|
||
| Bunların hepsi etkili ancak bence yaş ve cinsiyete göre hisler değişiyor bu yüzden çeşitli psikolojik olaylarda genelde yaşa göre gruplandırılıyor. | ||
|
||
| bencede "yaşadığı aile ortamı".aslında hepsi etkileri ama en çok bu bana göre | ||
|
||
| hepsinin etkisi vardır ama en çok yaşadığı aile ortamı etkiler.Çünkü insan iyiliği,kötülüğü ailesinden öğrenir.onlarla büyüyoruz.ufacık bir kavga bile bizi o kadar etkiliyor ki yani beni.Aile ortamı insan psikolojisini etkileyen en önemli faktör bence. | ||
|
||
çevre koşulları..
|
||
|
||
| aile ortamı ve çevre | ||
|
||
| ekonomik ve sosyal durum çünkü insanlar ev geçindirmek zorunda ama bunun yanında sosyal faaliyetlerde bulunmak ister en çok bunlardan yana psikolojisi etkilenir |
||
|
||
| ekonomik ve sosyal durum çoğu şeyi etkiliyor hayatımızda | ||
|
||
| çevre koşulları | ||
|
||
çevre koşulları
|
||
|
||
| hepsini de az çok etkisi var ama bence arkadaş çevresi insan psikolojisine daha fazla etki edebiliyo diye düşünüyorum | ||
|
||
| çevre koşulları bunların en geneli ve en çok etkileyeni bence. | ||
|
||
| yaşadığı aile ortamı herhalde evinde huzuru olmayan bir insanın mutlu olması zor gibi. | ||
|
||
| aile ortamı | ||
|
||
| yaşadığı aile ortamı olarak düşünüyorum | ||
|
||
| bence yaşadığı aile ortamı ile arkadaş çevresi yüzeysel bakınca eşit gibi.. ama daha derinlemesine düşünürsek aile ortamı ağır basıyor bence.. | ||