|
||
konser nerede gerçekleşecek? galatasaray'da tom tom mahallesi yeni çarşı caddesi kaymakam reşatbey sokak...telefon 0212 244 44 99 galatasaray info@garajistanbul.com buradanda öğrenebilirsiniz mordaşlar...
|
||
|
||
yani burası bar gibi bi yer mi?...... hiç benzemese bile alkol satılıyodur ..ben gitmedim hiç bu arada garajistanbul'a güzel bi deneyim
|
||
|
||
![]() işte burası umarım yardımı olur |
||
|
||
| adminlerden kim geliyor yada gelen varmı | ||
|
||
ya bu yaş sınırı çok moralimi bozdu ![]() ebeveynlerle gidilemezmi yaa ![]() en iyisi yetkilileri arayıp sormak
|
||
|
||
ya bu yaş sınırı çok moralimi bozdu ![]() ebeveynlerle gidilemezmi yaa ![]() en iyisi yetkilileri arayıp sormak ![]() arıyıp sordunmu ??
|
||
|
||
Biz her zaman ki gibi fotograf bekliyoruz.. ![]() Güzel cekin ama resimleri.. ![]() başka bir arzunuz ...
|
||
|
||
Biz her zaman ki gibi fotograf bekliyoruz.. ![]() Güzel cekin ama resimleri.. ![]() başka bir arzunuz ... ![]() Yok sağol Mervecim resim çekin yeter bize ufak bir video olursada olur
|
||
|
||
Biz her zaman ki gibi fotograf bekliyoruz.. ![]() Güzel cekin ama resimleri.. ![]() başka bir arzunuz ... ![]() Yok sağol Mervecim resim çekin yeter bize ufak bir video olursada olur ![]() mesaj alınmıştır... özge'm
|
||
|
||
güzel bir haber gitmeye çalışacağım..siz de kesinlikle gitmeye çalışın çünkü garaj istanbul çok kaliteli ve güzel bir yerdir mor ve ötesi de üzerine tuz biber olur.sonuçta içerisi içkili bir ortam 18 yaş sınırı olması çok normal ve garaj istanbul gibi bir yerde veli ile kabul edilebileceğinizi hiç sanmıyorum.siz genede sorun umarım yanılırım..bu arada üzgünüm ama kimlik kontrollerinide çok iyi yaparlar
|
||
|
||
adminlerden kim geliyor yada gelen varmı GELMEZSENİZ GELMEYİN BİZ KENDİMİZ YETERİZZZ |
||
|
||
yaşasın inşallah dayımla geleceğim konsere mordaşlar bir yalnış anlaşılma oldu sanırım bar olduğu için bizi oraya dayım götürecek demek istedim ![]() yoksa ben reşitim
|
||
|
||
bencede gidenlere iyi eğlenceler..keşke izmirde olsaydı..çok güzel olurdu..off!!neyse gidenlere iyi eğlenceler bizim yerimize de eğlenin!!
|
||
|
||
bencede gidenlere iyi eğlenceler..keşke izmirde olsaydı..çok güzel olurdu..off!!neyse gidenlere iyi eğlenceler bizim yerimize de eğlenin!! ![]() yaa sanırım pek gelen olmayacak...
|
||
|
||
eurovision öncesi iyi moral olacak...
|
||