mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: TikTak

Sayfa: [ 1 ]

derin miray 28.03.2008 15:31:47
İlk video klip “Dost” adlı parçaya çekildi. 1977 yılında İstanbul’da doğan Erkin Peprek 16 yaşında gitar çalmaya başladı. Lise yıllarında ilk grup çalışmalarını yaptı. 1996 yılında Saint-Joseph Lisesi’ni bitirdi. 2002 yılında Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

1997 yılında kurduğu gruba, ilk bestesi olan Tiktak adını verdi. Grup; Captain Hook, Queen, Kemancı gibi barlarda ve çeşitli üniversite konserlerinde sahne aldı. Albümde bulunan “Transfer ” isimli parça, 2001 yılında Universal Müzik tarafından yayınlanan yerli rock compilation’da yer aldı. Aynı yıl beste çalışmalarına ağırlık veren Erkin Peprek, albüm çalışmaları için Deniz Ilgar (gitar), Evren Arasıl (davul) ve Erman Seven (bas) ile çalışmaya başladı.

Erkin Peprek, Nurdan Özçin ile kurduğu Videodream isimli video art grubu ile yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallere katıldı. En son, 2004 yılında tamamladığı “Kapital-İstanbul” isimli belgesel film çalışması ile Akbank kısa film festivalinde “en iyi belgesel film” ödülü kazandı. Filmde, albümde yer alan “Yalnız Şehir” isimli parçasına yer verdi.

derin miray 30.03.2008 20:46:18
ben bu grubun nadir takipçilerindenim..(:.. hatta 2. video klipleri oyun adlı parçalarına çekilmişti.. arkadaşlar aranızda bu grubu tanıyan daha önce yok mu?

kaygusuz 20.07.2008 08:39:09

TikTak, 2005 yılında yayınlanan "Şimdiyi Şimdi Geçiyor" albümlerinin ardından bu yıl yeni albüm hazırlıklarına başladı. Sonbaharda yayınlamayı planladıkları ikinci albüm arifesinde 2 şarkı internet üzerinden herkesle paylaşıma açıldı. Grubun "Vazgeçme" ve "Kinler Bitti" isimli yeni şarkılarını www.myspace.com/tiktaktiktak herkes ücretsiz indirebilir.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/601

İlk video klip “Dost” adlı parçaya çekildi. 1977 yılında İstanbul’da doğan Erkin Peprek 16 yaşında gitar çalmaya başladı. Lise yıllarında ilk grup çalışmalarını yaptı. 1996 yılında Saint-Joseph Lisesi’ni bitirdi. 2002 yılında Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

1997 yılında kurduğu gruba, ilk bestesi olan Tiktak adını verdi. Grup; Captain Hook, Queen, Kemancı gibi barlarda ve çeşitli üniversite konserlerinde sahne aldı. Albümde bulunan “Transfer ” isimli parça, 2001 yılında Universal Müzik tarafından yayınlanan yerli rock compilation’da yer aldı. Aynı yıl beste çalışmalarına ağırlık veren Erkin Peprek, albüm çalışmaları için Deniz Ilgar (gitar), Evren Arasıl (davul) ve Erman Seven (bas) ile çalışmaya başladı.

Erkin Peprek, Nurdan Özçin ile kurduğu Videodream isimli video art grubu ile yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallere katıldı. En son, 2004 yılında tamamladığı “Kapital-İstanbul” isimli belgesel film çalışması ile Akbank kısa film festivalinde “en iyi belgesel film” ödülü kazandı. Filmde, albümde yer alan “Yalnız Şehir” isimli parçasına yer verdi.

Albüm :
1-  Dost
2-  Oyun
3-  Yalnız Şehir
4-  Bazen
5-  Transfer
6-  Masal
7-  Uzun Anlatmaya
8-  Öz Anlar
9-  Duki
10-Tik Tak
11-Alıştık Artık
12-Flu

kaygusuz 20.07.2008 08:39:53
Vazgeçme harikabir şarkı yeni yeni dinlemeye başladım ama harikalar..

kaygusuz 24.07.2008 22:38:06
http://www.dreamtv.com.tr/

Vazgeçme klibi..

tanya_1 25.07.2008 22:14:18
klipte oynayan hanım kızı birine benzetiyorum ama neyse...  Smiley güzelmiş klip şarkıları...

uyanınartık 26.07.2008 20:36:29
dost adlı şarkılarını hep sevmişimdir hiç sıkılmadan dinlerim.

kaygusuz 26.07.2008 20:40:59
klipte oynayan hanım kızı birine benzetiyorum ama neyse...  Smiley güzelmiş klip şarkıları...
melis danişmend'in ikizi..

myspace sayfaları:: www.myspace.com/tiktaktiktak

derin miray 26.07.2008 21:03:00
Vazgeçme klibi cidden çok güzel olmuş..Geçtiğimiz senelerde pek doğru mu bilmiyorum ama fanta festivalinde alt grup olarak çıktıklarını duydum..fena grup değiller severim kendilerini (:

tanya_1 28.07.2008 11:40:31
melis danişmend'in ikizi..

myspace sayfaları:: www.myspace.com/tiktaktiktak

ya evet yaa . esra danişmend değil mi o!! çok sağol...  Smiley

deborah 29.07.2008 20:54:00
habertürk'te Müzik Atak diye bir programda gördüm 1 saat önce iki grup üyesini (biri vokaldekiydi).

pek bir şey demediler ama aklımda kalanları diyeyim hemen.

öncelikle,2005'te Mor ve Ötesi güzel başladı,çok tutuldu bizde rock sevildi diye umduk ama biz güme gittik dediler.diğer grup üyesi de güm!! dedi zaten Grin.o zamanlar bir klipleri vardı o tutmamış ona yanmışlar Sad
bir de bu havuzdaki klipten bahsettiler.gece 10'dan sabah 5'e kadar sürmüş.Vokaldeki arkadaşın nefes alma sorunu olduğu için biraz zorlanmış ama değmiş bence,klip çok güzeldi.
bir de efekt falan olmamış havuzun içinde,direkt çalmışlar zaten müzik falan duymadan.
ayrıca havuzda Bilgi Üniversitesi'nin havuzuymuş,klipteki sevimli deniz kızı da arkadaşlarıymış.

uyanınartık 30.07.2008 15:07:38
vazgeçme şarkılarını çok beğendim klipte çok güzel olmuş...

esu 28.08.2008 14:23:10
'vazgeçme' çok güzel bir şarkı  Roll Eyes

Sayfa: [ 1 ]