|
||
| mordaşlar resimler öyle fazlaki biraz zamanımı alacak eklemek ama sizlerle paylaşacağım... gecenin heyecanından nasıl bu kadar çok fotoğraf yakaladım bilemiyorum fakat harika bir geceydi... altını çizmeden geçemiyeceğim... |
||
|
||
| Resimler için çok teşekkürler (: Anlaşılan süper bi' gece yaşatmışlar yine her zaman olduğu gibi.. |
||
|
||
Resimler için çok teşekkürler (: Anlaşılan süper bi' gece yaşatmışlar yine her zaman olduğu gibi.. süperde ne demek kelimelerle anlatılamaz... ![]() kızkardeşlerim geceyi benden iyi tanımlamış... |
||
|
||
çok süper geçmiş konser diğerleri gibi resimler için teşekkürler ben de gelcektim ama olmadı +18 olması beni öldürdü .............................
|
||
|
||
| gidenler bayağı bir eğlenmiş çok güzel ya canım çok acil bir izmir konseri istiyor ama.. | ||
|
||
pek +18 gibi görmedim ben ![]() konserin en güzel yeri harun'un pena atmasıydı konser ortasında neden pena istenirki 'al o zaman' ![]() bide bi elinden diğer eline pena atmaya çalıştı ama tutamadı ![]() temizlikçiler o kadar yerleri süpürmelerine rağmen bide cif dökmelilerdi :Dbi ara ayakkabım yere yapıştı resmen biradan yer biralı olmasa oturucaktım çok bekledim çünkü konseri amatör gruplardan hiç biri iyi değildi aslında ses gelmiyo cümlelerini sarfedenlerden de biri benim :Dşarkılarda çok büyük bi fark yoktu beyaz ve 23 biraz farklı olabilir partiden kış geliyora direk geçiş yaptılar(dikey geçiş:P ) burak kaş göz yapıyodu herkese morluğu duruyodu ![]() moralleri iyidi bi ara çifte telliye geçicek gibi oldular ![]() hadi yeter .. |
||
|
||
pek +18 gibi görmedim ben ![]() konserin en güzel yeri harun'un pena atmasıydı konser ortasında neden pena istenirki 'al o zaman' ![]() bide bi elinden diğer eline pena atmaya çalıştı ama tutamadı ![]() temizlikçiler o kadar yerleri süpürmelerine rağmen bide cif dökmelilerdi :Dbi ara ayakkabım yere yapıştı resmen biradan yer biralı olmasa oturucaktım çok bekledim çünkü konseri amatör gruplardan hiç biri iyi değildi aslında ses gelmiyo cümlelerini sarfedenlerden de biri benim :Dşarkılarda çok büyük bi fark yoktu beyaz ve 23 biraz farklı olabilir partiden kış geliyora direk geçiş yaptılar(dikey geçiş:P ) burak kaş göz yapıyodu herkese morluğu duruyodu ![]() moralleri iyidi bi ara çifte telliye geçicek gibi oldular ![]() hadi yeter .. çiftetelli bölümü çok güzeldi zaten... en güzeli serseri parçasıydı... aldım verdim ben seni yendim...
|
||
|
||
| Harun'un dansları mütişti ay hiç bitmesin istedim... | ||
|
||
Eee biraz daha anlatın ya O kadar gittiniz, merak ediyoruz canım. Mesela diğer iki Kerem'den hiç bahsetmediniz ? ![]() Biraz daha fotoğraf falan
|
||
|
||
ya okuması ve hayal etmesi süper oluyor..biraz daha anlatın ne olur.keşke ben de orda olabilseydim ama bekleyeceğim.elbet böyle bir fırsat geçecek elime..sonuna kadar bekleyeceğim
|
||
|
||
pek +18 gibi görmedim ben ![]() konserin en güzel yeri harun'un pena atmasıydı konser ortasında neden pena istenirki 'al o zaman' ![]() bide bi elinden diğer eline pena atmaya çalıştı ama tutamadı ![]() temizlikçiler o kadar yerleri süpürmelerine rağmen bide cif dökmelilerdi :Dbi ara ayakkabım yere yapıştı resmen biradan yer biralı olmasa oturucaktım çok bekledim çünkü konseri amatör gruplardan hiç biri iyi değildi aslında ses gelmiyo cümlelerini sarfedenlerden de biri benim :Dşarkılarda çok büyük bi fark yoktu beyaz ve 23 biraz farklı olabilir partiden kış geliyora direk geçiş yaptılar(dikey geçiş:P ) burak kaş göz yapıyodu herkese morluğu duruyodu ![]() moralleri iyidi bi ara çifte telliye geçicek gibi oldular ![]() hadi yeter .. harika oynadı yahu bayıldım bayıldım KEREM KABADAYI 'nında neşesi yerindeydi ya ablam ve cansu donmuş kalmışlar öööğle bakıyorlar arada cansu 'yu sirkeledim ya ya birde BURAK 'bana bir poz verdi........................................... o kadar güzeldiki BAKMAKTAN ÇEKEMEDİM ÇEKEMEDİM o kadar güzeldiki öyle seyrettim... |
||
|
||
| zaten ne yaşadıysak diğer sayfalarda var.... feyyaz bey sen niye kulise gelmedin
|
||
|
||
Resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz tatlım tam 50 resim çektik ..... ![]() Keşke ben de gidebilseydim.. kimlik kontürolü falanda yapılmadı gelseydiniz valla girerdiniz
|
||
|
||
Resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz tatlım tam 50 resim çektik ..... ![]() Keşke ben de gidebilseydim.. kimlik kontürolü falanda yapılmadı gelseydiniz valla girerdiniz ![]() off ya bilsem gelirdim
|
||
|
||
Resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz tatlım tam 50 resim çektik ..... ![]() Keşke ben de gidebilseydim.. kimlik kontürolü falanda yapılmadı gelseydiniz valla girerdiniz ![]() pöfffffffff ben de bilsem gelirdim ..................
|
||