|
||
önemli değil (: dergi çıktı ayrıca, yoksa fotoğrafları nerden bulacağım ![]() soru: internette forumlarda eurovision'a çıkmanızla ilgili çok sert tepkiler yer aldı, bunlara nasıl tepkiler veriyorsunuz? kerem k.: ........... ama tabi bundan 10 yıl önce ilk internet sitemiz kurulduğunda taksim mc donalds'ın önüne dövmeye, kavgaya çağırdığımız oldu. soru: ne oldu sonra? geldiler mi? harun: gelmediler, biz de gitmedik (gülüşmeler) kerem: onlar siteyi hack'leyeceğiz diyorlardı, bizde sıkıysa hack'leyin diyorduk. hack'leyemediler, bunun üzerine gitmedik. harun: hack donalds! nokta koyduğum yerin öncesi var elbette ama şuraya dikkat çekmek istedim. eski zamanlarki tartışmaları ilginçmiş baya ![]() |
||
|
||
haha bu ne ya
|
||
|
||
| yeni sloganımız: hack donalds! ahaha
|
||
|
||
Evet hack donalds ! ![]() Hemen almak lazım ya (: Şeytan diyor çık git al şimdi ama imkansız
|
||
|
||
Harun'un her zamanki ''oyy tutsun biri beni' tepkisi verdirten esprilerinden biri Süper röportaja benziyor.Sağol Tuğçe'm ![]() Bir an önce gelse de alsam. Hack Donalds! yazan pankart yaptırıp konserde açsak mı acaba
|
||
|
||
| rica ederim denizcim (: bu arada aynen şu yazıyor aktarıyorum bire bir: haziran ayı içinde deli'nin yanı sıra eurovision için seçmedikleri iki şarkınında bulunacağı bir kayıt yayınlayacaklar. bu toplama kayıtta eski şarkıların remix'leri veya canlı kayıtları yer alabilir. |
||
|
||
İşte bu süper haber.Çıkış tarihinin belli olması süper oldu.Yılın ikinci yarısı diyorlardı haziranmış demek Az kaldı,az.
|
||
|
||
| sayende bilgileniyoruz tuğçecim çok sağolll (: O süpeerr ! heyecanları sıra sıra yaşıyoruz ya (: |
||
|
||
paylaşım için teşekkürler .. haziran ayında öyle bir çalışma gerçekleştireceklerse sabırsızlıkla bekliyorum...
|
||
|
||
süper haber, sağol adaşım. Haziran ı bekliyoruz
|
||
|
||
rica ederim denizcim (: bu arada aynen şu yazıyor aktarıyorum bire bir: haziran ayı içinde deli'nin yanı sıra eurovision için seçmedikleri iki şarkınında bulunacağı bir kayıt yayınlayacaklar. bu toplama kayıtta eski şarkıların remix'leri veya canlı kayıtları yer alabilir. Oy oy oy oy.. ![]() İşte budur yaa Acaba biter mi dergi hemen? |
||
|
||
ohooo siz yazmışınız ya..ben alcam daha bu dergiyi yazmayın bakim..bu arada rainbow en sevdiğim köşeyi yazmışsın kerem ö. sayfasına kınıyorum seni ..birde resmini koymuşun anaaaam
|
||
|
||
istemezseniz koymam bir daha yahu fotoğraf makinasından çektiğimden ötürü röportajı alamadım, birileri taratabilirse iyi olur. |
||
|
||
istemezseniz koymam bir daha yahu uğraşman bile yeter tuğçe sağol paylaşımın için.
fotoğraf makinasından çektiğimden ötürü röportajı alamadım, birileri taratabilirse iyi olur. |
||