|
||
rock müzik dinlemeye başladıgım grup..her zaman bende yerleri çok özel..koray'ın sesi..müzikleri..kargo benim icin bambaşka ya
|
||
|
||
| ademle havva bir elmayı ısırmış bir an olur ki... |
||
|
||
| Kargo, bu hafta "Dream Tv Haftasonu" programının konuğu olacak.. | ||
|
||
| kargo senle şarkısına bitiyorum ya.. | ||
|
||
| en son bir reklamda gördüm...başka sektörlere mi kaymışlar ne etmişler anlamadım ben..gerçi ben dinlemiyorum kargoyu.. | ||
|
||
| öyle sarhoş olsam ki çok güzellll | ||
|
||
Koray abiyi çok seviyorum be..
|
||
|
||
| Kargo ikinci kez ara veriyor Kargo üyeleri bir süreliğine “Kargo”yu durdurma ve dinlendirme kararı aldı. Geçtiğimiz ay bir kahve firması sponsorluğunda turneye çıkan üyeleri, bir süre kendi özel projelerine yoğunlaşmak istiyor. Yakın bir zamanda konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacaklarını söyleyen Kargo, hatırlayacağınız üzere 2001 yılında da “Best Of Kargo” albümleri sonrası aynı kararı bir kez daha almıştı. Bu gelişmenin ardından grubun solisti bir solo albüm yayınlamış, diğer üyeler de farklı projelerde yer almıştı. Grup 2003 yılında tekrar bir araya gelip albümler yayınlamaya devam etti. Bakalım bu 2. ara kararı uzun vadede nasıl sonuçlanacak? |
||
|
||
eski albümlerini tercih ederim.cover albümü hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorum. eski şarkıları güzel di bir sezen aksu hitt'i olan sen aglama sarkısını mukemmel yorumladılar.... |
||
|
||
koray candemirin ses tonu güzel bence..
|
||
|
||
| Pek dinlemem. | ||
|
||
| Ya bana mı öyle geliyor ne sanki pek ortalıklarda gözükmüyorlar bu ara... | ||
|
||
| :-\eski Korgo sarkilarini daha cok begeniyorum mesela kalamis parki sairin elinde gibi.... | ||