|
||
zaten ne yaşadıysak diğer sayfalarda var.... bilmem öyle giriyim diyince giriliyo mu
feyyaz bey sen niye kulise gelmedin ![]() |
||
|
||
| Rock’n Dark Express’te final gecesi Rock’n Dark Express 2008 Rock Müzik Yarışması’nın final gecesinde Türkiye’nin yeni rock yıldızı belirlendi. Bu muhteşem geceyi Mor ve Ötesi konseri final konseri ile nihayetlendirdi. 3 Mayıs Cumartesi gecesi Garajistanbul’da gerçekleşecek etkinlikte finale kalan 3 grup Eskişehir’den ‘Jeton’, Çanakkale’den ‘Batı Yakası’ ve İzmir’den ‘Mute’ sahneye çıkmadan önce heyecanlarını Güven Erkin Erkal ile paylaştılar. Rock’n Dark Express’in birincisi ise Çanakkale’den ‘Batı Yakası’ oldu. |
||
|
||
| teşekkür ederiz arkadaşlar hem yorumlarınız hemde fotoğraflar için (: | ||
|
||
Ya keşke gitseymişim be off o kadar özendim ki şimdi ![]() 31 mayıs için bayağı bir hırs yaptım şimdi ben
|
||
|
||
Off ya okudukça varya . Çatlıyorum yani, ![]() Süper. |
||
|
||
Off ya okudukça varya . Çatlıyorum yani, ![]() Süper. Aynı haleti ruhiyedeyim ![]() Harikadan öte "haruka" bir gece geçirmişsiniz... İnsan öyle bir geceden sonra başka ne ister ki! ![]() Neyse ki bol bol fotoğraf çekmişsiniz... ![]() Devamını merakla bekliyoruz ama.....
|
||
|
||
teşekkür ederiz arkadaşlar hem yorumlarınız hemde fotoğraflar için (: fotoğrafların devamı öğlen geliyor mordaşlar...
|
||
|
||
Off öğlen okula gitcem ben . Gelene kadar nasıl beklicem
|
||
|
||
Bu gidişle konser monser yok bana... ![]() Fotoraflar için sağolun...(: |
||
|
||
Bu gidişle konser monser yok bana... aynen bana yok galiba konser ![]() Fotoraflar için sağolun...(: hep bir engel var önümde kuzenim istanbuldayken hep giderdik şimdi o da yurt dışında
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
albüm çıkarma hakkı kazanan grup BATI YAKASI ... bizimde oylarımızı aldı... ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| mordaşlar !!! EDİS 'in çok çok selamları var,uzun zaman omuştu görüşmeyeli,geceye geleceğindende bahsetmedi,süpriz oldu bizim için... ![]() yaa gece 03:00 den sonraki halime bakarmısınız sanki 3 efes devirmişim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||