mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Bırak Zaman Aksın

Konu: bırakmazlar yakamı

Sayfa: [ 1 ] 2 3

entel 23.06.2006 09:04:28
yine sözlerine bayıldıgım bir sarkı ...

nrc 23.06.2006 09:08:55
ben de bayılıyorum Shocked ;Dmüzikle de güzel.. Wink

pebble 23.06.2006 10:01:13
gökten düşen yine aynı elmalar   Smiley

Sigur Ros 24.06.2006 11:05:44
en iyi 5 mor ve ötesi çalışmasından biridir Bırakmazlar Yakamı..

fin 24.06.2006 16:18:47
kaybolsam saklansamda ben isimsiz sokaklarda Embarrassed...Bırak zaman aksın ın sürprizlerindendi katılıyorum içtenlikle sana tolga(sigur)

mordan 24.06.2006 16:23:55
mvö nün her şarkısı gibi bu da çok güzel bir şarkı gerçekten

cursed_muse 27.06.2006 08:29:57
hiçbir zaman insnlar bırakmayacaklar mı yakalarımızı diye düşündüren şarkı..

hemen şimdi kalksam burdan
koşup çıksam sokaklara
birini duysam birine vursam
ölümcül bir dost düşse peşime

bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da
bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam

hemen şimdi kaçıp gitsem
sürüklensem meydanlarda
bulsam seni masallarda
gökten düşen yine aynı elmalar

kaybolsam, saklansam da ben
isimsiz sokaklarda
unutsam tüm masalları
karışsam meydanlara

ecee 27.06.2006 08:31:25
işte şarkı gibi şarkı..mükemmel..
kaybolsam, saklansam da ben
isimsiz sokaklarda
unutsam tüm masalları
karışsam meydanlara....
bağıra bağıra sölemek lazım..

morgitar 29.06.2006 16:42:07
birine kızmışken ve mutsuzken özellikle dinlemem haricinde sürekli dinlediğim bir şarkı....tabi ki diğer şarkılar gibi mükemmel.... Smiley                                                                                                                                                     

bağıra bağıra sölemek lazım..
        katılıyorum...

_Gilraen_ 16.08.2006 19:27:03
gökten düşen yine aynı elmalar   Smiley

mükemmel yaa..

06.10.2006 20:39:48
bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da
bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam

şarkı gibi şarkı Smiley insanlardan bıktığınızda yanlız kalmak istediğinizde bol bol dinleyin Wink Wink

mOrdaN_mAsaL 06.10.2006 20:57:10
bu şarkıyı ne zaman dinlesem bir masaldayım sanki ve  kapılar var gizli...maske takmış insanlar var...anahtar nerde bilmiyorum ama mutluyum da...morum; görmek istediğim her şey mor))görmek istemediklerim de peşimde zaten((hep öyle olur ya))onlar bana sadece iyinin, güzelin değerini anlamam için varlar sanki...bırakmıyorlar yakamı(bırakmayacaklar))bir yandan da çelişiyorum kendimle unutmak istiyorum olanları))...evet; bunlar geliyor aklıma; yeni dünyalarla bütünleşiyorum((kendimden de birşeyler katarak veya katmayarak))her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var...

07.10.2006 18:06:56
bu şarkıyı ne zaman dinlesem bir masaldayım sanki ve  kapılar var gizli...maske takmış insanlar var...anahtar nerde bilmiyorum ama mutluyum da...morum; görmek istediğim her şey mor))görmek istemediklerim de peşimde zaten((hep öyle olur ya))onlar bana sadece iyinin, güzelin değerini anlamam için varlar sanki...bırakmıyorlar yakamı(bırakmayacaklar))bir yandan da çelişiyorum kendimle unutmak istiyorum olanları))...evet; bunlar geliyor aklıma; yeni dünyalarla bütünleşiyorum((kendimden de birşeyler katarak veya katmayarak))her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var...

arkadaşım çok güzel yazmışsın çok hoşuma gitti Smiley kaydedeceğim bunu bir yere Smiley herşeyi çok güzel anlatmışsın ne diyeyim Smiley sonuna dek doğru bulduğum ve belkide burdaki herkesin kısaca söylemek istediği şey: her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var...
Smiley Smiley Smiley

* Nevermind(!) 25.01.2007 20:49:01
evet gerçekten çok güzel yazmışsın.. ve bende masalda gibi oluyorum inan...

unutsam masalları karışsam meydanlara...

-gri- 23.03.2007 16:27:42
her zaman oldugu gibi bu sarkının masalında da aynı elmalar düşüyor basımıza...masalların bile anlamı kalmadı...

Sayfa: [ 1 ] 2 3