mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Röportajlar - Basın

Konu: Cosmo Girl Nisan 08

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

meleğim 04.04.2008 11:43:06
 ''Niye insanları kategorize ediyorlar ki ? Hande Yener'in müziği benim oturup da dinleyeceğim bir müzik değildir mesela ama Harun'un Hande'ye iki şarkı sözü vermiş olması bu hayatta dert edeceğim en son şey''
 buna bayıldım  Kerem KABADAYI  'yla  aynı fikirdeymişiz zeten HARUN'un boş bir anına gelmiştir heralde demiştim....

meleğim 04.04.2008 11:48:17
Eurovision'u kazanamayacağınızı düşünüyorlar.Bu negatiflik sizi etkiliyor mu ? Ya da " bu negatiflikle başarısızlığı zaten üzerimize çekeriz ! " mi dersiniz ?
Harun Tekin: Bizim sinirimiz bozulmuş gibi gözüküyor mu sizce ?
Kerem Kabadayı: Biz kendimize güvenmiyor olsak birçok şeyi yapmazdık.

HARUN'un sinirlerinin bozulması için başarısızlıktan daha fazlası gerekiyor

Birgül 04.04.2008 14:16:44
- Şarkılarınızın çoğunun aynı melodi üzerine yazılmış gibi olduğu konusunda eleştiriler var...
Kerem Özyeğen: Bunu geçelim...
Harun Tekin: Bize öyle gelmiyor.

bunu söyleyenlerin kulağı yok bence.iyi cevap vermiş morlarımız. Smiley röportajı okuduk ama poster için alacağım. Wink

deborah 04.04.2008 14:50:20
berbat bir röportajdı ama poster iyiydi Cheesy..sorular hep şöyle ''...diyorlar'', ''...böyle düşünüyorlar'' gibi hep başkalarının düşüncelerinden yola çıkılarak sorular soruldu..en sonunda Harun patladı zaten anladığım kadarıyla, yazıyorum hemen soruyu buraya Cheesy

-Eurovision'u kazanamayacağınızı düşünüyorlar.Bu negatiflik sizi etkiliyor mu? Ya da ''bu negatiflikle başarısızlığı zaten üzerimize çekeriz!'' mi dersiniz?

Harun:Bizim sinirimizin bozulmuş gibi gözüküyor mu sizce?

acayip kopmuştum tam yapıştırmıştı lafı adamım Kiss Grin

tuğçee 04.04.2008 16:53:16
bu dergiyide mor ve ötesi var diye aldım. poster güzel ama küçük  Smiley  röportaj hiç hoşuma gitmedi.

kübeva_h 05.04.2008 16:36:40
bende bugün aldım valla dergiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum içinde MVÖ'm var diye aldım Wink

Birgül 05.04.2008 19:16:43
bugün aldım sonunda ama poster küçük göründü bana ya.trendy bile daha büyük vermişti.  Sad röportaj da güzel sayılır ama kaliteli sorular değil pek.dergide bir de quiz kitabı var.koptum ya. Grin saçma saçma testler.parama acıdım. Cheesy

ebru_mwo 05.04.2008 19:31:21
röportaj kesinlikle iyi değil..çok saçma sorularda bulunulmuş.. Undecided

Asi_GuzeL 05.04.2008 19:37:25
fark ettimde bu derginin sorulari hep böyle sacma sapan oluyor ea'nin röportajlarindada öyle hep =) demekki dergide var bir seyler arkadasa al demistim ama bakalim almistir insallah

mvo_naci 05.04.2008 19:55:23
BEN DE aldım....
röportaj da yazılmış....
ama isteyen varsa taratabilirim posterle beraber?Huh
var mı???

cerenimo 05.04.2008 19:56:49
BEN DE aldım....
röportaj da yazılmış....
ama isteyen varsa taratabilirim posterle beraber?Huh
var mı???

eveeeett Grin

morvemervesi 06.04.2008 09:15:08
Eurovision'u kazanamayacağınızı düşünüyorlar.Bu negatiflik sizi etkiliyor mu ? Ya da " bu negatiflikle başarısızlığı zaten üzerimize çekeriz ! " mi dersiniz ?
Harun Tekin: Bizim sinirimiz bozulmuş gibi gözüküyor mu sizce ?
Kerem Kabadayı: Biz kendimize güvenmiyor olsak birçok şeyi yapmazdık.

HARUN'un sinirlerinin bozulması için başarısızlıktan daha fazlası gerekiyor

kerem'inde açıkladığı  gibi  Wink
evet bunu geçelim !!!  Cheesy

tanya_1 08.04.2008 20:31:10
kazma görl diye bayiide arkadaşlar dalga geçtiğimiz dergiyi nasıl isteyip alacağım merak ediyorum.
Neyse katlanacağız artık morlar için. Cheesy

aaa aynen öyle yapıyoruz biz de ama 2 aydır alıyorum, geçen ay da cenk'len erdem vardı,içim elvermedi aldım. sormayın abonesiyim ben...

oyam 09.04.2008 08:49:16
çok güzel bi haber ya herkeze teşekkürler

kubra 09.04.2008 10:53:23
Harun Tekin: Kendilerini muhasebecimiz olarak işe almak istiyoruz !  Grin

Şarkılarınızın çoğunun aynı melodi üzerine yazılmış gibi olduğu konusunda eleştiriler var...
Kerem Özyeğen: Bunu geçelim...
Harun Tekin: Bize öyle gelmiyor.
( ben bir müzisyen olsaydım bu soruyu bir küfür gibi algılardım heralde )

Smiley katılıyorum

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5