalmak için en az onun kadar potansiyelin olması lazım. Neyse genede ayıp etmişler... |
||
|
||
| konserde gerçekleşen olaylarla ilgili olarak konuşmaya devam etmek isterseniz Kerem Özyeğen başlığından devam edebilirsiniz... http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,32.0.html |
||