|
||
| iyi ki bu albümü yaptılar yoksa onlarla tanışma fırsatım olmazdı diyorum ben | ||
|
||
ne kadar şanslısın gerçi ben onlarla tanışmak isteyip istemediğimden pek emin değilim heyecan ölebilirim çünkü neyse değerini bil ![]() gül kendinenin ben de nakaratından çok diğer kısımlarını daha çok beğeniyorum niyeyse dinledikçe kendimi çok iyi hissediyorum , hiçbir şeyi kafaya takmaya gerek yok diyorum "yenilmesen hiç büyümezdin" favori sözüm. hatalarımdan ders çıkarmanın önemini bu sözle daha iyi anladım ben
|
||
|
||
| bu şarkıda sanki harun abi bir yerinde gül kendine bak ne kadar güzelsin derken sanki hafifçe gülerek söylüyormuş gibi.bilmiyorum siz de dikkat ettiniz mi? | ||
|
||
olabilir bence de şarkının adı ile uyumlu işte, ne hoş
|
||
|
||
| Ah bu şarkı ... her sözü bir o kadar alımlı ve anlamlı (tıpkı diğerleri gibi) her zaman derim birşey yapıldı mı işte böyle tam yapılmalı !O kadar muhteşim ki sözler direk insanın beyninde yer edinme gücüne sahip adeta.Benimde genelde kişilere hep söylediğim sözlere sahip .. | ||
|
||
yok böle bi şarkı ya süper süper!!!!!!!!!!
|
||
|
||
| ***biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar hayata tersten baktığında bitip tükenmek çok kolay bu sözler çook güzel ve anlamlı ![]() aslında bütün resim güzeldir sadece hatırlaman gerek sana imkansız görünse de bütün çözümler ellerinde yenilmesen hiç büyümezdin**** |
||
|
||
| ooooofffff süper bir şarkı yaaa!! yenilmesen hiç büyümezdin çok anlamlı bir sözz kesinliklee!... |
||
|
||
***biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar hayata tersten baktığında bitip tükenmek çok kolay bu sözler çook güzel ve anlamlı ![]() aslında bütün resim güzeldir sadece hatırlaman gerek sana imkansız görünse de bütün çözümler ellerinde yenilmesen hiç büyümezdin**** ooooofffff süper bir şarkı yaaa!! kesinlikle katılıyorum :)bu sözler süper ya...özellikle de'bitermi sandın tüm dertlerin yenilmesen hiç büyümezdin' yenilmesen hiç büyümezdin çok anlamlı bir sözz kesinliklee!...
|
||
|
||
en kötü anlarımda hep bu albümü en çokta bu şarkıyı dinlerim dinlerken kendime gelirim ve gülerim...ne de olsa yenilmesem hiç büyümezdim
|
||
|
||
| "gül kendine,bak ne kadar güzelsin" ne kadar güzel şarkı ya.. klip isterdim aslında bu şarkıya |
||
|
||
| Bu şarkıda takıldığım bir yer var aslında Gül kendine dünya kadar güzelsin kısmı ya bu kısımda biraz farklı açıdan bakarsak normalde bu söz çok çok güzel insanlara söylenir ama ben dünyanın güzel olduğunu düşünmüyorum düşünende az acaba ağır bir hakaret olarakda algılanılabilir mi? Şarkının hikayesi nedir bilmiyorum ama bu yönden bakarsak çok ağır geliyor bana. | ||
|
||
| şapkalarımızı önümüze koydurup kendimize güldürdükleri,umudu aşılayıp kendimize güven sağlattıkları(zor zamanlar geldiğinde hep kaybedersin gerçeği sana imkansız görünse de bütün çözümler ellerinde)müthiş parçaları... |
||
|
||
| bu şarkı bana moral veriyor | ||
|
||
| galiba bu şarkı her insanı belilrli bir dönemde onları hayata bağlıyor!... | ||