|
||
| yine sözlerine bayıldıgım bir sarkı ... | ||
|
||
ben de bayılıyorum ;Dmüzikle de güzel..
|
||
|
||
gökten düşen yine aynı elmalar
|
||
|
||
| en iyi 5 mor ve ötesi çalışmasından biridir Bırakmazlar Yakamı.. | ||
|
||
kaybolsam saklansamda ben isimsiz sokaklarda ...Bırak zaman aksın ın sürprizlerindendi katılıyorum içtenlikle sana tolga(sigur)
|
||
|
||
| mvö nün her şarkısı gibi bu da çok güzel bir şarkı gerçekten | ||
|
||
| hiçbir zaman insnlar bırakmayacaklar mı yakalarımızı diye düşündüren şarkı.. hemen şimdi kalksam burdan koşup çıksam sokaklara birini duysam birine vursam ölümcül bir dost düşse peşime bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam hemen şimdi kaçıp gitsem sürüklensem meydanlarda bulsam seni masallarda gökten düşen yine aynı elmalar kaybolsam, saklansam da ben isimsiz sokaklarda unutsam tüm masalları karışsam meydanlara |
||
|
||
| işte şarkı gibi şarkı..mükemmel.. kaybolsam, saklansam da ben isimsiz sokaklarda unutsam tüm masalları karışsam meydanlara.... bağıra bağıra sölemek lazım.. |
||
|
||
birine kızmışken ve mutsuzken özellikle dinlemem haricinde sürekli dinlediğim bir şarkı....tabi ki diğer şarkılar gibi mükemmel.... bağıra bağıra sölemek lazım.. katılıyorum... |
||
|
||
gökten düşen yine aynı elmalar ![]() mükemmel yaa.. |
||
|
||
| bırakmazlar yakamı bilirim, kaybolsam da bırakmazlar yakamı bilirim, saklansam şarkı gibi şarkı insanlardan bıktığınızda yanlız kalmak istediğinizde bol bol dinleyin
|
||
|
||
| bu şarkıyı ne zaman dinlesem bir masaldayım sanki ve kapılar var gizli...maske takmış insanlar var...anahtar nerde bilmiyorum ama mutluyum da...morum; görmek istediğim her şey mor))görmek istemediklerim de peşimde zaten((hep öyle olur ya))onlar bana sadece iyinin, güzelin değerini anlamam için varlar sanki...bırakmıyorlar yakamı(bırakmayacaklar))bir yandan da çelişiyorum kendimle unutmak istiyorum olanları))...evet; bunlar geliyor aklıma; yeni dünyalarla bütünleşiyorum((kendimden de birşeyler katarak veya katmayarak))her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var... |
||
|
||
bu şarkıyı ne zaman dinlesem bir masaldayım sanki ve kapılar var gizli...maske takmış insanlar var...anahtar nerde bilmiyorum ama mutluyum da...morum; görmek istediğim her şey mor))görmek istemediklerim de peşimde zaten((hep öyle olur ya))onlar bana sadece iyinin, güzelin değerini anlamam için varlar sanki...bırakmıyorlar yakamı(bırakmayacaklar))bir yandan da çelişiyorum kendimle unutmak istiyorum olanları))...evet; bunlar geliyor aklıma; yeni dünyalarla bütünleşiyorum((kendimden de birşeyler katarak veya katmayarak))her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var... arkadaşım çok güzel yazmışsın çok hoşuma gitti kaydedeceğim bunu bir yere herşeyi çok güzel anlatmışsın ne diyeyim sonuna dek doğru bulduğum ve belkide burdaki herkesin kısaca söylemek istediği şey: her mvö şarkısında yeni bir masal var dinlenilmesi gereken((gerçek masallar))keşfedilmesi gereken yeni yerler var...
|
||
|
||
| evet gerçekten çok güzel yazmışsın.. ve bende masalda gibi oluyorum inan... unutsam masalları karışsam meydanlara... |
||
|
||
| her zaman oldugu gibi bu sarkının masalında da aynı elmalar düşüyor basımıza...masalların bile anlamı kalmadı... | ||