|
||
| insanın kendisiyle barışmasına yardımcı olan bir şarkı... gül kendine'' derken harun abinin sesi sanki yalvarıyormuş gibi çok etkileyici...ses tonuda ''ne olur'' ...''lütfen'' der gibi o tatta çıkıyor bu şarkıda .. |
||
|
||
| bu şarkıyı çok seviyorum.o kadar iyimser bir şarkı ki:) bi de her dinlediğimde pesimist olan bir arkadaşımı hatırlıyorum.hatta bu melankoniden kurtulması için de fırsat bulduğumda ona dinletirim:) |
||
|
||
| gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendini dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin derken insanı rahatlatıyor.o yüzden severim bu şarkıyıda | ||
|
||
| çok güzeeeel beni hayata bağlayan şarkılardan
|
||
|
||
| sınavdan kötü not aldığım zaman bu şarkıyı dinliyorum ve hayat normale dönüyor.. | ||
|
||
güzel taktikmiş gerçekten gül kendine bu albümün en iyilerinden bence..çok farklı bir yeri var bu şarkının
|
||
|
||
| Morelim bozuk olduğunda,hayata küstüğümde bu şarkıyı dinliyorum bool bool... Kendime geliyorum. |
||
|
||
| gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslında dünya sensin bir insan bu kadar güzel söyleyebiliyorumuş süperrr |
||
|
||
| aslında dünya sensin yenilmesen hiç büyümezdin.. çok anlamlı bir şarkı ya yorum yok... daha doğrusu anlatmaya kelime bulamadım
|
||
|
||
| biter mi sandın dertlerin, yenilmesen hiç büyümezdin..işte orası harika olan şarkı.. | ||
|
||
biter mi sandın dertlerin, yenilmesen hiç büyümezdin..işte orası harika olan şarkı.. evet o kismi bende cok seviyorum bide burasini da cok seviyorum "gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslinda dünya sensin "
|
||
|
||
biter mi sandın dertlerin, yenilmesen hiç büyümezdin..işte orası harika olan şarkı.. evet o kismi bende cok seviyorum bide burasini da cok seviyorum "gül kendine bak ne kadar güzelsin gül kendine dünya kadar güzelsin aslinda dünya sensin " ![]() orayı yazmak zor gelmişti ..
|
||
|
||
| gülmek zordur bunu basaran zaten hayatta bazzı seyler i aşmış demektir zaten gül kendine gül herkese | ||
|
||
| aslında dünya sensin... dünya benim o zaman dünyanın canı cehenneme benimde canım cehenneme |
||
|
||
Gül kendine...Harun Tekin tarafından çok güzel yorumlanmış şarkılardan biri daha
|
||