|
||
kaldım ![]() aldım ![]() bileti gidiyorum ![]() kuliste buluşuruz o vakit..
|
||
|
||
yorgunum la ![]() partide kendime geldim ![]() zaten çok adranalinli bi şarkıymış çok fenaymış ![]() sonra gerisini yazarım (belki )
|
||
|
||
konser salonuna erken gittik taksimi baştan aşağı dolaştık kapı saat 20:30 da açıldı 21:30 a kadar bekledik cansu'yla tanıştık fandan amatör gurupları dinledik benim bizim favorimiz BATI YAKASI 'ydı ve finalde onlar birinci oldu...sarhoş arkadaşlar UMUT KUZEY'i zorladı ses gelmiyor mikrofondan ses gelmiyor diye oda ses gelmiyorsa nasıl duyuyorsunuz dedi ![]() gülüştük falan ortam rahattı tüm jüri'yi yakından gördük derken saat olduuuu....23:30 bekle bekle vakit geçmiyor derken .... morlar MORVEÖTESİ sahneye çıktı... İşte o an harikaydı .. mükemmel vakit geçirdik şu sarhoş arkadaşlar HARUN'un da canını sıktı tam HARUN iyi akşamlar hoş geldiniz diyordu aradan bir ses 1 MAYIS' tan bahsetsene demez mi... HARUN durdu sustu ama gülümsemedi... -herşeyin bir vakti var sırayla bi sus bi sus ... sonra hemem şarkıya girdiler daha sonra... -bildiğiniz gibi bende burda oturuyorum 1MAYIS günü camı açtım içeri gaz doldu 1 MAYIS günü DİSK binasına gaz bombası atıldı ve bu şarkıyı orada b bulunan ve destek veren herkese dedi... hep beraber AYIP OLMAZ MI dedik. sahnede coştular coşturdular... tam ben DELİ'yide söyleyin dedim o an çalmaya başladılar yanımızdaki kızlar HARUN 'dan penayı istedi -HARUN 'da alsana pena penayı fırlattı ![]() bakıştık gülüştük ![]() en öndeydim zaten konser bitti HARUN bu İSTANBUL 'daki sanırım son konserimiz hapinize teşekkürler dedi bolbol resim çektik video çektik .. sonra tekrar sahneye çıktılar bir şarkı daha söylediler bizim için sonrada kulise yöneldiler tam önümüzden geçiyorlar dı baktım kimsede ses yok ben -KEREM KEREM bir dakika hediyelerimiz var dedim ama bu arada adamın kolunu tutyorum KEREM de tamam gelicem dedi elimi tutup ![]() Biz de kulisin önündebelki beş dakika falan bekledik KEREM hemen geldi biz çizimlerimizi verdik tüm albümlerimizi imzalattık hatta asistan kız (Arzu Yurtsever) 6 albümüde görünce şakamı bu dedi ![]() çok rahat ve hoş karşılandık sonra HARUN 'da geldi fotoğraf çekildik ben güzel çıktım dimi dedim -HARUN aaa..çok güzelsin dedi ![]() ben mest oldum zaten.. Kerem kulisten çıkınca hemen gözleri beni aradı, ben o sırada Ediz 'le (gece yolcularının solisti)konuşuyordum.. baktım KEREM beni arıyor kulis kapısından bakıp el işaretiyle geliyorum dedim ve hemen oradayım zaten.. konuştuk sarıldık falan daha çok şey varda aklıma geldikçe yazarım....
|
||
|
||
yorgunum la ya feyyaz seni hiç görmedim ama ben nerdeydin be abi ![]() partide kendime geldim ![]() zaten çok adranalinli bi şarkıymış çok fenaymış ![]() sonra gerisini yazarım (belki ) fandan cansuylada tanışdık
|
||
|
||
| gece güzel başladı,yalnız çok geç sahne aldı amatör gruplar... ama bizim oyladığımız grup birinci oldu ve albüm çıkarmaya hak kazandı... bizimkiler gecenin ilerleyen saatlerinde sahne aldı,işte o an herşeye bedeldi... ben zaten kerem'in tam önünde ilk sıradan izledim bol bol fotoğraf çektim hepsini paylaşacağım... gece sonunda sohbet ettik resim çekildik derken birde baktım bizim EDİS onunlada sohbet ettik özlemişim EDİS i... uzun zaman oldu görüşmeyeli oradan oraya koştururken... ![]() |
||
|
||
ha bu arada Kerem Özyeğen şiirlerimi çok beğendi biraz pesimistmiş ama ![]() birde defterime kızma olur böyle yazmış ....
|
||
|
||
çok güzel ya konuşmuşsunuz morlarımızla. resimleri bekliyoruz...
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() HARUN 'a hediye ettiğim çizim HARUKAM çok beğendi vs vs |
||
|
||
bu kadar değil devamı gelecek...
|
||
|
||
Sizler icin gercekten cok sevindim, bizlerle paylatigniz icin sagolun ![]() Resimlerin devamini bekleriz
|
||
|
||
Resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz ![]() Keşke ben de gidebilseydim.. |
||
|
||
| mordaşlar resimler öyle fazlaki biraz zamanımı alacak eklemek ama sizlerle paylaşacağım... gecenin heyecanından nasıl bu kadar çok fotoğraf yakaladım bilemiyorum fakat harika bir geceydi... altını çizmeden geçemiyeceğim... |
||