mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 3 Mayıs "Rock'n Dark Express 2008" Finalinde Mor ve Ötesi Konseri

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9

morvemervesi 03.05.2008 08:14:18
kaldım Cheesy
aldım Cheesy
bileti gidiyorum  Smiley

kuliste buluşuruz o vakit.. Grin

feyyaz 04.05.2008 01:02:24
yorgunum la Cheesy
partide kendime geldim Cheesy
zaten çok adranalinli bi şarkıymış çok fenaymış Cheesy
sonra gerisini yazarım (belki Tongue Cheesy)

meleğim 04.05.2008 12:16:24
konser salonuna erken gittik  taksimi baştan aşağı dolaştık   kapı saat 20:30 da açıldı  21:30 a kadar bekledik  cansu'yla tanıştık fandan Cheesy amatör gurupları dinledik benim bizim favorimiz BATI YAKASI 'ydı ve finalde onlar birinci oldu...
sarhoş arkadaşlar UMUT   KUZEY'i zorladı ses gelmiyor mikrofondan ses  gelmiyor diye oda  ses gelmiyorsa nasıl duyuyorsunuz dedi Cheesy
 gülüştük falan ortam rahattı tüm jüri'yi  yakından gördük derken saat olduuuu....23:30 bekle bekle vakit geçmiyor derken ....
morlar
 MORVEÖTESİ
 sahneye çıktı...
İşte o an harikaydı ..
mükemmel vakit geçirdik
şu sarhoş arkadaşlar HARUN'un da canını sıktı tam HARUN iyi akşamlar hoş geldiniz diyordu aradan bir ses 1 MAYIS' tan bahsetsene demez mi... HARUN durdu sustu ama gülümsemedi...
-herşeyin bir vakti var sırayla bi sus  bi sus ...
sonra  hemem şarkıya girdiler  daha sonra...
-bildiğiniz gibi bende burda oturuyorum  1MAYIS günü camı açtım içeri gaz doldu 1 MAYIS günü  DİSK binasına  gaz bombası atıldı  ve bu şarkıyı orada b bulunan ve destek veren herkese dedi...
hep beraber AYIP OLMAZ MI dedik.
sahnede  coştular coşturdular... tam ben DELİ'yide söyleyin dedim  o an   çalmaya başladılar  yanımızdaki kızlar  HARUN 'dan penayı istedi
-HARUN 'da alsana pena 
 penayı fırlattı Grin
 bakıştık gülüştük  Cheesy
en öndeydim zaten konser bitti HARUN bu İSTANBUL 'daki sanırım son konserimiz hapinize teşekkürler   dedi  bolbol resim çektik video çektik ..
sonra tekrar sahneye çıktılar bir şarkı daha söylediler bizim için sonrada kulise yöneldiler tam önümüzden  geçiyorlar dı baktım kimsede ses yok ben
-KEREM KEREM bir dakika hediyelerimiz var dedim ama bu arada adamın kolunu tutyorum KEREM de   tamam gelicem  dedi elimi tutup Kiss
Biz de kulisin önündebelki beş  dakika falan bekledik KEREM hemen geldi biz  çizimlerimizi verdik  tüm albümlerimizi imzalattık  hatta asistan kız (Arzu Yurtsever) 6 albümüde görünce  şakamı bu dedi  Cheesy
çok rahat  ve hoş karşılandık
 sonra HARUN 'da geldi  fotoğraf  çekildik ben güzel çıktım dimi dedim
-HARUN aaa..çok güzelsin  dedi Kiss
ben mest oldum zaten..
Kerem kulisten çıkınca hemen gözleri beni aradı, ben o sırada Ediz 'le (gece yolcularının solisti)konuşuyordum..
baktım KEREM  beni arıyor kulis kapısından  bakıp  el işaretiyle geliyorum  dedim ve hemen oradayım zaten..
konuştuk sarıldık falan daha çok şey varda aklıma geldikçe yazarım.... Cheesy

miralay 04.05.2008 12:21:02
yorgunum la Cheesy
partide kendime geldim Cheesy
zaten çok adranalinli bi şarkıymış çok fenaymış Cheesy
sonra gerisini yazarım (belki Tongue Cheesy)
ya feyyaz seni hiç görmedim ama ben  nerdeydin be abi Huh Huh fandan cansuylada tanışdık Huh

morvemervesi 04.05.2008 12:28:20
gece güzel başladı,yalnız çok geç sahne aldı amatör gruplar...
ama bizim oyladığımız grup birinci oldu ve albüm çıkarmaya hak kazandı...
bizimkiler gecenin ilerleyen saatlerinde sahne aldı,işte o an herşeye bedeldi...
ben zaten kerem'in tam önünde ilk sıradan izledim bol bol fotoğraf çektim hepsini paylaşacağım...
gece sonunda sohbet ettik resim çekildik derken birde baktım bizim EDİS onunlada sohbet ettik özlemişim EDİS i... Smiley uzun zaman oldu görüşmeyeli oradan oraya koştururken... Wink

miralay 04.05.2008 12:31:41
ha bu arada Kerem Özyeğen şiirlerimi çok beğendi biraz pesimistmiş ama Wink Cheesy
birde defterime kızma olur böyle yazmış .... Grin Wink

Birgül 04.05.2008 13:46:19
çok güzel ya konuşmuşsunuz morlarımızla.  Wink resimleri bekliyoruz...

morvemervesi 04.05.2008 14:21:26

morvemervesi 04.05.2008 14:23:02

morvemervesi 04.05.2008 14:46:15

meleğim 04.05.2008 14:58:15

HARUN 'a hediye ettiğim çizim HARUKAM çok beğendi vs vs

morvemervesi 04.05.2008 15:16:21
bu kadar değil devamı gelecek... Wink

mvo_only4me 04.05.2008 15:56:54
Sizler icin gercekten cok sevindim, bizlerle paylatigniz icin sagolun Cheesy

Resimlerin devamini bekleriz Cheesy

gözdeniz 04.05.2008 15:59:15
Resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz Grin
Keşke ben de gidebilseydim..

morvemervesi 04.05.2008 17:12:40
mordaşlar resimler öyle fazlaki biraz zamanımı alacak eklemek ama sizlerle paylaşacağım...
gecenin heyecanından nasıl bu kadar çok fotoğraf yakaladım bilemiyorum fakat harika bir geceydi...
altını çizmeden geçemiyeceğim...

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9