|
||
| genellikle evde değil babaannemlerde kalırım.evde geçirdiğim akşamlarda da vcd'nin başından kalkmam...peki ne yapıyorsun vcd'nin başında derseniz;beni mor ve ötesi'ne götüren,onları keşfetmemi sağlayan,ömrümün sonuna kadar bıkmadan dinleyeceğim bir albüm olan'GÜL KENDİNE' yi dinliyorum...zaten o albüm hayatımda genişşş bir yer kaplıyor.bu güzide albüme adını verdiren ve dinlemesem bile her akşam dilimden düşürmediğim,sıkı metalci olan ve mvö pek dinlemeyen abimin bile ağzına dolanan bu şarkı hakkında fazla söze ne hacet!!(diyorum ama bi bakıyorum biraz daha yazarsam roman olacak)gerçekten beni bir yerden yakalıyor ve sarıyor.'biter mi sandın tüm dertlerin,yenilmesen hiç büyümezdin'dizeleri beni çok etkiliyor...şarkı bittiğinde kendimi tir tir titrerken buluyorum..harun'un şarkıya girişi ayrı bir hadise... | ||
|
||
Bu aralar onu dinlemek beni rahatlatıyor.Sesi çok açınca içindeki yoğunluğu ve gitarın ne kadar güzel çalındığını anlıyorum.Sözlerine diyecek laf yok zaten.Her zamanki gibi anlamlı sözler.(Yalnız bu şarkı son albümlere göre anlam olarak daha açık.)
|
||
|
||
| kesinlikle ezgihacere katılıyorum bu sarkı benim favorim zaten fanlığım bu şarkıyla başladı diyebilirim(güneye giderkeni unutmamak lazım) | ||
|
||
| mor ve ötesinin dediği gibi dünya yalan söylüyor a göre daha durgun.daha çok sözler ön planda. | ||
|
||
| gülelim kendimize,çünkü böyle bir şarkıyı dinleyebiliyoruz,dinledikçe güzelleşiyoruz... | ||
|
||
| muhteşem bir parça | ||
|
||
| ''biter mi sandın tüm dertlerin hemen ödenmez büyük borçlar'' o kadar doğru bir laf ki artık dinledikçe tüylerim diken diken oluyor muhteşem bir parça.. | ||
|
||
sınava hazırlanırken bana en iyi moral veren şarkı " yenilmesem hiç büyümezdim" çok doğru bir söz... ama o kadar yeniliyorum ki! büyümeye bile gücüm kalmıyor..
|
||
|
||
| gül kendinee derken beni alıp götüren parça..en kötü anlarımı onunla geçirdim yeri herzaman ayrıdır bende.. | ||
|
||
| hayat tersten baktığında bitip tükenmek çook kolay | ||
|
||
| aynanın karşısına geçip sözlerini mırıldanma hissi veren şarkı. ''gül kendine bak ne kadar güzelsin'' diyip sonrada vay be hiç fena deil aslında diyip çok feci gaza getiren şarkı. kim tutar bizi
|
||
|
||
| bir de şarkıyı her dinlediğimde baterinin sesi çok belli olduğundan çok mutlu oluyorum,çok hoşuma gidiyor. | ||
|
||
| biraz nostalji yaparak bugün fazlasıyla dinledim birkez daha kendimden geçtim. | ||
|
||
günde kaç defa dinliyorum bilmiyorum ![]() her dinlediğimde de yeni şeyler farkedip acayip mutlu oluyum ,birşeylerin farkına varıyorum...biter mi sandın tüm dertlerin... |
||
|
||
dinleyip de etkilenmemek, derinlere dalmamak münkün değil.gül kendine ve daha mutlu olamam ı dinledikçe kendimle hesaplaşıyorum.helal olsun mor ve ötesi ne bi kez daha
|
||