' Yaptığın en cesur şey neydi ? Litvanya'da kapalı bir otopark macerası'
Bu kısım beni öldürüyor 
TAKSİM MCDONALDS'IN ÖNÜNDE KAVGA RANDEVUSU
Doğu: İnternet'te, forumlarda ve diğer platformlarda Eurovision'a çıkmanızla ilgili çok sert ve kaba yorumlar yer aldı, bunlara nasıl tepkiler veriyorsunuz ?
Harun Tekin: Öyle bir şey oldu ki, ya burada bizim içtiğimiz kahveye ya da suya müsekkin koyuyorlar, böyleeee ( mel mel bir bakış yapar ) takılıyoruz.
Kerem Kabadayı: Ben bir film sayesinde bir aydınlanma yaşadım o konuda. Filmin adı " Jay and Silent Bob". Filmde Jay ve Silent Bob hakkında film çekilecek, internetteki forumlarda bunlar hakkında sürekli küfrediliyor. Jay ve Silen Bob da filmin sonunda o kadar sinirleniyorlar ki, kazandıkları tüm parayla o mesajları yazan herkesi tek tek bulup dövmeye karar veriyolar. Ama bulup dövdükleri de 12-13 yaşında çocuklar. Bir de o filmde onlar hakkında çizgi romanın karakterlerini yaratan adam " ya neden ciddiye alıyorsunuz bunları, sizden bahsetmiyorlar, çizgi romandaki sizden bahsediyorlar " diyor. Bizim açımızdan da öyle, insanlar Kerem'den, Harun'da, benden bahsetmiyorlar, sahnedeki bizden bahsediyorlar. O yüzden bu yorumları dert etmemenin bir yöntemini buldum en sonunda. ama tabi bundan 10 yıl önce, bizim ilk internet sitemiz kurulduğunda Taksim McDonalds'ın önüne dövmeye, kavagaya çağırdığımız oldu.
Doğu: N'oldu sonra ? Geldiler mi ?
Harun Tekin: Gelmediler. Biz de gitmedik. ( Gülüşmeler )
Kerem Kabadayı: Onlar siteyi hack'leyeceğiz diyorlardı, biz de sıkıysa hackleyin diyorduk.Hack'leyemediler, bunun üzerine gitmedik.
Harun Tekin: Hack Donalds !
ya harun tam benim dengimde biri HACK DONALDS demiş ya
|