|
||
| - En sevdiğin çizgi film kahramanı ? Voltron kim derdi keremimle aynı çizgi filmi izleyeceğimizi... ![]() ama yaşıt sayılırız bizim dönem çizgi filmleri...
|
||
|
||
| Haberi okuduğum gibi gittim dergiyi aldım:)Dev poster süper ;DYüz altmış tane mor ve ötesi posterim oldu:) | ||
|
||
ohh mor ve ötesi ve kurt cobain posteri odam da süper durdu..
|
||
|
||
taksim mcdonalds'ın önünde kavga randevusunda koptum ........harun=gelmediler biz de gitmedik(gülüşmeler) ...........kerem=onlar siteyi hack'leyeceğiz diyorlar bizde sıkıysa hackleyin diyorduk hack'leyemediler bizde bunun üzerine gitmedik.harun=hack donalds! ..................''BÜYÜK DÜŞLER''APARTMANI 'da çok komik harun=benim sinirim bozuldu (kahkahalar) ..................
|
||
|
||
harun=hack donalds! " BÜYÜK DÜŞLER APARTMANI "
|
||
|
||
iğrenç dergi güzel sayı ![]() Dergiyi aldiktan sonra bir zahmet posterleri ve röportaji buraya sey ederseniz, cok minettar kalirim efendim.. Ben dergiyi alamiyorumda burda.. ![]() evet buraya sey ederseniz cok seviniriz , bende alamiyorum ![]() bende malesef alamiyorum
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar ben blue jean dergisinin bu ay verdiği posterlerin hepsini nette nerden bulabilirim bir bilgisi olan var mı?Varsa bir yardımcı olursa çok sevinirim.. | ||
|
||
| Blue jean'in sitesine gir orda çıkar zaten yazar şunların şunların posterleri var diye.Resimleri de vardır posterlerin. | ||
|
||
| Apartman benzetmesini çok beğendim! hack donalds! |
||
|
||
| Ben en çok "Büyük Düşler Apartmanı" örneğini beğendim,"albüm satışlarının, para kazanmak amacından başka bir şey düşünmeyen insanlar" için harika bir cevap.. |
||
|
||
O POSTER MÜKEMMEL AMA DOLABIMIN İÇİNE SIĞMIYOR ;DNAPALIM DUVARA ASTIK ARTIK ÇOK SAOLUN(BU DA HARUN GİBİ Mİ OLDU NE! )
|
||
|
||
Apartman benzetmesini çok beğendim! HACK DONALDS a hayranım o bölümü en az 10 kere okudum.ANLAMADIĞIM için değil ama hack donalds!
|
||