|
||
albüm çıkarma hakkı kazanan grup BATI YAKASI ... bizimde oylarımızı aldı... ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| mordaşlar !!! EDİS 'in çok çok selamları var,uzun zaman omuştu görüşmeyeli,geceye geleceğindende bahsetmedi,süpriz oldu bizim için... ![]() yaa gece 03:00 den sonraki halime bakarmısınız sanki 3 efes devirmişim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
miralay, ben (kızıl olan) , meleğim...![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| mordaşlar,haruka bir geceydi,bu kadar fotoğrafı nasıl çektim kendime şaşıyorum... bu fotoğraflar sadece bir kaçı... makina benim olduğundan en çok bal gözlümü çektim, eğer naz ve miray beni uyarmasa fotoğrafların hepsi keremime ait olacaktı... ![]() ![]()
|
||
|
||
resimler cok güzel ,paylasim icin sagol (keske bende türkiyde otursaydim )
|
||
|
||
Süper ya bakarken resimlere ayaklarım yerden kesildi yani. Süper
|
||
|
||
fotoğraflar için çok çok çok teşekkürler ......................
|
||
|
||
| Resimler için teşekkürler. | ||
|
||
| Resimler felaket güzel, özelliklede Kerem Özyegen'in resimleri harika.. Böyle iyice yakindan cekilmis.. Yalniz resmin birinde Kerem Kabadayi kendinden gecmis..
|
||
|
||
vaov resimler çok çok güzel.çok sağolun arkadaşlar.
|
||
|
||
| mordaşlar,keremimin bu pozunu yakaladıktan sonra elimde makina kendimden öylesine geçmişimki,k.kabadayı'nın -Yakaladım seni !!! dercesine bakışlarıyla kendime geldim...zaten konser başında bayağı bir rahatsız oldu flaş sürekli balgözlümün önünde patlıyor tamam dedim birkaç pozda seni çekeceğim...zaten fulya'ya sözüm var... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
umarım gitmiş gibi olmuşsunuzdur mordaşlar...
|
||