|
||
| Bu konuda bildikleinizi ve bulabildiklerinizi acaba gönderiri misiniz .Ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. | ||
|
||
| benim kahramanım ashton kutcher dır mesela... sanırım kendinden bir parça bulduğun kişi senin kahramanın olup çıkıyor... |
||
|
||
sihir yapsın uçsun insanlar bunu ister zaten her kahraman aynı şeyeleri yapıyo ![]() boş ver takma kafana
|
||
|
||
| teşekkürler | ||
|
||
| valla benim kahraman seçimim çok küçük yaşlarda başladı:P küçükken kahramanım ablamdı,sonra tarih hocam oldu ama şimdi bir kahramanım yok:) |
||
|
||
benim hissettiklerimi,düşündüklerimi yansıtan Mor Ve Ötesi olduğu için onlar benim kahramanlarım. kendinize yakın bulduğunuz insanlar sizin kahramanınız bence.
|
||
|
||
Benim kahramanlarım MOR VE OTESİ oldu.Başkada kahraman olmaya layık kimse yok bence.
|
||
|
||
| benim kahramnım düşüncelerimiz aynı olduğu için Deniz Gezmiş ve arkadaşları bide Che Guavera var | ||
|
||
benim kahramnım düşüncelerimiz aynı olduğu için Deniz Gezmiş ve arkadaşları bide Che Guavera var Ya aslında ben kahramanınız kim demedim yani küçük yaştan beri kendinize bir kahraman seçerken neye dikkat ediyorsunuz? Sizi etkileyen şey önemli olan |
||
|
||
| bence bizim hayal gücümüzü genişletmeli ve başarılı olmalı:D | ||
|
||
benım kahramanım sorunlarla gyet guzel basa cıkabılen hata yapan ama hatalarından yılmyan,baskalarının ne dedıklerını umrsamayıp kendi dogru bıldıgı yolda ılerleyen kısıdır.ve bu kesinlikle mor ve ötesii
|
||
|
||
elbetteki eylemleri davranışları belki giyimi bile etkiler beni
|
||
|
||
| benim kahramanım daha doğrusu idolüm diyeyim, oyunculuğunu, hayata bakış açısını, yaşam tarzını çok ama çooooooooook beğendiğin PELİN BATU... | ||
|
||
| benim kahramanım da mor ve ötesi...çünkü onlar çok doğallar... | ||
|
||
| BENİM KAHRAMANIM ZORO OLDU HEP NEDEN BİLMEM AMA HEP ÖYLEYDİ... |
||