|
||
kaç zaman sonra bir konser haberi..gideceğim inşallah ![]() evet bende çok sevindim... eğer olursa bir buluşma düzenleyip birlikte gideriz ...tarih yaklaşsın herşey netleşsin, gelebilecek arkadaşlara göre buluşma yapılır elbet
|
||
|
||
yaşasın inşallah dayımla geleceğim konsere
|
||
|
||
yaşasın inşallah dayımla geleceğim konsere ![]() ben götüreceğim kızkardeşim...
|
||
|
||
giderim gidiyorum hatta gel beraber gidelim?
![]() |
||
|
||
biz sözümüzü tuttuk o kadar fotoğrafla döndük sıra sizde (: valla karışmam söz isterim (: sıra sizde bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz...
gidenlere iyi eğlenceler ![]() |
||
|
||
Biz her zaman ki gibi fotograf bekliyoruz.. ![]() Güzel cekin ama resimleri..
|
||
|
||
Biz her zaman ki gibi fotograf bekliyoruz.. Aynen.Gidenlere önemle duyurulur ![]() Güzel cekin ama resimleri.. ![]()
|
||
|
||
| Veli gelince kabul ediyorlar mı??? | ||
|
||
Veli gelince kabul ediyolarmı??? evet ya yanında büyük biri gelince kabul ediyorlar mı? ![]() ?inşallah ediyorlardır!
|
||
|
||
biri bu konu hakkında bilgi verebilirmi acaba lütfeeennnnn ............
|
||
|
||
| garaj istanbul'u arayıp sorabilirsiniz yada gidip bire bir sorarak. şu anda yaş sınırı olduğu yazıyor ki bazı barlarda veli ile birlikte gelindiğinde dahi almayabiliyorlar. | ||
|
||
| yani burası bar gibi bi yer mi?...... | ||
|
||
| konser nerede gerçekleşecek? | ||
|
||
ya 18 yaşından küçükler girebilir mi diye http://www.rockndarkexpress.com/ sitesine girdim ilk sayfada 18 yaşından büyük müsün yazıyor hayırı tıklayınca da üzgünüz rockndarkexpress 18 yaşından küçükleri kabul etmez yazıyor
|
||
|
||
konser nerede gerçekleşecek? ilk mesajda yazıyor ya "garajistanbul" diye, taksim yakınlarında bir yer ![]() bu arada benim arkadaşım gripin konserine gitmişti ailesiyle gene rockn dark express konseriydi ama mekan studio live . bunun için dediğim gibi garajistanbul'un yetkilileri ile görüşün. |
||