|
||
arkadaşlar trendy dergisini alanlar bence almasın çünkü trendi de çıkan aynı posteri veriyolar.bende çok heyecanlendım ilk ama aynı postermiş..haberiniz olsun!! ben trendy aldım.hadi ya aynı poster mi?olsun röportaj var o da yeter. ....
|
||
|
||
daha gelmemiş çünkü kurt cobainin ölüm yıldönümü bu ay.
çoğu dergide kurt cobain vardı ne bu ilgi anlamadım |
||
|
||
| sonunda işe yaradı oylarımız süperrr bir haber çifte bayram gibi bu | ||
|
||
arkadaşlar trendy dergisini alanlar bence almasın çünkü trendi de çıkan aynı posteri veriyolar.bende çok heyecanlendım ilk ama aynı postermiş..haberiniz olsun!! ben trendy aldım.hadi ya aynı poster mi?olsun röportaj var o da yeter. .... ![]() ınanmıyorum sıze yaa !!! Trendy'in verdıgı posterle Blue jean'verdıgı poster bırmı göruyosunuz.. ?Trendy 1 ytl dergı blue jean 4 ytl mutlaka fark vardır.. |
||
|
||
gitti harçlıklar morveötesi için alacağım artık
|
||
|
||
oylar işe yaramış anlaşılan 2dergiyi de alcaz mecbur artık napalım yani sonuçta mvö
|
||
|
||
teşekkürler arkadaşlar bu ay demek oluyorki paralarımızı nisan ayı dergilerine yatırıyoruz ve hepsini alıyoruz
|
||
|
||
gitti harçlıklar mor ve ötesi'ne bütün paralarım feda olsun! morveötesi için alacağım artık
|
||
|
||
aynı poster ama blue jeandaki daha büyük ![]() röportajlarıda çok güzel:))) onlar için bütün dergiler feda olsunn))) |
||
|
||
| yarın ilk işim sabahtan gidip dergiyi almak olucak. | ||
|
||
of of Dergide yok yok arkadaşlar. üstüne üstlük "Sorgu Odası"nda Kerem Özyeğen ile röportaj yapmışlar. Birde gene okan bayülgen'in objektifinden fotoğrafları var az sonra koyacağım fotoyu buraya
|
||
|
||
![]() blue jean sağolsun bu ay (: |
||
|
||
resimler için teşekkür kerem öz. süper çıkmış
|
||
|
||
| oo süpermiş (: Çok sağol canım (: bunu da resmi siteden buldum. MOR VE ÖTESİ mor ve ötesi'ni Eurovision sınavından önce sorularımızla terlettik. Eurovision'a katılmalarının ardında politik bir komplo teorisi var mı, tepkilerle nasıl başa çıkıyorlar, Lordi gibi canavar maskesi takacaklar mı gibi merak edilen konuları aydınlattık... |
||
|
||
dergi çıktı mı?![]() ??
|
||