|
||
mükemmel olmuş ya eski kliblere hiç benzemiyor gerçekten iyi iş çıkarmışlar
|
||
|
||
evt sonunda seyrettim çok süper olmuş bayıldım ama klibin sonunda gelenler kimdi onları çözmüş değilim ya bende şimdi seyrettiim hani bu ülkede her zaman bir deli vardır demişlerdi ya işte onlardan sonra içeri girenler o delilerdi
................ |
||
|
||
| tekrar tekrar seyrediyorum bayıldım manyak yapmışlar........................ | ||
|
||
| süper ya çok değişik ve manyak bir çalışma olmuş... güzel birşey bekliyordum ama bu gerçekten alışılmışın dışında olmuş mükemmel...
|
||
|
||
ben indirirken net gitti ve klip inmedi. benimde şimdi kaydet diye bişey çıkmıyor.
|
||
|
||
| evet ya çok yavaş iniyor.youtube da sürekli takılıyor sinir oldum.bir an önce inse de doğru dürüst izlesem. | ||
|
||
ben indirirken net gitti ve klip inmedi. benimde şimdi kaydet diye bişey çıkmıyor. ![]() Tugcecim zaten resmi sitedeki 35 saniyelik birsey.. Indirmeye degmez bile bence.. Sen en iyisi youtubeden izle.. |
||
|
||
bu indirdigimiz sadece 35 saniye mi
|
||
|
||
ben indirirken net gitti ve klip inmedi. benimde şimdi kaydet diye bişey çıkmıyor. ![]() Tugcecim zaten resmi sitedeki 35 saniyelik birsey.. Indirmeye degmez bile bence.. Sen en iyisi youtubeden izle..tamam sağol rumeysacım. ben klibin tamamı sanıyordum. youtube dan izledimde, klip bilgisayarda olsa daha güzel olurdu, sağol canım. =) |
||
|
||
| arkadaşlar forumun girişinde var video. | ||
|
||
| http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,20959.0.html buradan devam |
||